ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Только что с трибуны ВР опущенный петух Ляшко назвал президента Зеленского СЛУГОЙ УРОДОВ!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Голобородько ‏

Коли я розповів чувакам з НАТО, що ми збудуємо міст і по ньму зможе проїхати "швидка",
    вони були вражені масштабами наших планів і задумів.

Я думаю, грошей дадуть. Ігоре Вале.рійовичу, я їх зробив!

Тіштеся, розумоподібні

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, ви таки форматнули свій мозок? А чому поставили нову версію, котра неадаптована до мови? Зальот... :)))

Останнє редагування: 5 чер 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене нема такого досвіду. А ви часто форматуєте свій? Бо я бачу, що у вас вже чимало кластерів просто недоступні.

• Смішно Смішно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я інколи навіть жалкую, що не все від @Мих - а читаю. Там такий політ думок...

• Смішно Смішно x 1
  6. ІгорМ

У вас получається як в тому приколі: "жопа" є, а слова такого нема :)))

7. ІгорМ

ЗРАДА!!!
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Голоси з ФБ:

Подивився прес-конференцію Зеленського і генсека НАТО Столтенберга в Брюсселі. "Начальник Генерального штабу буде працювати згідно своєї праці". Сумно, рівень некомпетентності Зеленського в ключовій сфері відповідальності президента - колосальний. Такої пекучої ганьби я не відчував навіть від Януковича. Янукович був хам і невіглас, але у нього вистачило розуму вивчити українську мову і висловлюватися якщо не вільно, то цілком осмислено. Януковичу вистачало гонору не дозволяти тріпати себе за щоки. Так, він не був інтелектуалом, але був по-житейськи мудрим. Цей же - просто дурень. Пафосний дурень, який вважає себе розумним. Поки що з нього лізе його професійне клоунське. Спостерігати його кривляння в Брюсселі було так неприємно, ніби це не він, а я сам ганьба на очах у всієї Європи...
    Зеленський нічого не сказав, чи подаватиме Україна в грудні цього року заявку на отримання Плану дій щодо членства в НАТО, зірвану в 2006 Януковичем, а в 2008 Тимошенко, що, власне, й привело до війни. Зеленський хоче швидких рішень з Росією, і демонстрацією цієї нетерплячості вже підриває українські позиції...
    Якось , соромно за преЗЕдента! 95 квартал вийшов на європейський рівень!!! Він думає, що йому раді. А його просто принижують і над ним просто регочуть. І над нами, на жаль, теж...
    Але цього разу, принаймні, він поголений і в піджаку...
    РS.Про Януковича навіяв Serhii Marchenko.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

10. Отже, що ми маємо.

Коли був ПП - то нащі підприємства які платили податки в Україні - торговля на крові.
    Коли прийшов ЗеКоломойський, а підприємства віджаті Медведчуком та Курченко - торгівля вже не на крові, а шлях до примирення.

Коли був ПП - журналісти сходили на лайну при будь якому коливанні гривні, винуваті були ПП та Гонтарева(якої вже не було)
    При ЗеКоломойському - гривня за тиждень втратила 0,9 грн до долара - це нормально, панікі немає. Про дефолт - теж мовчать.

ПП закидали офшори в яких знайшли аж 3 тисячі долаврів, але при ЗеКоломойському - 40 млн в офшори, та 460 млрд долларів проведених через Пріват - то є нічого такого. Не новина.

І список подвійних стандратів - можна продовжувати і продовжувати.

Але ніколи, ПП завжди боронив Україну і ніколи в нього не було думки заборонити воїнам захищати себе.
    А ЗеКоломойський робить з воїнів гарматне м'ясо.

Вас попереджали. Вам казали. Ви не визнаєте це ніколи, бо ви завжди знали, що ви робите. І ви це робили, по пріколу або назло - байдуже.

Ви підтримували ворожу для держави Україна владу, ви підтримали вбивство українців за просто так. Ні за що.
    Але це повернеться до вас у пешу чергу. І вигрібати будете саме ви - бідністю, жебрацтвом, загубленим майбутнім ваших дітей.

Бо людина яка хоже жити у свободній країні рівних можливостей але підтримує брехню - бреше що хоче рівних можливостей. Вона хоче щоб її некомпетентність їй не заважала. Як у совку, тількі гірше.
    Константин Нескоромный

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. ІгорМ

В українській мові появилося нове слово
    Я чисто інтуїтивно запостив цей скрін сюди

[​IMG][​IMG]

• Смішно Смішно x 1
  13. Виявляється, що проблема з Порошенком була рівно одна - з якогось моменту він просто перестав влаштовувати олігархоз.

І олігархоз почав кампанію проти нього - в хід пішло все і всі - патріоти і кукаріоти, «торгівля на крові», блокада, «націоналісти» які ледь не щодня маршурували вулицями з рішучими вимогами припинити «кривавий бізнес» і зупинити «бариг».

Тепер, коли президент - поки що - влаштовує абсолютно ВСІХ ми просто повернулись у 2014, і легким рухом руки «торгівля на крові» перетворюється в «мудре рішення, необхідне для економіки», вчорашні сепари перетворюються на «партнерів» і «це також наші люди», а заробляти гроші хоча б і президенту також не погано і навіть почесно.

Дивіться, громадяни, це великий сеанс розвінчення великого пиздежу - все, від початку до кінця, абсолютно вся зрада про Порошенка була чистим, як сльоза немовляти, пиздежом.

На який ви всі купились.

Просто щоб одні хороші люди зробили перерозподіл на свою користь.

Досить показово - у всіх нас забрали десять років розвитку, забрали шанс стати частиною ЄС, НАТО, нормальною країною з нормальною економікою. Майбутнє ваше і ваших дітей проміняли на звичайну туфту - штучну істерику і погану гру поганих акторів.

І тепер зради немає тому що її просто вимкнули. І все добре.

Тільки вже не у вас.

Sergii Iesipov

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є ще Зебіли.

15. Sandy

Sandy GRAND

Вони ж зебуїни.

16. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Гудбай, Петро, гудбай!
    Нам більше не співай
    Про наш майбутній рай,
    Реформи, урожай.

Гудбай, Петро, гудбай!
    І хайп свій припиняй
    Про «повне прощавай»,
    Бо нудить рідний край.

Гудбай, Петро, гудбай!
    Ти кращий? Ну, нехай!
    Святий, а не шахрай.
    От тільки не співай!

Ян Таксюр

17. Sandy

Sandy GRAND

Не сумнівався, що у янучарських цуциків на кшталт цього Таксюра дуже підгоряє від Петра. А як сучасні зрадофіли з цим непотрібом злилися у зрадофільскому оргазмі!

18. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Нумо хлопцi! Нумо! [​IMG][​IMG][​IMG]

• Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

От дивлюся я на той новий писок... Таке відчуття, що організм потребує проносного, бо сам не справиться. І ось цей організм буде розповідати військовим коли їм стріляти у відповідь. Це знущання, чи це прояв тупості - важко сказати. Але пацієнт явно хворий.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  20. Sandy

Sandy GRAND

View: https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/2976512255722384

:skull::ireful1::vinsent:

а де твій аватар? :)