ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Любителі "чапаєва", в силу інтелектуальних обмежень, не здатні оцінити гру досвідченого гросмейстера.

Тому пояснювати прихильникам Зеленського значимість Мінських угод Порошенка — абсолютно марна справа.

• Подобається Подобається x 1
  2. Люблю таке

19AF47E0-E8A5-4D70-8D19-44DC4194A002.jpeg

3. Те саме відчуття, коли задонатив на «Спартан», який поїде нищити раши$тів під Бахмут та Авдіївку! Оце – антистрес після прильотів та годин без світла. І це зробили ми з вами!

Перші «Cпартани» в Україні! А скоро будуть під Бахмутом і Авдіївкою. Там, де рашисти намагаються зробити пекло для Збройних Сил. Не вдасться! Десантуро, тримай підкріплення!

Пишаюся, що ми це зробили. І можемо ще більше! Тому якщо після ранкових прильотів хочеться задонатити на «Спартани» – за цим на сайт ГО Справа Громад. А я помножу ваш донат удвічі.

Обіцяємо – робимо!
    DB7D7544-0F75-462F-9DCD-9DDB4818E3EF.jpeg EBFA823A-EEAC-4BE5-8CF0-10E7E017FF70.jpeg 74FA5A70-75F2-4D38-BA92-C03E79D66F29.jpeg 87584EC4-97EB-422C-8916-147F2C449C77.jpeg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Слава Порошенку-волонтьору!
    А шо, йопт...

:)))

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я знаю що робить Порошенко, коли президентом є Зеленський,
    Я знаю що робив Зеленський, коли президентом був Порошенко!

6. Gyppsy

І де тепер той Порошенко?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як Гриценко, нах, нє?:)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Допомагає ЗСУ та потерпілим від окупації.

9. Gyppsy

Гриценко має файну жінку ;)

10. Gyppsy

І краде по тихому )

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

воює між ногами?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти крав разом з ним, раз знаєш?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут дехто крошив батон на Ю. Луценка, мов юа - алкаш і так далі...
    А Луценко, виявився правдивим мужиком - захищає Україну на передовій. А де ті пердуни Гриценки, Смішки, Тимошенки??? Де?
    Я заповажав Луценка ще більше.

А зелені в багатьох випадках зрадники, гауляйтери, колаборанти. Сьогодні добре видно хто і чого вартує.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

4 роки тому:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А отой що на фото ліворуч чому без медальона? У того середнього аж два, а у того, що праворуч - один. Середній мав би поділитися із тим, що ліворуч на фото.

17. Як кацапів крутить від Томосу

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як Кіріла у пеклі.

От цікаво, коли все-таки народ почне йти за добром, за правдою, а не керуватися власними симпатіями, чи антипатіями до конкретної особи?

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А ти з Зеленським, мабуть, крадеш на будівництві?)
    йой, тікай з села))
    А оце вже серйозно...Щоб бути щасливому дурню треба мати добрий апетит та погану пам'ять, так, Миху?
    А рукописи не горять. Як брудно та як професійно Петро "замочив" спочатку Садового, потім Гриценка, потім Тимошенко. І фактично домігся того, за що боровся – він домігся виходу у противники Юрія Бойка – ЄДИНОГО, КОГО ВІН МІГ ПЕРЕМОГТИ.
    Геть забули ЯК він проривався у фінал виборів??
    І він вичавив максимум можливого піару перехопивши програму "Свободи" АрМоВір, яка йому була не просто чужа - вона йому була гидка!У нього діти руськомовні, невістка росіянка, свати росіяни, онуки росіяни!
    І то як порошенківці вірні йому досі показує НЕЧУВАНУ майстерність піару - адже об'єктивно Петро провалив і зовнішню політику і мав би валятися в бруді там же, де Янукович чи Мороз. Вже про його бізнесменські якості навіть і не буду

а де твій аватар? :)