ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, я тут кілька разів доказував, що Порошенко брехун, барига і поц.
    Читай форум :)))

2. Я теж багато про що попереджав з 2019 року. На жаль майже все справдилися. Читай форум.

Але я не пам'ятаю ні одного доказаного тобою факту , який би підтвердився.

3. Gyppsy

Міську-поц, з найважливішого: де фонтан в Житомирі? Порошенко ще в 2014 році обісцявся його побудувати до 19 року ;)

От ще його брехня

View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA

4. Циган-поц, я вже писав тут що ти тупий. Але не думав що настільки. У цього гавновброса з 26 листопада 2014 року не має на ютюбі більше ні одного відео. Це перше і останнє.
    Тепер можна цю дату офіційно оголошувати як дату запуску ФСБ ІПСО по дискредитації Порошенка.

Дякую за підказку.
    Циган ну тиі лох.

5. Gyppsy

Міську-поц, ціхо і не псіхуй.
    В тому кіні є реальна мова Порошенка, і не має значення хто запостив цей ролік.
    Де обіцяний фонтан?

Слава Порошенку, йопт. :)))

6. Мені це нагадує плівки Онищенка, а потім Плівки Деркача.
    Де вони тепер.
    Там теж був голос Порошенка.

7. Gyppsy

Міську-поц, не гадай. Це реальна нарізка. Ці виступи Порошенка транслювали на передвиборчій гонці в 14 році.

8. Циган-поц, гарне зауваження: передвиборчі перегони.
    Тоді питання: тоді треба було ті гроші, які Порошенко змушений був витратити на відновлення ППО Києва, пустити на фонтан в Житомирі? Подумаєш, розбомбили б зараз Київ, як інші міста
    Чи не купляти снайперська гвинтівки, а будувати фонтан в Житомирі?
    А може, ну його в сраку армію, поки немає фонтана в Житомирі.

Зеленський он непереймався армією, крав на дорогах. Народ його все одно любить. Бо не втік.
    Ну подумаєш ЗРУЙНОВАНА Буча Маріуполь, Харків, втрачений південь, сотні тисяч загинувших, шість млн біженців за кордоном.
    Але які хуйосики щодня по телевізору показує. Як солодко бреше.

Чи може нє?

9. Gyppsy

Міську-поц, не розводи демагогію.
    При чому тут ППО Києва?
    Порошенко пообіцяв фонтан, я за нього проголосував. А він не зробив. Значить брехун.
    Крапка.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та отож,@Gyppsy. У 2010 році Петро розказував які гарні Харківські угоди (залишилось відео), ще з Московським патріархатом мав тісну дрюжбу, а на початку війну всі бачили, як він сміливо проривався до Лондона на побачення до дорослих синів (37 і 21 рік), які відсижувались далеко від війни у безпеці, при тому що порохоботи кричали що це він робив "підйом обороноздатності". Отакий патріот).
    Та що про нього говорити. Він багато брехав в своєму житті, а всі його політичні якості прописані у нього на червоному обличчі...
    Його тепер навіть пастухом в колгоспне стадо не виберуть.

Останнє редагування: 29 сер 2022
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене починає закрадатися підозра, що @Mykhaylo Khomchyn - порохобот.

• Смішно Смішно x 1
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Додам для порохоботів: і син мільярдера Кеннеді, і син Буша, і сам майбутній президент Буш – усі воювали.В Ізраілі - хай Рабінович підтвердить- якщо кандидат не воював, і сини його не воювали- то ніколи його нікуди у владу не візьмуть.
    А у Пороха 4 дітей і ніхто не воює, і не волонтерить. Все ж таки це дивно у такого патріота- ховати дітей від тягот війни у Європі.

• Тупо Тупо x 1
  13. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

https://ibb.co/7Scz6n6

• Тупо Тупо x 2
  14. Good man

Good man Обычный человек

Какая хитрожопая борщеварочка, пользуется возрастом детей Зеленского. Хорошо, будет по твоему.
    Где мужчины квартала 95 на фронте?
    Где хотя бы один мужчина из квартала 95 на фронте?

Я тебе в лицо скажу - ты тупая сосна моего мнения, если Верховный главнокомандующий вооруженными силами не может отправить на фронт даже своих друзей, то своих детей он туда точно не отправит.

• Тупо Тупо x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

А что мешает верховному главнокомандующему призвать сыновей Порошенко? Он имеет все законные полномочия для этого. Затем публикуется видео наличия повестки и неявки сыновей. Всё. Демонстрация сути Порошенко готова. Почему же Зеленский не делает этого?
    Я тебе, тупой сосне, скажу почему. Потому что после этого миллионы людей зададут вопрос Зеленскому: а где твои друзья из Квартала 95 призывного возраста на фронте?
    Их там десятки взрослых мужчин и ни одного нет на фронте. Зеленский, как Верховный главнокомандующий, должен заботится об обороне страны? Должен, это его прямая обязанность, а в военное положение вдвойне. 30 взрослых мужчин из Квартала 95 сделают для обороны страны значительно больше сыновей Порошенко. Значит они должны быть призваны ДО сыновей Порошенко.

16. Що кацалапий і буля. "Сглотнулі".
    Вам не привикати.!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  17. 20220828_160429.jpg 20220828_163233.jpg 20220828_164200.png

18. *(позитівні блогери, коли чують питання про Чонгар і полонених азовців):

- Ах ти ж трупожер! Ану давай обьєдіняться для побєди чєрєз 2-3 нєдєлі! В СБУ тєбя!

*(позитивні блогери, коли "ДБР" відкриває справу проти Кривоноса, а лисому з "квартала" дають отрден):

- Ой, смотрітє, какой арбузік!
    ................
    Всі персонажі реальні, співпадіння невипадкові.

Підґрунття для Білорусь-2 радісно формується в турбо-режимі.

19. Хтось може передати в Польщу 2 ордени за мужність? Пишіть в лічку

20. Циган-поц, ти так і не відповів: треба було вкладувати в оборону чи тратити гроші на фонтан в Житомирі.
    Так чи ні?

Останнє редагування: 29 сер 2022
а де твій аватар? :)