ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мабуть, усі прочитали вчора пости Маргарити Симоньян із обґрунтуванням, чому московитам потрібно було вбити Вадатурського. І всі знову відзначили для себе, наскільки рашистські пропагандони не соромляться вже своєї втрати людської подоби. Та мало хто (судячи з обговорення) звернув увагу на саму аргументацію, чому саме 70-річний український бізнесмен мав бути знищений. Головна причина - підтримував Порошенка.
    Розумієте, що коїться? Президент Бубочка вже навіть і військом українським головнокомандує, і Путіна по всьому світу поносить, і для західного суспільства став мало не символом українського спротиву, а московити продовжують вважати Порошенка головним «нацистом» (читай: українським патріотом) і ворогом.
    Бо цих відосіками не надуриш

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

IMG_20220801_191840_572.jpg

Таки Льоха Гончаренко послав гетьmana на розборки :)))

• Смішно Смішно x 1
  3. Колись за Іловайськ, у який Бєня послав людей віджати підприємства Ахмєтова, бидло звинувачувало Пороха. Там загинуло понад 400 людей. Зате зараз, коли рахунок іде на сотні тисяч загиблих, Зе бидло мовчить. Зради немає? Так і мало бути? То бидло хотіло знищення України? В совок?

4. Просування вперед під час контрнаступу завжди пов’язане з ризиком для бійців, тому безпілотники, які ведуть повітряну розвідку, вкрай важливі. Про це мені сьогодні сказав комбриг 24-ої ОМБр імені Короля Данила Роман Мамавко.

Тому для нас велика честь та приємність сьогодні передати у найнадійніші та найпрофесійніші руки перші 10 дронів Autel бійцям 24-ї бригади. Загалом «Фонд Порошенка» та ГО «Справа Громад» разом з волонтерами привезли для ЗСУ 350 таких дронів. Вони мають надійти в кожну бригаду Збройних Сил України.

Також нам вдалося отримати останню ліцензію для передачі бронеавтомобілів MLS SHIELD в Україну. Перші із них вже в Україні і скоро поїдуть до наших десантників.

Це – найкращі броньовики, я у них їздив. Це як Rolls-Royce в сфері бронетехніки. У них є кондиціонер, спеціальний usb-порт, підресорне сидіння, дуже добре обладнані місця для десанту, потужний двигун, не цивільний, а військовий.

Вже через пару днів нашому командуванню Десантно-штурмових військ, тому що ми з ними уклали відповідну угоду, надійде ця броньована техніка.

Зараз треба об’єднати всі зусилля для контрнаступу. Контрнаступ має відбутися зараз. Контрнаступ має зірвати псевдореферендуми на окупованих територіях. Контрнаступ не має дати можливості сконцентруватись російським військам. Контрнаступ — це те, чого чекають від Збройних Сил України усі українці.

Перемога за нами!

5. Що циган, головне аби не Порошенко.
    Подумаєш, якихось 2.5 тисячі бійців з Азовсталі.

20220807_171014.jpg

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, а яке відношення має Порошенко до бійців з Азовсталі?

Бійці з Азовсталі герої.
    А Порошенко поц і брехун.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Поки що поц і брехун тут циган.
    Та ще й читати не вміє або проблеми з логікою

8. "Зефанати, ви думаєте я в чомусь звинувачую вашого Боневтіка? Та, взагалі то і не дуже. Це вже буде справа суду. Я просто з самого початку знала що буде саме так. Нічого іншого не чекала. Все що сталося за останні три роки для мене не дивина, а закономірність. Чоловік мені свідок, коли були об'явлені результати екзитполів, жаху моєму не було краю, я ледь не вила перед телевізором. Я тоді йому так і сказала : - Нам гаплик! Хйло попре на всю країну, він втопить нас у крові! Ми не зможемо цьому завадити! І дай нам Боже, щоб ми не стали "юго-западним округом РФ".
    Так що я хочу вам, зефани, сказати? Я звинувачую ВАС. Ви теж все знали. Знали, що він не здатен ні на що, знали що він пусте місце. Знали про його гниле і зрадницьке оточення і походження "совєтніков, коториє научат". Всі знали! Знали, знали, навіть не відкрещуйтесь. Ви ж не всі вроджені дебіли. А ваша мотивація мені до сраки. Бо знати і все одно зробити на "авось, пронесе", вини з вас не знімає. Тому вся ця кров на ваших руках. І про "я голосував проти Порошенка" теж не катить. Не було там такої позначки. Ви ставили галочку у графі "за" Зеленського. Крапка. Ви поставили галочку за цю війну, за вбитий Маріуполь, за бомбардування міст і стирання сіл і містечок з лиця землі, за невчасну евакуацію населення і тому за катування людей теж, за розмінування перешийка, за відведення військ на Донбасі, за саботаж забезпечення армії, за здачу Мелітополя і Херсона протягом 24 годин, за відсутність снарядів, ракет, бронежилетів, касок і медобладнання, за мародерство гуманітарки.
    Винні! Всі до одного. Ну а як вважаєте себе не винним, то ви таки вроджений дебіл
    Лена Яблонька

9. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Почему вы его цыганом называете? Он на вокзале побирается?

• Тупо Тупо x 1
  10. Вчи англійську, кривощелепний

11. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Спокойствие, кацапчег, такое слово не встречается в обиходе.:dirol:

• Тупо Тупо x 1
  12. FB_IMG_1660060935656.jpg

• Смішно Смішно x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Рад видеть живыми и невидимыми всех.
    Секта Зеленского как-то объяснила, каким образом сдали Херсон?

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

15. Хаха."При Порошенку такого оружія нє било".Альо, маньки, при Порошенку Маріуполь одним з найперспективніших у розвитку міст був. При Порошенку тисячі людей, які шото планували, працювали, жили, їздили по безвізу на відпочинок БУЛИ блядь ЖИВІ !.Шо ж ви недолугі такі,інфузорії...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Воно так трохи жорстоко звучить, але інколи так якось почуття справедливості є.

А як там дороги в Миколаєві?
    Табло з курсами валют закриті?

• Тупо Тупо x 1
  17. Дякуємо ТСН, які вперше за останні 8 років розмістили позитивне фото про Петро Порошенко:)

Це машини , передані нашою командою десантникам 79 бригади.

Правда, з іншим текстом.

Але фото дуже гарне. При нагоді журналістка без нігтя зможе якось записатися в британську розвідку, бо в неї є всі необхідні навички шпигунства:) .

В свою чергу, наша комана, попри повну інформаційну блокаду влади, робить все, аби ЗСУ були забезпечені технікою, дронами, машинами, а отже, наблизити нашу перемогу.
    FB_IMG_1660478734478.jpg

а де твій аватар? :)