ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Можете собі Налпенка Мартина знайти якогось. Складете мені компанію.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Щось я вас не зрозумів... :scratch_one-s_head:
    Вуйко видає цікаві речі, але я не можу все зібрати докупи... :blush:

Ну і нехай, піду по тамтому сценарію ;)

:)))

3. medwedo berlogsoni

Справа в тому, що в українському перекладі в байці "Квартет"

• Інформативно Інформативно x 1
  4. ІгорМ

5. medwedo berlogsoni

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А хіба Порох не риг? Ще й який!!!

7. ІгорМ

Колір перетравленого шоколаду себе трохи дискредитував :)))

8. ІгорМ

9. medwedo berlogsoni

Так а я про що?
    Поведінка Порошенка починає нагадувати поведінку Міші Бродського, якщо пам"ятаєте такого. Той також жваво перебігав з одного краю на інший, аби лишень попасти в парламент.

10. ІгорМ

Зверніть увагу - порохоботи не знають, як агітувати за Порошенка.
    Не чути і не видно Іріши Луценкової, Роговцевої, ще якихось тамтих старперів, котрі агітували за Порошенка-президента. Невже розчарувалися?

Ніякої організації і стратегії, Порошенко дальше на підтанцьовці у Зеленського:)))

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Та чи тільки Міша? Всі вони одним маслом мазані. Кого в парламенті не візьми - політичні шльондри. Вже не одну партію змінили

12. Ось цеє правда про вашого викривальника

Він додав, що стосовно Ульянова було порушено кримінальну справу.

"Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 402, тобто" непокору "; частину 2 статті 407, тобто" самовільне залишення військової частини ". Тобто ми не маємо можливості виплачувати Ульянову гроші за той час, коли військовослужбовець перебував поза військовою частиною та значився дезертиром. Одна з вимог Ульянова - виплатити йому близько 120 тисяч за фактично 1 рік і 2 місяці, коли він був відсутній на службі ", - додав Луньов.

Самоспалення добровольця: коментар Міноборони

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для 73% то не аргумент, бо там нема пожрать, посрать, пожрать.

14. ІгорМ

:)))
    @Мих, не спішіть

Хліба і видовищ ;)

15. ІгорМ

Так от, про Волкера

Волкер побачив позитив для Вашингтона у скаргах Порошенка на брак підтримки під час виборів

Коли екс-президент України Петро Порошенко, який балотувався на другий строк, скаржився представникам США на їх недостатню підтримку, у відповідь чув, що США виступають за принципи та політику, а не обирають людей, зазначив спецпредставник Держдепартаменту США щодо України Курт Волкер.

"Думаю, у команді Зеленського є певне розчарування, що Європа намагалась висловити підтримку Порошенку. Але США цього не робили. Я дуже радий, що, насправді, Порошенко навіть жалівся нам, що ми не висловлюємо йому достатньо підтримки. І наша незмінна відповідь була, що ми не обираємо людей. Ми виступаємо за принципи та політику, хто б не очолював Україну".

"Треба чітко розуміти, що політика США щодо України за останні кілька років дуже посилилась на підтримку України – як у питанні санкцій проти Росії разом із нашими європейськими союзниками, так і в наданні оборонної зброї, включаючи антитанкові установки, цю допомогу збільшив Сенат, і адміністрація підтримає це. Також, ми продовжуємо не визнавати анексію Криму", - відзначив Волкер.

"Те, що відбувається у внутрішній політиці у США нікого не має відволікати, це не змінить політику США щодо України, - додає він. - Ми підтримуємо і хочемо бачити подальші реформи й демократизацію в Україні, відкриття економіки й залучення міжнародних інвестицій й водночас продовження участі у Мінському процесі та намагання відновити суверенітет і територіальну цілісність України".

16. ІгорМ

Хтось колись десь тут розглядав і асоціював /є таке слово?/ назви партій
    Он, прийшла методичка

17. medwedo berlogsoni

Та то були тут такі, що "ізощрялися" (до речі, який український еквівалент?) стосовно Зеленського і Коломойського (ЗеіБеня), а тепер приказка справджується (не треба кидатися в когось камінням, якщо у самого скляні стіни).
    Виходить, що голова ПЕСа - ПЕСиголовець? Ну, це я так, між іншим.

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не то бачите.Семенченко страшно боровся проти Ротердам+ і Пороха.

Пороха вже нема при владі, а Ротердам+ живе і ніхто його не відміняє. Кому тепер платить Ахмєтов? Невже Зеленському? Як гадаєте?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. medwedo berlogsoni

Ахметов продовжує платити своїм партнерам по Роттердам+. Думаю, Порошенку та Гройсману. Адже прем"єром поки що Гройсман, чи не так?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)