Питання, чому Росія так почала підтримувати Зе, мене хвилювало давно... А потім ще Азіров і Лукаш. Серйозно - подумала я? Сумнівна така підтримка. Невже зливають? Медведчук топить за Порошенка? Не було б дуже дивно... Потім було багато спостережень. І оскільки друзі питають, мої суб’єктивні думки нижче. Вибачте за багато букв... Зе команда вміє слухати соціальні мережі. Реально вміє. Реагує на кожен закид у суспільстві - і це не може не захоплювати мене особисто як людину з комунікацій... І от тут жодної чіткої реакції. Зе ні разу не відбився від тієї підтримки. Про те, що Лукаш не в його команді, взагалі сказано вустами Гриценка вчора! На хвилиночку... Ясно, що політичні трупи типу Лукаш впливають тільки на порохоботів, бо молодь може і не знати, хто вона... але він не згадував про Охлобистіна і Пореченкова. Не відбивав м‘яч підтримки росіян... Чому? Щоб і Бойка електорат забрати, не лише Юлін випадом про справедливого рефері? Чи тому що не може, бо там у нього друзі і партнери, яких ображати він не може? Зверніть увагу: навіть меседж, що «на коліна не станемо» в хамській формі знову озвучують у штабі, а не особисто Зе. Я почитала сторінки Зе. Якщо йому закидають, що його не сприймає захід, тут же в його блозі стаття, що західні ЗМІ його підтримують. Пропустимо той факт, що там «перекладають» статті так, як їм хочеться, іноді виривають із контекста цитати, а іноді взагалі цитують іноземних громадян у фейсбук з 6 лайками під постом, а не ЗМІ... Але електорат навряд чи клікатиме, щоб перевірити, і не факт, що знає іноземні мови, тому це, переважно, працює (висновки про чесність кандидата і його цінності робіть самі). Кошкіна закинула, що він наркоман, враз Зе кидає виклик і ще й Пороха називає алкашем (в дудку з рос.пропагандою, до речі). Власне відео зі стадіона із тим, що він йде на камеру - це не тільки шоу, це - наступ і демонстрація сили (зробимо їх разом! - пищать хештеги у соц.мережах). А чому? Бо в Україні назвали сциклом, а навіть ті, хто голосував за нього, висловили сумніви, що він не досить сильний і боїться дебатів. Тепер публіка щаслива - видовище є, виявляється взагалі це Зе запросив Пороха на дебати, а не Порох Зе. То чому нема відео про те, що підтримка Росії - то підстава Медведчука, який зговорився з Порохом? Євролаб як «незалежна клініка» - це вибір Зе. Вже навіть його вустами! І Пальчевський як рупор на рос.тв не перший день. І, як виявилось, ніби-то навіть бізнес партнер Зе. Питання - чому? Подстава від Медвечука? «Вапріс». Ставало все цікавіше. Про чесність і цінності кандидата після казуса з аналізами знову робимо висновки самі. Я, зокрема, тепер вже впевнена, що він вживає наркотики. Але не сумнівайтесь - його електорат (як мінімум, у фейсбук) тепер точно знає, що Порошенко алкоголік. «Слуга народу» з російськомовним вчителем історії - то очевидний прогиб під Рашу. Співсценаристи - росіяни. Частина електорату Зе цього не розуміє, вони і з «термоса» сміялись, а частина навпаки - розуміє, і саме за це і голосує. Про жарти кварталу взагалі мовчу. Одразу кажу - я не дивилась фільм. Зараз тільки довелось вникати. А численний електорат Зе дивився! І це чудовий інструмент посилення комплексу меншовартості і рос.пропаганди в цілому. І знову таки - через фільм йому закидають федеративну Україну... і укр.мову як мову бидла. І «даунів» як приниження людей із інвалідністю (Мами звернення вже написали). І відсутність Росії як агресора у фільмі. І небажання повертати борги МВФ. Зе команда чує, але відповідає вже вибірково... Зе говорить про те, що кредити будемо віддавати... про мову відповідає так, щоб і вашим, і нашим. Про те, що Крим окупували - сказав, а от потім про референдум... і вже щось про вибір українців... і тут кожен додумує, як хоче. Може, як в Криму вийде? А про решту мовчить... і в блозі Зе ні слова. Для тих, хто споживає контент 1+1, навіть казуса з аналізами не було. Подивіться Чистоnews від 5 квітня. Після їхньої версії хронології подій з дебатами я довго переосмислювала бентежність сьогодення. Більшість тих, хто обурюється підтримкою Зе Росією, і так підтримують Пороха, тому це не дуже било по його електорату, зате підтягувало всіх тих, хто хоче дружити з Росією і домовитись про мир (можливо, навіть будь-якою ціною). Тепер, коли Порох останньою заявою поклав це в основу своєї кампанії, Зе доведеться відбиватись. Якщо це будуть недолугі розповіді про брудну президентську кампанію та інші шоу для відверненя уваги, то я остаточно переконаюсь, що ця підтримка з Росії - частина стратегії. Якої? Поясню далі. Зе не відбивається інформаційно тільки, коли нема чим крити взагалі. Від слова «взагалі». Бо правда те, що закидають. Наприклад, про Коломойського. Машина, охорона, канал, спільний бізнес... і не повірите - навіть на офіційних сторінках Зе у соц.мережах чомусь з’являються новини про Приват Коломойського і реванш!!!! А паралельно його стендап, де його мама дзвонить Коломойському відпросити сина з роботи, щоб Зе допоміг пересунути шафу, а Коломойський тут же передзвонює і каже, що поїде допомогти теж, бо не міг Вовчика мамі відмовити. Ну ми ж знаємо, що у кожному жарті лише доля жарту, правда? В інтерв‘ю навіть ВВС Зе про Коломойського говорить: олигархи у нас владеют всем. Все работают на олигархов (він, як всі, свій пацик). Після спроби журналіста спитати ще раз Зе відрубує остаточно: меня такие несправедливые претензии даже как-то оскорбляют, как человека. Я независимый политик. Те саме він відповів Мазур. Щей додав: Все знают, что я порядочный человек. Уявіть Пороха: мене закиди про Свинарчука навіть якось принижують як людину. Норм?))) (Порох провалив і свої комунікації - це факт, але я зараз про інше...) Тому я думаю, що тема з Рашою в тій самій площині. Крити нема чим ні гроші з рос.бюджету на кіно, ні українофобські жарти, ні вибачення перед Кадировим, ні відсутність його на Майдані, ні дачу в Італії біля рос.олігархів, ні корпоративчики в Росії, ні дружби з наближеними до Путіна і тд. Тому гасять максимально і все. Їх електорат це схаває, бо може про це і не знати. Або сліпо проти Пороха. Або... Вчора сталась цікава штука... ось цей меседж (про який я написала в попередньому пості) про сильну Зе команду на рос.тв - це прямо «tackling Ze problem». Що закидають Зе? Нема команди. Гриценко каже: Володимир Олександрович! запевняє, що не підконтрольний олігарху... я проголосую за нього, якщо озвучить сильну команду. Та-дам! На рос.тв говорять про сильну команду! Добре хоч імена не назвали до того, як це Зе зробить!!! Дозволю собі нагадати, що подібні «казуси» вже траплялись у 2014 і не тільки... А тепер виключно моя логіка... Чули про концепт «Буратіно», розроблений Росією? Неважливо, чи Зе просто підхопив ту ідею, бо йому «допоміг Коломойський», чи Раша тепер ситуативно зреагувала на проект «Зе команда», але картинка виходить некрасива. Поясню, чому. Я не думаю, що підтримка Раші вплине на типовий електорат Зе. Умовно думаючі - не його електорат. Крапка. Бо думаючі задають питання. А от ті, хто побіжать топити за того, за кого скаже Гриценко, - ось потенційний електорат Зе. Ті думаючі, що проти Пороха - переважно, за незалежність і проти Росії. У них підтримка Росії викликає питання. А от ті, хто трохи менше вникає, одразу повелись на лозунг: «якщо Раша так проти Пороха, то треба брати Пороха!» (хорошие сапоги, надо брать) Тобто можна влаштувати таке собі таргетування різних повідомлень для різних цільових, як у Трампа було... Чим більше Росія підтримує Зе команду, тим агресивніше частина електорату настроєна проти Зе, і тим більше боїться його приходу. По суті, російська пропагада знову вибудувала протистояння страхів. Дуууже багато хто вірить (точно не без підстав, але, переважно, на основі рос.зливів), що Порох - президент війни. Тому мами кричать: не отдам сына в армию, голосую за Зе. А тепер електорат Порошенка починає кричати: не здамось під Росію. Пороху (навіть якщо це і була стратегія) ситуативно нічого не лишається, окрім як підхопити цей лозунг, бо це його єдиний мізерний шанс. Але... Уявіть собі, що буде в головах, коли Зе таки переможе? Паралельно виграно суд проти переіменування рос.церкви в Україні і знову написали звернення переглянути рішення по Томосу. Не оминайте цих новин. Вони важливі! На руках є зброя. Проросійського коміка армія не факт, що сприйме. Військовий переворот і вітчизняна війна на підставі релігії і мови - ось що є ідеальним сценарієм для Кремля. І топити за Зе в такому випадку - гарна стратегія, яку Зе свідомо чи не свідомо підтримує. І останнє. А ви можете бути впевнені, що Путін дотримується домовленостей? (усміхаюсь мовчки) Чи можете виключати, що Медведчук домовляється з Порохом, а паралельно малює план за Зе, бо Порох програє? Не хочу підживлювати теорії зговорів, але ми ж такі маленькі (для когось, на жаль, нікчемні) люди і знаємо насправді так мало - те, що нам порційно видали. Чи може це бути спроба об‘єднати нас проти путінського Зе? Так, але це лише одна із версій. Адже де гарантія, що зв‘язок з Коломойським не для відведення очей взагалі, а сам Зе - це проект троянського коня від кремля «Буратіно»? Соня Кошкіна, зокрема, із особистих спостережень говорила, що сумнівається, що Зе буде працювати на Коломойського. Особисті знайомства\зв’язки Зе із найвищими ланками влади Кремля не лише зафіксовані на концертах на тв, але й розслідувані журналістами через офшорні компанії та фінансування його фільмів... А потім так «не палівно» охорона, мерседес Коломойського, тощо... Нам ніби так і кажуть: все ж ясно, що маріонетка, але ви не вірте в це, і нехай Порох вибачиться. І риторика кварталу, і фільми, і озвучка фільма про Рейгана, і новорічне звернення - все може бути великим стратегічним планом тих, хто у Парижі робить фото-виставки про громадянську війну на Сході України та підтримує людей у жовтих жилетах. Технологія маніпуляцій, в принципі, відпрацьована, тому ми - не унікальні. У першому коментарі цікава стаття про технології. Згодом аргуметую додатково, чому я за Порошенка ще фактами, бо вже пообіцяла. А поки подумайте про це... І дякую, якщо вистачило сил дочитати Upd: тепер можна шерити, якщо є бажання #вибори #думай #технологіївдії #мизнаємотещознаємо
Можна по різному ставитися до Юлії Володимирівни Тимошенко. Але про те, що олігархи готують спільний "Зелений" проект вона нас попереджала, ще задовго до сьогоднішніх подій. View: https://www.facebook.com/100007888786949/posts/2285995915006679/
Погоджуюся. Людині, яка читала Петлюру, вираз "свої гниди" зрозумілий з контексту твору. А словосполучення "українські гниди", яке вживають ізольовано від твору, спрямоване в негативному плані саме на епітет "український"
@Good man, Ви ж мене з ним посварили. Я тепер з ним не розмовляю (шутка). Як там погода в Пензі? Вже потеплішало? І дякую Вам за Вашу участь в темі. Я спочатку думав проголосувати проти обох фіналістів. Але Ви мене переконали, що потрібно голосувати за Зеленського. Я не сумніваюсь, що Ви тут "працюєте" і "працюєте" не з власної ініціативи. Крім того, проявилися Ваші політичні уподобання. Ви - ворог росіян - друзів України. Та навіть тих, хто просто прагне висвітлити події в Україні об"єктивно. І що найцікавіше. Порошенка потрібно зараз усунути від влади, бо він уже себе "проявив". А Зеленського, якщо щось піде не так, український народ або позбавить впливу на найближчих виборах до ВР, або усуне, як усунув Ющенка, Януковича, тепер - Порошенка. А Ви в Росії чекайте 2024 року, якого коника там вам Путін викине, яку посаду собі придумає, щоб залишитися при владі, як і даліі продовжуватиме розвалювати Росію. Тому Вам на радость ні я, ні Ланктоша за Порошенка не голосуватимемо.
Ну от, ніяких обмежень - президент і дальше може томатну пасту відкривати Подивимося після 21 квітня що Парубій заспіває Парубій не хоче обмежувати повноваження президента Спікер Верховної Ради України вважає, що в умовах війни у президента повинні залишатися нинішні повноваження. Про це сам Андрій Парубій заявив в ефірі програми "Свобода слова" на каналі ICTV в понеділок увечері. "Я розумію, що в період, особливо, війни головнокомандувач повинен мати достатньо повноважень в тих сферах, за які відповідає - в сферах безпеки і оборони і в сферах міжнародної політики", - заявив він, відповідаючи на питання, чи можливий розвиток подій, при якому Україна стане парламентською республікою. "У цих сферах - як у головнокомандувача і в зовнішній політиці - я вважаю, у президента повинні залишатися значні і серйозні повноваження, щоб можна було приймати швидкі й оперативні рішення", - вважає Парубій. При цьому він зазначив, що економічні, соціальні, культурні питання повинні залишатися компетенцією Верховної Ради, і парламент успішно дає відповіді на це питання. зі до речі, дивився/слухав вчора "Свобода слова" на каналі ICTV. Порошенко там піарився. Оратор і балабол він знатний, того не відбереш. Але про фонтан ні слова...
Господін Вася,ви...Ви прямо репресивна гнидобойка україншьких національних паразітів.Завтрашній совєтський державний винищувальний інструмент!
Вісімдесят відсотків постів проти Зеленського, що Ви сюди приносите, написані російською. Ще десять - перекладені з російської гуглом. Вас це не насторожує? Найдіть в інтернеті хоч одне повідомлення, що Зеленський - наркоман, яке було викладено відразу після того, як він заявив, що йде в президенти? Вся ця беліберда появилася лише тиждень тому, а з початку нового року пройшло більше трьох місяців. А для того, щоб Порошенко залишився президентом, йому потрібно або із стерхами політати, або з оленями з Червоної книги побігати.
Мене насторожує те, що ото ссцикло боіться вийти до людей, а продовжує показувативам шоу, а ви ведетесь. Де він зустічався з людьми, як інші кандидати- на площі, в залі сам без 95 кварталу. Якщо він впевнений, що не наркоша, то чому влаштовуж шоу зі здачею аналізів і всі подальші шоу а ж да того, що Євролаб видалив свою сторінку у ФБ. Чому відмовляється здати аналізі VADA?
На фоні Зеленського Порошенко непрохідний. І сам винен у цьому. Ви помічаєте, як Порошенко гарячково роздає обіцянки: я все зрозумів, я більше не буду... Не буде, бо не виберуть. Порозставляв скрізь своїх людей - сам же признався. А тепер обіцяє, що не робитиме цього більше, хай лише його оберуть повторно. Порошенко признал ошибки и пообещал больше не назначать на ответственные должности близких людей А виникає резонне питання: а чи дадуть йому "свої люди" себе познімати?
І знову водіння кози. Ви продовжуєте вишукувати виправдання собі і свому вибору, хоча підсвідомо розумієте, що краіні може прийти гаплик. Я не в захваті від Тимошенко, але вона профі-політик і вона щеперед першим туром заявила, що олігархи будутьбробити реванш. Тільки ніхто не звернув увагу на іі слова. Ви ж продовжуєти не шукати підтвердження правильності свого вибору, тобто "за" своє рішення, а читати стару мантру про проти. View: https://www.facebook.com/100007888786949/posts/2285995915006679/
Зеленский - идеальный кандидат! Долго вынашивала этот пост. Скорее всего, от меня после него часть людей отпишется, но что уж. Итак, почему я считаю Зеленского идеальным кандидатом в Президенты? Общественность все требует конкретики: какая будет политика по отношению к России, НАТО, ЕС. Кто будет на ключевых постах в ЗСУ, СБУ и т.д. Но конкретики, скорее всего,не будет. Он создал образ, который каждый из нас может населить собственными проекциями. Это как выходить замуж, зная про жениха что "он хороший и обещал, что мы будем жить счастливо!". Только для Маши счастливо - это много путешествовать и тратить деньги на активный спорт, для Наташи - родить 3-4 ребёночка и растить их дома, а муж будет обеспечивать, для Насти - строить карьеру с поддержкой (в том числе бытовой) супруга. А конкретный Коля вообще считает счастливыми полиаморные отношения. Но чтобы это выяснить, нужно это все обсудить: кто в семье будет работать, а кто - сидеть с детьми? Как будем распределять семейный бюджет? Сколько детей хотим? Брак открытый или закрытый? В общем, скукотища, никакой романтики. Гораздо интереснее фантазировать о принце и счастливой жизни с ним после того, как он тебя лайкнул на ФБ. И вот Зеленский так же. То, что нет никакой конкретики - его преимущество. Это позволяет предпринимателям фантазировать про низкие налоги, дерегуляцию и открытые рынки. А инфантилам - про пособия, низкие тарифы, субсидии и прочее "на тебе денежку, ты же хочешь". Хотя никто никому ничего не обещал. Это позволяет патриотам полагать, что курс на поддержку украинского языка, кино, музыки и тд сохранится. А совкомечтателям - что они вернуться в объятья россиюшки, к любимым сериалам и киркоровым. Хотя никто никому ничего не обещал. Уставшие от войны диванные воины убеждены, что война, конечно же, сразу прекратится 22 апреля. А реальные воины - что они наконец дожмут и истребят последнего бурята. Хотя, опять же, ну вы поняли. Получается, что образ Зеленского, как пирожок, каждый наполнил собственной начинкой. Буквально вскормил своими мечтами. И попытки призвать к разуму - воспринимаются, как попытки растоптать мечту. Ещё ничего хорошего он не сделал из нафантазированного, но оно уже присвоено. Это как намечтать любовь, троих детишек и свадьбу мечты, а принц взял и слился после второго свидания. Очень больно и обидно. Именно поэтому реальные фейлы типа поддельных анализов воспринимаются как "зачем ты мне это говоришь, он хороший, я верю в любовь!" - когда подружка напоминает, что принц твой уже три раза у тебя денег занимал и не возвращал, его мама тебя ненавидит, а ещё он напивается до свинского состояния при общих друзьях. Как психолог - я рукоплещу создателям идеального контейнера для проекций. Как человек и патриот - не вылезаю из фейспалма. Думайте. АПД: Кстати, именно поэтому я не испытываю неприязни и не допускаю для себя возможным считать сторонников Зеленского "быдлом", "придурками" и тд. Все мы когда-то мечтали о чем-то. А уметь отделить фантазии от реальности - далеко не так легко. Особенно, когда играешь против профи. Я даже сочувствую - не высокомерно, а по-человечески, потому что крах фантазий это всегда очень больно. Анна Римаренко
ВВП пішов ще дальше - розвівся з Людою і став доступним для всіх жінок View: https://youtu.be/1KaqaxiqVb4 во де приклад для наслідування
Це не вибори, це спецоперація в рамках гібридної війни по усуненню всіма доступними способами незручного Росії президента.
Karl Volokh Первая картинка - коррупционный индекс Украины (большее значение означает большую чистоту страны, для примера у Швейцарии индекс 85). По этим данным в 2018 году Украина установила исторический рекорд чистоты страны. Вторая картинка - коррупционный ранг страны (чем меньше значение, тем лучше). Источник ниже по ссылке. Там, кстати, есть много интересной и честной информации по стране. Ukraine Corruption Index | 2019 | Data | Chart | Calendar | Forecast | News
Один президент у нас бігав по пенькам і "косноязично" висловлювався. Один мер - підтягувався, робив зарядку і розмовляв як наркоман. Один кандидат у нас підтягується, плаває в басейні і косноязично виражається як наркоман. Перші два - закінчили дуже сумно. Пограбували країну і місто, але тепер живуть сито, дорого-багато, але в еміграції. А приходили як нові обличчя і реформатори. Так, така от історія. Тільки виборець не вчиться