ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Zеленський явно здавав, ну, принаймні, по злочинному недбало не готував країну до війни. Далі була зрада на виході з Криму, яка призвела до оточення Маріуполя, далі ця зрада, коли людей закликали здатися в полон під гарантії, яких не було... Навіщо Zеленському було обманювати й підтримувати здачу в полон захисників Маріуполя? Зараз, зрозумівши, що за це йому колись після війни точно доведеться заплатити найбільшу ціну, він уже мабуть лікті кусає. А тоді йому, інтелектуально нульовому, могли порадити в його опі: позбудься цієї кривавої драми, яка нищить твій рейтинг. Деблокувати їх неможливо, а щоденні обстріли, бомбування бачить уся країна. Попадуть у полон, яскравих картинок не буде, прийдуть на заміну нові драматичні події (те, що зараз маємо на Луганщині), про них забудуть. А рускі азовців точно не випустять, тобі нічого не загрожує. І здали...

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Mykhaylo Khomchyn, ну ти розгоняй гівно, розгоняй на вентилятор, щоб всі, хто ще нічого подібного не чув, кого там хуями крили, чи не крили, щоб від тебе взнали, яка Україна неблагодарна). Дуже вчасна маячня, треба сказати - час вже починати сварити нас з Європою.
    А насправді нічого такого нема і близько. З Штанмайєром Зеленський порозумівся, і вирішили всі непорозуміння 6 річної давнини залишити в минулому.І всі це знають, що цікаво - окрім порохоботів. А всі інші "гівна та хуі" - маячня. Навіть смішно) ну таке верзуть. Невже Бабченко на таке здатний? Дивуюсь. Кремлівською пропагандою дуже сильно тхне..

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це Ви - про тих, кому Порошенко надавав українське громадянство?
    Наприклад, Абромавічус, Деканоїдзе?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Silver bullet

Як поперед горла порохоботам стали збудовані дороги в Україні! Це значить, що Зеленський зробив щось більш корисне, ніж зміг їх бос. Як же вони ці дороги обсирають, окропом дзюрять).
    Про війну геть нічого від порохоботів не почути - тільки в темі Зеленський чи Порошенко сидять, ллють гівно на українську владу.От і хто вони?
    Кацапські тролі, мабуть. Бійці інформаційної війни. Бо їх нічого більше не цікавіть- це можна дослідити.

5. 20220531_211815.png 20220527_170757.jpg 20220527_220322.jpg

• Баян Баян x 1
  6. medwedo berlogsoni

Хомчине, я нічого не маю, наприклад, проти Євгенія Кисельова, але хочу показати, що ви, порохоботи, перш ніж вякати про когось, поглянули б на дії Порошенка.

Киселёв, Евгений Алексеевич — Википедия
    Тобто, Порошенко запросив до себе на телеканал "Прямий" колишнього викладача школи КДБ, громадянина Росії, який не володіє українською. Тобто, Порошенко смачно плюнув на лозунг "Армія, мова, віра", дозволивши на українському телеканалі вести інформаційні передачі мовою агресора. І кому!? Колишньому кадебісту, не простому, а викладачу!

На День Незалежності України Порошенко плюнув у душу всім українцям, призначивши московського кадебіста на серйозну посаду в телебаченні.

7. medwedo berlogsoni

Зараз, коли заблокований Одеський порт, цими дорогами везуть зерно торішнього урожаю в Європу, щоб було місце, куди засипати урожай цього року.
    Я щодня бачу, як по чудовій дорозі Золотоноша-Умань їдуть сотні вантажівок, в тому числі - і ті, на яких написано "РОШЕН".
    І, коли потрібно, йдуть, куди потрібно військові колони. Швидко, без затримки, Військова техніка, своєчасно доставлена в потрібне місце, рятує життя тисячам воїнів ЗСУ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

якщо він ще буде....

9. medwedo berlogsoni

Щось та вродить. Щось посіяли, щось зберуть.
    Війна - не війна, а сіяти-садити потрібно. І якщо вродить - збирати.
    Бо, щоб не вийшло так, як любить казати моя мама:
    Один дід казав: Не буду сіяти, бо баба вмре, дочка вийде заміж, сучка здохне.
    Але настала зима: Баба не померла, дочка заміж не вийшла і сучка не здохла.

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

безумовно щось вродить. Тільки треба щоб ще дали зібрати...

11. medwedo berlogsoni

У мене на городі десять соток ячменю засіяно, а в потаємному місці жорна закопані. Ще з війни, що була з німцями, залишилися.
    Дядько покійний казав - хай лежать закопані, не погниють.
    А жменьку зерна перемолов, просіяв, водою розвів, сякий-такий ліпачок спік, от і поїв. (Це він мені казав, коли я ще піонером був).
    Але, думаю, до цього не дійде.

12. Silver bullet

цікаво. Бачу наш народ не здолати.

13. 20220603_131623.png 20220527_220322.jpg

14. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви не скажете, що це за пуй, якого Ви процитували?
    Чим він прославився?
    Я цитую праву руку Порошенка - Олексія Гончаренка, який називає Шендеровича другом України, а Ви - якогось нікому невідомого пуя.
    Ви знаєте, що Ви також, цитуючи всяких пуїв, скочуєтеся до їх рівня?

Вважати, що в Україні не потрібно було будувати гарні дороги, можуть тільки ідіоти. Навіть Порошенко не був настільки ідіотом, тому що будував дороги. Навіть запросив поляка Новака на будівництво доріг. Ну, правда, Новак відніс у дзьобику з українського бюджету два мільйони євро додому, але то вже - деталі.

Ви не прикидали часом, скільки життів українських воїнів могли врятувати ті два мільйони євро, які Порошенко дозволив украсти Новаку?
    Екс-міністр Омелян: Українці вдячні Новаку за відновлення доріг і створення робочих місць
    Зауважте, що Славомір Новак "будував дороги", коли Росія уже напала на Україну, відібрала Крим і частину Донбасу.

Навіть якщо припустити неймовірне - Новак не крав на будівництві доріг, залишається питання, навіщо було будувати дороги, а не готуватися до неминучого тотального нападу путінської Росії на Україну?

А скільки вкрали українських грошей на будівництві доріг за часів Порошенка-Гройсмана-Омеляна-Новака, можна лише догадуватися.

Ану, запитайте того пуя, якого Ви процитували, що він думає з приводу будівництва доріг Порошенком.

15. medwedo berlogsoni

Вид на табличку до того, як зняли покривало

Вид на табличку після того, як зняли покривало

22 червня президент Петро Порошенко відкрив частину відремонтованої траси державного значення "Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь".
    Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/articles/244...histe_vidkrittja_poroshenkom_dorohnjogo_znaku

• Подобається Подобається x 1
  16. 20220603_131623.png IMG_20220602_045343_324.jpg 20220531_211815.png 20220527_170757.jpg

• Баян Баян x 1
  17. 20-й день "евакуації" в катівню.
    20-й день зради.
    20-й день мовчання.

18. Останнім часом всі подоляковські боти буквально всюди в коментах сиплють фразою піськова "Жму руку обнимаю". Значить, вже й останні аргументи на захист влади закінчились. Пішли ольгинські методички.
    А хтось ще називав подоляка креативним..
    Гг г.... Міша - пересічний довбойоб провладний

а де твій аватар? :)