ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

На рішення Путіна про напад вплинув факт, що до влади прийшов необізнаний, зелений, безвекторний, задиристий, самолюбивий комік.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як гадаєте, зебобіки і далі плакатимуть, що НАТО нас не бере?

• Тупо Тупо x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Самое интересное, что я развернуто именно так и описывал тактику Порошенко на переговорах с Путиным. А кацалапый выдернул из этого описания одну фразу и бегал за мной несколько месяцев с вопросом "почему я не назвал Порошенко сильным лидером". Как раз в этом ключе и стоит рассматривать слова "жму руку, обнимаю". Они плохи для лидера, который действует в лоб, нагнетает атмосферу, прямо на тебя давит, а Порошенко это совершенно другой типаж. Он как паук - отдельная нить паутины слаба, но вся паутина в целом очень крепкая.
    Зеленскому важен внешний антураж, важно нравится, важен восторг публики. Путин его сейчас на этом очень хорошо ловит - ты давай выступай в парламентах, пусть тебе аплодируют, лидеры мира в Киев приезжают, а я тихо, под шумок буду продвигаться на Донецком направлении.

4. Good man

Good man Обычный человек

Самое главное, сейчас все заговорили про вступление Финляндии и Швеции в НАТО. Это как вообще? Украина годами ждёт, а эти хотели за пару месяцев вступить. Зеленский вместо того, чтобы воспользоваться ситуацией и сказать - хотите Швецию и Финляндию? Только после Украины. Уверен, Порошенко именно так бы и сделал.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слабості Зеленського добре відомі і у США і у Великобританії. Байден має ціль - знищити Росію. Щоб це зробити силами України, він дуже добре використовує ці слабості Зеленського. А саме хвалить його, робить з нього героя в боротьбі світового добра проти світового зла. У США чимало шоу-програм по ТВ вийшло по цій темі. Ця хвальба пронеслася і по Європі. Це якраз те, що дає крила Зеленському. Він це любить, він від цього мліє. Йому зараз навіть начхати на опозицію, на закони. Ноги втратили відчуття землі. Тому плани США мають право на життя. Ситуативно в боротьбі з рашею це добре.
    Але для України Зеленський не тягне на президента ніяк.

• Тупо Тупо x 1
  6. Чому не зчитуються QR коди?
    Порошенка вже двічі не випустили з України.
    В країні, де НАГОЛОШУЄТЬСЯ, що не можна влаштовувати срачі.
    Усі розборки – на після перемоги.

Але, поки армія воює, Офіс президента займається знищенням політичних конкурентів.
    Прямо ЗНАЮЧИ, що Захід це зараз проковтне. Ну, або обмежиться кількома дзвінками і проханнями.
    І ось: їде десятеро в одне і те ж відрядження. У дев’ятьох зчитується код – у одного – ні.
    Другого дня і код зчитався і Стефанчук підтвердив, що такий-то нардеп їде у відрядження як депутат ВР.
    Але знову не вистачає папірця. І невідомо якого.

Тепер просто знайте. Ви, особисто ви, можете бути патріотом скільки завгодно.
    Але якщо ви не подобаєтеся ТомуКогоНеМожна критикувати – по барабану.
    Вас можуть затримати, не пустити кудись, розоряти ваш бізнес, призвати інвалідом в армію.

Бо просто ви не подобаєтеся Йому. І ви попали.
    І це тепер стосується кожного. Не вмієте підлизувати? Не маєте кар’єри.
    Або опозиційний телеканал можна абсолютно незаконно викинути з ефіру.
    А канал Коломойського – не викинути. А журналістів мертвечука – підвищити. Бо підлизують здорово.

Ми воюємо за цінності, якими нехтують у воюючій країні. Це, здається, завжди думаючі люди називали цинізмом.
    Це коли вас вдарили і тут же кажуть: не можна битися, не на часі.
    Не можна сіяти зраду під час війни. Треба єднатися з владою в єдиному пориві.
    А владі можна нищити свободу слова і красти?
    Можна. Бо війна все спише. (с) Віктор Бобиренко, політолог.

7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Читаю микса. Я конечно не специалист но скорее всего у него сильное растройство. И доктор пилюлькин ему просто необходим

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це щось неймовірне, Хомчин :)))Срати цілодобово цілими простирадлами брехні і маніпуляцій на діючу владу в тяжкий період країни - і тут же ж плакатись за те, що з ними не єднується влада, влада їх не любить, і "по отчеству не величает". І не дуже дає срати на голову).
    Хомчин, ну ти і придурок. Давно тебе не читала, а зараз трохи почитала цей треш: не пустили Порошенко(віп-корупціонера та зрадника на прізвище "жмуруку") в Європу - і це "понизило обороноздатність країни"! )) Ви зовсім *обнулись, порохоботи?
    Поїхати пошукати особистої підтримки, може когось "підмазати", як робить пуйло в Європі - оце і вся обороноздатність, його особиста.
    Для української обороноздатності на даний момент українською владою і особисто президентом вже зроблено більше, ніж можно було сподіватись - і без корупціонерів вищого гатунку).

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Ну і варто було ото створювати образ шляхетного сміливого лицаря
    з охайною борідкою та в дранті аля чегевара,
    щоб так дрібно обісратися перед Порохом?
    Півшістка апріорі не може стати паханом..
    Хіба що на сцені сільського клубу.

Та ше з такими шакалами-підгавкувачами, як ти і кацап.

• Баян Баян x 1
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Може і не вийде. Лишень би зайшло ;)

11. Gyppsy

Нравіца нє нравіца - тєрпі, моя красавіца :)))

12. Три якихось програнця відкрито послали нахуй Стефанчука
    Відрядження підписано однією з найвищих по адових осіб України.
    Любий документ, що йде на підпис Голові Верховної Ради завірений підписом юрвідділу що він відповідає Конституції і Законам України.
    І тут зефілітки стверджують, що "Стефанчук все бреше"

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Який кацап? :))) 100%ний без питань кацап тут один - паря.

14. Gyppsy

Послали Стефанчука, а пішов Порошенко :)))

• Смішно Смішно x 1

15. View: https://twitter.com/13Hellis_13/status/1530858054559965185?t=Gcq74CU6A4UzYfebSO8jZA&s=19

вопрос Вовы "Почему мы не в НАТО?" наконец-то для многих из них открылся под другим ракурсом. Потому что Вова с Ермаком затронули через запрет Порошенко на выезд вопрос вооружения и военной помощи. Легла я спать аж в 4 утра.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, а Ви не скажете, чому прихильники Порошенка називають Верховного Голокомандувача країни, яка воює з агресором, всякими словами?
    Чи вже перемога наявна, і тепер можна?

Чому Порошенко публічно не відмежується від тих, хто називає Зеленського зеленою пліснявою, а виборців, що проголосували за Зеленського - зебілами, зефілітиками тощо?

Таких лайнюків, як Порошенко та його оточення - ще пошукати. Порошенко - відветий демагог і цинік, який вдається до будь-яких дій, щоб красти і наживатися.

Давайте краще не про те, що не випустили, а про те, як Порошенко призначав на захист інтересів України Медведчука. От оце цікаво.

• Подобається Подобається x 2
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я бачив, що Ви лягла о четвертій ранку. Все строчила, строчила...
    Вам, Михайлино, і яйця відрізали чи лише прутень?

• Смішно Смішно x 2
  18. Gyppsy

То ми з нею на пару працювали :)

19. Циган, якщо ти голубий, то я традиціоналіст.
    Так що мене до своїх зелено- голубий причисляти не потрібно.
    Для кацапа: питати що і коли мені робити у тебе ? Це не хуйлостан, це- Україна , кацапчику.

20. Gyppsy

Вже не перший раз Ви пишете від жіночої особи.
    Це Фрейд, дорогенька ;)

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)