ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Аркадій Бабченко:
    Цікаво, а ті, хто з лайном змішував мінські домовленості та кричав про баригу Порошенка, тепер розуміють, що було б, якби ось це все не вдалося зупинити у 2015-му і воно – ось це все – поперло б тоді, усією цією тисячею танків, двома сотнями тисяч орків, півтисячі літаків, тисячами ракет і сотнями тисяч снарядів і авіабомб, на країну, що не має на той момент армії практично взагалі і ППО зовсім взагалі?

Зупинено підписанням одного папірця. Однією фільчиною грамотою.
    Виграно вісім років. За які побудована та армія та оборона, про яку розбиваються зараз хвилі орків.
    Скільки ж г.. було за ці вісім років, бог ти мій...
    Сука така, барига проклятий.
    Ваш Дід

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Тамара Горіха Зерня:
    "Він досі може закуповувати обладнання для військових, вручати його на блокпостах і з останніх сил триматися за образ "захисника держави". От тільки сама держава усе менше потребує такого захисту. "

Це так Українська правда сьогодні пише про Порошенка.

Вчора Петро Олексійович привіз обладнання на "блокпост" до мого чоловіка. Тому я вважаю, що можу коментувати це суб'єктивно.

Як дружина, яка може дихати хоча б на половину легенів, тому що наші хлопці вдягнені, прикриті, нагодовані, зі зв'язком і транспортом.

Як жінка, яка весь березень просиділа у Києві під куполом ППО, оплаченого Порошенком. слухаючи вибухи і споглядаючи спалахи по краю захисного периметру.

Як думаюча людина, яка бачила, як він бив у набат і збирав міжнародну підтримку для України, і як Зеленський боровся за те, щоб припинитися цю діяльність ПП. Як зелені пішли на фізичне блокування, тільки щоб не допустити Порошенка на самміт НАТО. Як іржали на всі зуби і глумилися з перебування Порошенка у Польщі, доводили, що він втік від повістки і не повернеться в Україну.

А потім Польща приймає найбільшу кількість українських біженців і першою у Європі впроваджує руйнівні санкції проти росії. Не інакше це сталося волею святого Зе, правда?

Так от, нормальну людину від скотини відрізняє почуття вдячності. Уміння бачити благородство інших і подякувати за те, що для тебе зробили.

Я дякую Порошенкові за величезну роботу на благо українців. За те, що робить усе можливе для нашої армії і навіть більше, з огляду на його становище.

А упячку я вважаю бидлом.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Гівном, ти в ночну зміну перейшло? Так більше платять?

• Тупо Тупо x 1
  4. Копрофіл, як там в Польщі?

5. MayorMayor

Гівно, щось ти аж два рази мій пост скопіювало. Гівно, так де контакти тих кому рації потрібні? Чи ти бзднуло просто так?

• Тупо Тупо x 1
  6. Копрофілам не даю контактів.
    Можу дати перелік того, що потрібно. Скинь контакти продавця. На нього вийдуть.

7. Потрібні рації таких типів в будь-яких кількостях:
    Motorola VHF (не UHF!!)
    DP2400/e, DP2600/e,
    DP3400/e, DP3600/e,
    DP3441/e, DP3661/e,
    DP4400/e, DP4401/e,
    DP4600/e, DP4601/e,
    DP4800/e, DP4801/e

8. MayorMayor

І чому я не сумнівався, що ти обсерешся?

• Тупо Тупо x 1
  9. Поки що обісраний ти. Де контакти поставшика?

10. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я дивуюся мудрістю Пороха, який мінськими угодами відтягнув війну з орками на вісім років. Якби вони тоді так полізли, як цього року, був би повний капець.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, який цікавий форум.:)))

• Тупо Тупо x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Дерьмо кацапское, не получилось у тебя в Польшу слинять?:))) Хотел лучше всех устроиться, когда страна под руководством Зеленского вниз катилась? Теперь обиженной стал.:))) В одной лодке со всеми, а хотел хитрожопо вкусно есть и сладко спать.

14. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Они тогда не были готовы
    Ты забыл ихтамнебыло

• Тупо Тупо x 1
  15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порох поц і зрадник. Через нього все так і відбувається.

16. Good man

Good man Обычный человек

Что же тогда Порошенко до сих пор не убежал? Брехло это ты. Гнилое. В самый тяжёлый период истории раздуваешь конфликт между украинцами.

17. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Іншалла!
    Усьому свій час і дія. Усе відміряно і взважено.
    Мав прийти той, хто переможе путлера і здійснить замислене Богом.
    Слава Володимира затмить багатьом мізки і світ покриє те, що ніхто не очікує, хоча про те всі знають.
    І все ж вони не полізли, бо на то воля Божа, аби все сталося коли треба буде у тому потреба промислу. Бо все залежить від Бога.

18. Good man

Good man Обычный человек

Аллаху Акбар!

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Петро Порошенко

"Я уявляю свою сім'ю в одному з цих будинків" — Гутерреш у Бородянці

Порошенко працює на недалеку порохоботську публіку.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
  20. Good man

Good man Обычный человек

а де твій аватар? :)