ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут ще весь фокус в тому, в кого брали техніку для президента в аренду. Той, хто здавав в аренду, міг нашпигувати ту техніку жучками, так що все, що діялося в тій кімнаті, моментально лягало на стіл в Кремлі. Тому того арендодавця, якщо він взагалі існує, потрібно було б обов"язково знайти і пристрастно допитати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

Все те являє собою суто академічний інтерес. Результат маємо зараз. Я спробував пошукати, але без великого ентузіазму. Думаю, згодом якийсь серйозний ресурс дасть посилання на американське джерело.
    Тут цікво інше. Поставить Зеленський Міхеіла Саакашвілі, який має юридичну освіту, на посаду Генерального прокурора чи ні.

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Думаю, що не поставить /але я часто помиляюся в прогнозах /

Причини - Коломойський і Аваков.

Як би там не було, а Саакашвілі хлоп гарячий і принциповий. А Зеленському йти на конфлікт з Бенею і Авакяном не з руки

ІМХО, а там буде видно ;)

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А завтра той Трамповий Вовкер до Зелененького та й повість: - Ну і чого затягуєте з видачею справедливому гАмериканському суду комбінатора Коломойшу? Шліть го в клітці,же би по-дорозі десь не вискочив знов до Ізраелю! Даю вам 24 дні.До зустрічі парома в Нью Джерсі. І шо? :facepalm::scratch_one-s_head:
    То хлопи вже економічна війна йде,а не вистава 95 Кварталу!:)))

upload_2019-5-30_9-56-39.png

Останнє редагування: 30 тра 2019
  5. Пробійник
    У свій час, коли Коломойський за свою проукраїнську позицію весни-літа 2014 почав вимагати бонусів більше ніж можна було отримати в тих умовах, ПП використав Саакашвілі як пробійник, щоб вибити того із політичної обойми. І потекли газ та нафта потрібними для держави руслами, а контрабанда через Одесу не під дніпровськими дахами. Це був такий собі "метод Парацельса" - вибити одного харизматичного епатажника іншим. Ці два скорпіони в одній банці не вживуться. А "банка" - це тупе і бездумне захоплення українців "буйними героями" (від Савченко з Парасюком і до Саакашвілі із Зеленським).
    Тепер, президент України Коломойський витягнув із голландських туманів Саакашвілі, щоб використати його у такий самий спосіб. Дві мети: 1) потужна, істерична, хамська атака на Порошенка і його прихильників; 2) відволікання від того, що в той час робитиме команда Коломойського із державою. Саак не розуміє простих речей - світло-шумову гранату повторно не використовують. І коли ПП посадив його на літак та відправив до жінки в ЄС, то після того, як ним "скористається" президент Коломойський, його в кращому випадку чекає грузинська тюрма...
    Іван Хом'як

6. medwedo berlogsoni

Я не втримався і поглянув, що ж там Хомчин копіпастить. Виявляється, все тих же хомняків. (Чомусь люди, що висловлюють власні думки, до вечора замовкли)
    Хомняк дуже переживає за долю Саакашвілі. Це похвально.
    Але виходить, що коли Порошенко використав Саакашвілі у власних цілях - це добре (куди потекли потоки, ми дуже скоро дізнаємося), а коли Коломойський буцімто використовує Саакашвілі у власних цілях - це погано. Навіть якщо це так, на цей випадок є приказка: як гукнеш, так і відгукнеться.
    (Хоча при чому тут Коломойський? У нас Президент - Зеленський.) Коломойському використовувати Саакашвілі для того, щоб усунути Порошенка!? Це - смішно. Для цієї цілі є набагато більш придатні люди: Портнов, Онищенко, наприклад. Чим ці і займаються і так, без всякого Саакашвілі. І не є ворогами Коломойського, на відміну від Саакашвілі.
    Мені чомусь здається, що не Саакашвілі викинуть у Грузію,- тим більше, що згідно з українськими законами громадянина України ніхто не може депортувати в іншу країну, - а Порошенка - в Росію, Іспанію чи Канаду. От коли Порошенко повертатиметься в Бориспіль, побачимо, чи його так зустрічатимуть, як учора - Саакашвілі. Політика - цікава штука. Можуть і з Порошенка зробити шумову гранату. Можливо, навіть із запахом.

7. Про вчорашню зустріч Саака. Останні президентські і допис Медведо показали, що ідіотів в цій краіні, які нічому не вчаться хоть відбавляй. І з цим приходиться жити.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

І подібних тупуватих медведо чимало. А тому скоро добра в Україні не буде. У них еліта - це клоуни, барани, співаки і всякі грошолюби.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Типу свинорилого Вальцмана...

• Тупо Тупо x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

себе виділи?

12. ІгорМ

Петро із плазмою – це інформаційна наліпка, яку Порошенку буде непросто здолати

Найбільше вражає – ні, не сприйняття Порошенком Банкової як власного бізнесу. Тут якраз нічого нового. І навіть не ставлення до питань державної безпеки, якими він так пишався. І точно не те, як він розуміє термін "цивілізована передача влади".

Найбільше мене вразило те, що Петро тупо не бачить у своїх діях нічого лихого особисто для себе! Ні, ну правда, він же щиро вірить, що матиме успіх у наступному парламенті. Що проведе туди велику фракцію, матиме вплив, ось це все.

Але за коментарями схоже, що вони реально не розуміють, що ж не так в історії із ситуаційною кімнатою. Це якась фантастична неадекватність, яка просто не має меж. І якщо так піде далі, то припущення, що його партія не подолає п′ятивідсотковий бар'єр, уже не видаються аж такими безпідставними...

Оскільки в коментарях уже є спроби змістити акценти, підкреслю ще раз. Пост не про правову складову. Я навіть наперед вірю, що ситуаційну кімнату розібрали на запчастини юридично бездоганно, і що? Пост про інше – про яскраве (не)розуміння світу навколо.

Петро із плазмою – це інформаційна наліпка, яку буде непросто здолати. А ви самі її створили. Браво. Так переможете.

13. Цей пост про те, що новий президент за більш ніж місяць до прийняття посади не знайшов часу зустрітись з попередником і ознайомитись з майбутнім місцем роботи, а заодно домовитись, що залишається, що попередник забирає. Хотілось все, зразу і "на халяву".
    А новий секретар РНОБ навіть не знає де його робоче місце і що там коється.

14. ІгорМ

Лєнта каже: "Петро Порошенко своїм вчинком визвав шквал емоцій в мережі", а у нас чось тихо?

Альо, порохоботи, вас зашквалило, чи шо? Чо мовчите? :scratch_one-s_head:

:)))

Останнє редагування: 31 тра 2019
  15. medwedo berlogsoni

Вони чекають, поки з даного приводу щось Іван Хом"як, Тарас Чорновіл, Мейсон Лемберг та Жора з Брайтона щось скажуть. Щоб сформувати власне бачення.

Бездоганна юридично ситуація в частині винесення техніки з будівлі АП буде лише в тому випадку, якщо є відповідні документи з переліком того, що вносилось-виносилось, відмітка чергового, що звіряв наявність того, що виносилося із відповідним списком.
    Я так думаю. В усякому випадку, коли з хлібзаводу вивозять хлібо-булочні вироби, на прохідній залишається копія накладної, що вивезено. А охорона дивиться, чи в машині те вивозиться що написано в накладній. Бо можуть під приводом черств"яка вивезти тонну кексів. (Або, страшно пдумати, сотню київських тортів марки "Рошен").

Останнє редагування: 31 тра 2019
    • Смішно Смішно x 2
  16. medwedo berlogsoni

Стосовно плазми на горбу Порошенка, що виходить із будівлі АП.
    Тут гумористам є де розгулятися. Можна, наприклад, обробити кадри із "Весілля в Малинівці", де герой Смірнова волочить, аж заточується, якусь скриню. З підписом "Порошенко виїжджає з будівлі АП"
    Не мені спецам із "95 кварталу" підказувати.

17. ІгорМ

АХТУНГ

Савченко: Порошенко особисто віддавав наказ підривати арсенал у Балаклії

Арсенал ЗСУ в місті Балаклія Харківської області був підірваний за особистим наказом екс-президента Петра Порошенка. Про це в ефірі телеканалу 112 Україназаявила позафракційний нардеп Надія Савченко.

За словами нардепа, підрив був здійснений зсередини військовослужбовцями 21-го окремого мотопіхотного батальйону “Сармат”. Савченко стверджує, що на той момент про це знав головний військовий прокурор Анатолій Матіос і генпрокурор Юрій Луценко.

Народний депутат також розповіла, чому замовчувалися факти про подію.

View: https://youtu.be/tRKwOSryr_M

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не знаю, хто як, а я Надію вважаю випадковою особою в парламенті, більш того - шкідливою. То вона босою ходить по парламенту, то в ЛНР їздить про щось домовлятися.
    Тимошенко напевне не раз хотіла себе за лікоть вкусити з-за цього свого першого номера.
    А Порошенко! Зірку Героя знайшов кому присобачити!
    От же ж піарщик. Де його був нюх?
    Інша справа, а скільки там під куполом ще непотрібних та шкідливих? Парламент став вигідним вложенням грошей - чи своїх, чи олігархів. Життя непогане: добре оплачувану роботу прогулюють, закони як дишло приймають, гроші корупційні скирдують, високі кабинети ногами відкривають та ведуть аморальний спосіб життя. Україна там мало кому потрібна.

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Макс Бужанский
    в среду
    Не мешаю?- ехидно осведомился Сатана у лежащего на животе Верховного.

Нет, нормально, вот тут подержите- пропыхтел Верховный.

Сатана с интересом посмотрел на пол- В Европу идете?

Иду- донеслось из под стола-правильным курсом.

Не ошибитесь высотой шлагбаума, - посоветовал Сатана, - не под каждым проползете.

С высоко поднятой головой иду!- просипел Верховный.

Ладно, вы что там роете, как крот?- все таки решил спросить Сатана.

Розетку не могу открутить- сдавленно прохрипел Верховный.

Хе, думал вы электрик, в вы сантехник!- с уважением присвистнул Сатана- не пропадете без работы.

Верховный грустно вылез из под стола и уставился на разломанный корпус розетки.

Ничто не вечно- скупо уронил Сатана, - чтобы как то поддержать беседу.

Через год посмотрим- злобно пообещал Верховный и вцепился в висящий на стене телевизор.

Телевизор не поддавался.

Как в Золотом Ключике, - задумчиво произнес Сатана,- вернулся Карабас Барабас, и Буратино попытался проткнуть носом картину над камином...

Точно, картина!!- хлопнул себя по лбу розеткой Верховный и бросился к другой стене.

Вы чего, достойнейший?- участливо спросил Сатана- играете в рабочих из Молдавии?

Переезжаю- сдержанно чертыхнулся Верховный, сражаясь с картиной.

А вы без кражи и переехать не можете?- усмехнулся Сатана.

Какая кража? Это аренда- хрипел Верховный.

Аренда, это когда вы Макеенко у Партии Регионов одолжили, - сухо напомнил Сатана, - а срывать телевизор со стены, это кража.

Я это в аренду брал, ситуационный центр оборудовал- Верховный неловко подпрыгивал, пытаясь дотянуться до картины.

И как ситуация?- нагло осведомился Сатана.

Тревожная- честно признался Верховный- он же дал гражданство психу и предателю!

Которому вы перед этим дал гражданство!- захохотал Сатана.

Это была моя ошибка!- взвыл Верховный.

А что не ошибка?- заинтересовался Сатана.

Зайдите на мой сайт, почитайте!- с вызовом бросил Верховный, присматртваясь к стулу.

На сайте аренда закончилась, - бросил Сатана- везде закончилась.
    Сейчас счета приходить начнут...

За что?- испуганно оглянулся Верховный.

Да за всё- брезгливо бросил Сатана, - вы ж всю страну в свою аренду превратили.

Сатана азартно наклонился вперед, загибая пальцы- аренда судов, аренда парламента, аренда СБУ, аренда телеканалов...

Верховный напряженно слушал, что то прикидывая в уме.

Попробую угадать, считаете, сколько там телевизоров?- хмыкнул Сатана.

Да нет,- задумчиво протянул Верховный- телевизоры то я помню...

Все помнят, - скупо сообщил Сатана, - через десять лет спроси у кого на улице, Президент, который украл телевизор, все вспомнят.

Почему десять?- нервно спросил Верховный.

Думаете семь?- издевательски уточнил Сатана.

Вы о чем?- хрипло прокаркал Верховный.

А вы?- с жалостью переспросил Сатана.

Могу флаг оставить- неожиданно выдал Верховный.

Оставьте себе- порекомендовал Сатана,- вы ж без него случайно в супермаркет не заходили.

Случайно заходил, - засуетелся Верховный, - я что, не могу в супермаркет зайти?

Можете, конечно- понимающе кивнул Сатана- но уже касса...

Это вам кто сказал?- подозрительно вскинулся Верховный.

Тот же, кто и вам- захохотал Сатана.

А кто кассир?- голос Верховного дрожал, губы пересохли.

Группа кассиров- снисходительно намекнул Сатана, - Тройка.

Может как то можно договориться?- пошевелил телевизором Верховный.

Так вы уже договорились- сообщил Сатана- раньше помолчать нужно было.

Верховный одиноко стоял посреди кабинета, прижимая к груди картину, телевизор, сломанную розетку и семь карандашей, провода бессильно змеились у ног.

И что вы теперь посоветуете?- тоскливо спросил он.

Ничего- развел руками Сатана- закрылась ситуационная комната, капут.

Я ещё не всё сказал людям- угрожающе двинулся к стулу Верховный.

Ну конечно- помахал в воздухе хвостом Сатана,- У монитора я, и моя Маша- идите, скажите....

T.me/MaxBuzhanskiy

• Подобається Подобається x 1
  20. ІгорМ

а де твій аватар? :)