ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я в Харкові був два рази. Один раз їздив у відрядження, ще як молодий фахівець, вдруге - коли летів із будзагону із Челябінська в Київ. Точніше, навпаки. Спочатку була друга подія.
    Усе. Звідки я знаю, що там кажуть серед жителів Харкова? От про те, що Путін - Хуйло, там кажуть, це можна і не перевіряти.
    А ти, паря, весь час Хуйла Путіним назваєш. Треба хоч інколи називати Хуйла Хуйлом.
    Але скоро назвеш, бо дні Путіна-Хуйла вже лічені. Армія йому смерть шести, як мінімум, генералів, які загинули через його параноїдальну авантюру, не пробачить. От тоді, коли Путіна задушать шаликом, або пристрелять, будеш тут писати, що Путін - Хуйло.

2. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, где эти вопросы от тебя и ответы тебе?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  4. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Чего? Это что за хрень? На какого идиота это расчитано? Меньше сотни баксов за броник (92.5 если точнее)
    Это что за броник такой ? Для пентбола ?
    Вот сайт броников . Броник 5 класса стоит 1800 баксов
    10 Best Body Armor (Bulletproof Vest) (2022 Update) Buyer’s Guide | Best Survival
    SecPro Gladiator Beast Package

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. medwedo berlogsoni

Якщо може хто забув, це - той Медведчук, якому Порошенко довірив вести перемовини з Росією від імені України стосовно ОРДЛО. (І державну трубу з соляркою віддав Медведчуку)
    Мені стало цікаво - чи бідніший вигляд має маєток Порошенка? Адже Порошенко багатший від Медведчука.

View: https://www.youtube.com/watch?v=Bz10DwQ7eIQ

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То купи. Чого мєдлишь? Чи ти тільки бздіти гаразд?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене таке враження, що Медведчук домовився з владою.
    Обвинувачення - зрада, робота на ворога, а йому наділи браслетик і відпустили у свої хороми. Щось тут не чисто. Напевно, створили умови і дали втікти. Ну й Шуфрича відпустили. Зелена влада любить бабло.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ніііі, бздиш, що менше 100 баксів... Ой бздиш.... Довгоносик, як ти в школі вчився?

9. Rabinovich

Что купить ? Броник для пейнтбола или 1 класа ? Знаешь , лучше вообще ничего не дарить чем дарить говно. На лицо чисто пиар акция на крови украинских солдат. Потому что пуля пробившая броник наносит ущерб намного больше чем если бы его вообще не было. Это при желании можно расценить как диверсию

• Тупо Тупо x 1
  10. Rabinovich

У тебя есть калькулятор? Потому что на пальцах ты считать не умеешь

• Тупо Тупо x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бздіти легко. А от виділити 250 тис євро - це інша справа.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Довгоносик, не тормози, знімися з ручника.

13. Rabinovich

Мальчик скотился до уровня питерской подворотни. А ты точно украинец?

• Тупо Тупо x 2
  14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А на маєш...
    Рошен всьо?

Ви покидаєте Facebook
    В новинах з’явилася інформація про те, що корпорація Roshen закриває свої фабрики та продає останнє зі складу. Зокрема, про це написало видання biz.today.ua.

Кондитерська корпорація Roshen, яка, як відомо, належить колишньму президенту України Петру Порошенку, згортає свою діяльність через відсутність попиту на її продукцію.

• Смішно Смішно x 1
  15. Rabinovich

Не прошло и 6 лет ....

• Тупо Тупо x 2
  16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А на маєш... )

17. medwedo berlogsoni

А мені здається, що Порошенко змащує лижі. Після закінчення війни йому в політиці вже нічого не світить.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не в Порошенку.
    Мене цікавить інше.

Де наші ракети "Вільха", "Нептун" та "Грім"і чому з 2019 року звернуто їхнє виробництво? Чому були звернуті заходи по підготовці територій а також можливої евакуації. Чому з 2019 Україна перестала повертати свої території на Донбасі? Список великий.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заспокою стурбованих.

Мій племінник менеджер у Львові фірми Рошен.

Так от. Раніше до них на склад привозили одну фуру продукції в день. Зараз - дві. Такого ніколи не бувало.
    Народу у Львові багато. Розбирають моментально.

Впав попит до цукерок, але в рази зріс до вафель та печива і це зрозуміло.

Печиво і вафлі від Рошен будуть.

• Тупо Тупо x 1
  20. Rabinovich

А в еврее зеленском . Не так ли

• Тупо Тупо x 2
а де твій аватар? :)