Я слышал что тут есть гений, который все знает но ничего не учил. И сейчас у меня великая радость - он со мной общается
Хід Ваших думок надзвичайно цікавий. Отже, Путін не стріляє по Банковій виключно з тієї причини, що знає, що Рошен ту крилату ракету обов"язково зіб"є? І обламки ракети впадуть на голови невинних киян? Не хоче ракети розбазарювати "почём зря"? Вирішив на крилатих ракетах зекономити? Зверніться до фахівців (медиків).
У Вас є інше пояснення, чому Путін не стріляє по Банковій? Хотілося б почитати. Он по Охмадиту стріляв (Центральна лікарня Охорни матері та дитини, недалеко від Площі Перемоги, де Цирк.) По Центральному вокзалу стріляв. А по Банковій і палаці Порошенка не стріляв. Чому?
Стоит москаля прижать как он тут же начинает вести себя очень типично для русской культуры : с умным видом включает дурочку
Сдаётся мне, он реально работает на Путина. Постоянно устраивает провокации, сеет вражду между украинцами. Хочет, чтобы не ситуация на фронте была важна для Украины и всего мирового сообщества, а главное для него сейчас это обсуждение Рошена.
Крутиться між ногами як пес, тільки людям заважає Відношення киян до Порошенка тепер. Відео Политика Страны
Зеленський вже зробив зробив перший крок в НАТО: “Щодо НАТО, я охолов до цього питання після того, як ми зрозуміли, що НАТО не готове прийняти Україну. Альянс боїться суперечливих речей та конфронтації з РФ”, – сказав президент. Зеленський наголосив, що Україна не хоче бути країною, яка “просить щось навколішки”. І ми не маємо наміру бути такою країною, я не хочу бути таким президентом”, – додав Зеленський, якого цитує “ДТ”. Начхав на Конституцію, начхав на 80% населення, яке хоче в НАТО. І тут повстає запитання: а може дійсно Зеленський гоноровий і не хоче ставати на коліна? Та ні... До свого обрання Володимир Зеленський говорив, що готовий стати на коліна перед президентом Росії Володимиром Путіним, щоб він завершив війну з Україною. Тобто перед Путіним готовий, а перед НАТО не буде.