ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

...і впав,не на-дупу,а на-голову! А ми всі зі-сміху попадали... Тепер маємо 73%-ового варята! :preved::yes:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви просто генератор правдивої інфи. Це якраз те, що зараз в тренді на всі 73%.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ех, без якого президента ми залишилися! Виявляється, він з дому ніс на роботу все, що тільки можна. Навіть комп"ютерну техніку.
    Тепер бідний Порошенко забрав комп"ютери (от не знаю, чи лампочки повикручував на стелі) додому.
    Ну, я думаю, це - від скромності. Наступники глянули б на інформацію, що на дисках, побачили б скільки добра Порошенко робив на посту президента, почали б його вихваляти на всі лади, а Порошенко ж - скромна людина.

От для Луценка непогана дембельська робота: виписати ордер на обшук житла Порошенка, знайти ті комп"ютери і взнати їх родовід. Де купувалися, за які гроші, готівкою чи безналом і так далі. Звичайно, слід зробити інвентаризацію, чи не знаходилися ті комп"ютери на балансі підприємства (під підприємством я маю на увазі АП)

Останнє редагування: 29 тра 2019
    • Тупо Тупо x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Турчинов вже прикрив свою дупку ;)

View: https://www.facebook.com/oleksandr.turchynov/photos/a.10150247037638553/10156426621848553/?type=3&theater

зі

про лампочки є бородатий анекдот, але зараз не встигаю розказати - тре йти грузити... :dntknw:

ззі
    АХТУНГ

А Порошенко і справді тойво-во...
    "Уся техніка для ситуаційної кімнати Президента була орендована за власний кошт Петра Порошенка"

View: https://www.facebook.com/svyatoslav.tsegolko/posts/2069262906516561

5. ІгорМ

Бариги в ударі :)))
    Брехня сидить на брехні і брехнею поганяє ;)

В АПУ «загубили» заяву Синютки про відставку?

22 квітня під час проведення апаратної наради голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка заявив, що покидає займану посаду і напише заяву про відставку. Відтоді минуло більше ніж місяць, а очільник області й далі працює в кабінеті на вул. Винниченка, 18. Leopolis.news вирішив поцікавитися долею цього документа.

Leopolis.news подав запит в Адміністрацію Президента України з проханням надати копію заяви керівника виконавчої влади Львівщини про звільнення. Яким же було наше здивування, коли ми отримали офіційну відповідь, що такого документа на Банковій не існує.

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Бандеровцы! Фашисты! Нацисты! Вы распяли русского мальчика в трусиках на Дамбасе!
    Эммм.... Плять. Вы чего, идиоты? Конечно, распяли. Мы ж фашисты! Вы ж сами об этом орали!
    Барыга! Вор! Роттердам плюс! Шоколад! Разворовал страну! Ты забрал оборудование из ситуационной комнаты!
    Эммм... Плять. Вы чего, идиоты? Конечно, забрал. Я ж, барыга - вы ж сами об этом орали!
    Ну, то, что с логикой в ближайшие годы будет полный пиздец, я уже понял.
    Барыги в свое время нашли сервера. Оборудовали себе командный пункт по наиболее эффективному управлению страной. Теперь ваша очередь. Все, барыги ушли! Вот вам площадка! Работайте! Вы ж столько орали об этом! Вы ж самые офигенные управленцы! Закупайтесь теперь на свои, ищите по знакомым, берите в аренду, как это делали предыдущие воры, в чем беда-то? Вот вам ваш кабинет. Как был до меня. Работайте! Но, почему-то, нет.
    В бюджете сто восемь тысяч гривен, откуда-то появляется комната с нефиговыми мониторами в три раза дороже бюджета страны каждый, казалось бы - откуда? Да. Но нет. Само как-то материализовалось, наверное. Марсиане прислали.
    То, что извиняться за свои вопли никто не будет - тоже уже понятно. Оказывается, барыга и вор взял и за свои деньги оборудовал кабинет управления кризисными ситуациями. Казалось бы, что тут можно вообще сказать кроме одного слова - спасибо. Спасибо, что рвали жопу и искали ходы, как максимально эффективно выполнять свою работу, которую мы вам доверили. Да пофиг! Где мониторы, которые ты, чертов барыга, нашел за свои деньги, а когда мы, самые честные слуги народа, пришли с тобой бороться, не оставил их нам?
    Блядь, да я бы даже розетки из стен повыковыривал...
    Вы ж вообще, кажется, переезжать собирались, не?
    Ангельского терпения человек, однако.
    Но я не об этом.
    Наводнение в Закарпатье. Погибшие. Чрезвычайная ситуация.
    Восемь попавших в плен на фронте. С документацией. Со всеми раскладами. Чрезвычайная ситуация.
    Девять дней. Девять, сука, дней в комнате по управлению чрезвычайными ситуациями во время двух чрезвычайных ситуаций - ни одного человека.
    И только на десятый случайно зашедший туда управитель чрезвычайными ситуациями узнал, что ему оказывается, придется, работать самостоятельно.
    Ну, некогда было. Что ж я, не понимаю, что ли. На сцене плясали. Государственной важности дело.
    Управление в стране будет теперь такое.
    Собственно, это называется - потеря управления.
    Ну, вас предупреждали.
    Спокойной ночи
    Аркадий Бабченко

8. ІгорМ

Д2
    [​IMG][​IMG]

Колись я вже постив цю картинку.
    Половина відповіді вже збулася ;)

• Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

За столом - Зеленський.:))):))):)))

10. ІгорМ

В Д1 Зеленського ніхто навіть не брав до уваги.
    А зря...

:)))

11. ІгорМ

Андрій Садовий
    5 год ·
    Свого часу я за приватні кошти повністю оновив кабінет міського голови і кімнату для нарад. Обіцяю, коли піду з посади мера, залишити все, як є.

зі
    Темою я не помилився

12. І тут Доля всіх на..бав. Порох за своі, а доля, як завжди за чужі.

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В патологічній жадібністі Порошенко ще не раз будемо переконуватись.
    Навіть страшно представити - мільярдер, але компи після себе виніс.:)))

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що виходить?
    Якщо я дав покористуватись на 5 років компютер, а потім його забрав, то це патологічна жадібність?
    А по-моєму, у вас патологічна заздрість.
    От нова влада купить нові компютери за ваші податки, ще й наварить на цьому. Що тоді скажете?
    А нічого!
    Бо бути обєгореним - то ваша доля.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут легше повірити, що купила його жінка. Але ніяк не він за мерівську зарплату.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. ІгорМ

Тут справа не в жадібності порошенка.

Дико звучить, що в найвищій державній установі стоїть якесь приватне електронне обладнання, яке хто хоче, той встановлює і безконтрольно його забирає.

Яка інфа там була записана і збережена? Хто мав і має доступ до неї? Чому мовчить пуйло? :)))

зі

Це вам не плівки Мельниченка і не годинник Онищенка ;)

17. ІгорМ

18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ги-и...завтра Трамп може попросити секретні дані про якісь там антиукраїнські чи антиг'американські дії Лещенка,Коломойського,Зеленського...і що? Зєля то не дасть,а Петрусь так-таки дасть.З потрохами здасть.О-о...
    І вже збережеться гамеркано-україншька дружба!:haha::hi:

upload_2019-5-29_22-47-27.png

19. ІгорМ

Бариги Порошенка дальше продовжують продовжувати брехати :)))

У Порошенка в декларації не згадується оренда техніки для ситуаційної кімнати в АП

У декларації Петра Порошенка за 2018 рік не міститься даних про виділення коштів на оренду моніторів і серверів для ситуаційної кімнати в АП. Про це свідчать дані документа, опублікованого в Єдиному державному реєстрі декларацій.
    Перегляд декларації | ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ

20. ІгорМ

Порошенко скаржився США на недостатню підтримку і просив допомоги на виборах

Колишній президент України Петро Порошенко скаржився, що Вашингтон надав йому недостатню допомогу в ході президентських виборів в Україні. Про це заявив спецпредставник США по Україні Курт Волкер.

"Президент Порошенко скаржився нам, що ми не робимо достатньо для його підтримки. Наша відповідь була: ми не вибираємо людей, ми дотримуємося принципів і політику", - сказав Волкер, виступаючи в Carnegie у Вашингтоні.

Він зазначив, що США готові були б працювати з будь-яким обраним лідером в Україні. За його словами, Вашингтон виступає за зміцнення демократії, проведення реформ в Україні, продовження боротьби з корупцією та орієнтацію країни на Захід.

зі

Страна. юа то звичайно файно, але от якби хтось з форумчан знайшов гоноровий американський ресурс з виступом Волкера і показав його тут...
    Бо у мене щось не получається
    :blush:

а де твій аватар? :)