ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. "Порівняно з груднем 2021 року доцільно звернути увагу на скорочення розриву між В. Зеленським і П. Порошенком – якщо в грудні різниця становила 7,4% (серед тих, хто визначився з вибором), то зараз різниця – 3,3%."

До квітня, на річницю треба зробити клоуну друге місце.
    Побажаємо йому вигадати ще пару справ проти Порошенка і вилетіти із цих рейтингів нафіг взагалі.

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn , Ви любили запитувати і не раз, "Що там із Гладковськими?"
    Тепер я задаю Вам те ж питання: "Так що там із Гладковськими?"

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо суддя ще не знає чи винен, що тоді?
    Суддя може оцінити поверхово. Але є свідки, матеріали, які він може взяти до уваги, а які ні?
    Якщо суддя вже точно знає, що клієнт винен, тоді він не запобіжний захід виносить, а читає вирок.

Але ви того не знаєте, проте сперечатися любите. Звідси вся біда.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  5. У мене, до речі, є одне цінне спостереження з полів зеленого лохторату, яке мене дуже тішить.
    Порівняно з попередніми роками, зеленобобики все рідше згадують прізвище Порошенка. І знаєте, це не склероз там якийсь, не амнезія. Просто у них почалися труднощі з притяганням Пороха до всіх своїх бід. І це реально так.
    Ось наприклад, днями, слухаю як дві курки обговорюють втечу опзж за кордон, і уточнюю що там не тільки опзж, а й слуги побігли. А ще додаю що котрий рік, чи не щотижня анонсували втечу Порошенко, а він навпаки повертається в країну, знаючи, що можливо почнеться повномасштабна війна і що ваша тупиця клоунська мріє його посадити. Ска, як же їх перетрусило .... а відповісти було просто нема чим. Війна, на якій "наживався" Порошенко, й досі комусь вигідна, і вони вже точно розуміють, що це не Порох. Бо якщо продовжувати дмухати в цю дудку, виявиться, що зеля просто кінчений лох, не здатний цьому завадити маючи всю повноту влади. Залишається тільки зізнаватись самому собі що війну розв'язав путін, і тільки він вирішує коли вона закінчиться, а зеля просто тупий цвіль, який трахкав їх прямо в голову, обіцяючи закінчити війну, просто переставши стріляти. Адже саме про це й кричали всі перед виборами. Правда тоді вони вигадували купу аргументів, а зараз просто злуються на те, що не можуть Пороха прив'язати до свого дурня.
    І саме цей момент співпав із тим, що показують рейтинги. Тобто ми зараз на екваторі. З кожним днем, кількість особливо обдарованих, яким Порох насрав у штани, стає меншою, ніж було, а рейтинг ЄС стає вищим ніж учора. А клоунам з кожним днем все складніше і складніше протидіяти цьому.
    Arsen Zekirov

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Це тому, що Порох весь скінчився.
    Він вже практично ні на що не впливає, навіть Марусю і Соню забув гріти :)))

7. ashim

ashim Well-Known Member

Нічого хорошого, з точки зору порошків.

Гладковский проиграл суд журналистам, разоблачившим коррупцию в оборонке

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

А кто этот бум ? Ученый с мировым именем? Или братан с подворотни , судя по стилю

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  11. Blaberus

Тьі что, не веришь?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

«Вагнерівці» прибули до Донецька для підриву житлових будинків – оперативно-тактична група «Схід».

13. "Перемир’я" кремлівського агента Єрмака триває:
    19 лютого російські окупанти 70 разів обстріляли українську територію, вже загинули двоє українських воїнів, четверо поранені!
    В цей час бізнес Зеленського на території агресора триває, зрадник заробляє на Москві гроші на крові.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Де Соболєв? Де Семйон? Де ця промакашка з перемотаною головою з львівщини, що рвалася вигнати Януковича?

15. Blaberus

Взагалі, зараз я впевнений на 99,9% що вторгнення не буде:
    Тарас Чорновіл

Але останні події показали, як казав приснопам"ятний Міхал Сєргєіч, "кто єсть ху".

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

До нападу головного редактора "Цензора" Юрія Бутусова на нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича в ефірі "Свободи слова із Савіком Шустером" підключався Порошенко.
    У мережі публікують відео, як Порошенко б'є ногою лежачого Шуфрича, поки Бутусов дряпає йому обличчя.

Политика Страны

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не може бути! Це відео підробка.

Подумайте, як Порошенко мій копати Шуфрича, який є вірним другом Медведчука? Щось те пляше.

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зараз по каналах Порошенка цілими днями, коли не включу, йде накачка, що рейтинги (заказні) Порошенка і ЄС росте, а Зеленського падає...
    Це щось до того мерзотне в таку годину, в часи такого напруження, що я вже не можу опанувати рівень того цинізму...
    Що за людина Порошенко? В нього щось є святе? Яка гидота!
    Тобі головне рейтинги? Так чекай виборів. Тоді всі будуть підраховувати рейтинги.
    У Шустера сказав, що "Зеленському треба зашити карман". :)))
    Як бабка на базарі, яка несе що попало . Він з Путлером схожі - такий же ж цинічний, такий же брехливий і від нього можна чекати любої, абсолютно любої, підлоти. Експресо звіздить, що Зеленський самий антирейтинговий політик.
    А от і ні - це завжди буде Порох. В цьому його не переплюнути, бо дуже підлий .

Останнє редагування: 21 лют 2022
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чому я ненавиджу ту брехливу зграю?
    Бо ті шакали, прикриваючись вишиванками, голосними промовами, показним "патріотизмом", смертями людей, небезпекою для держави і країни, прагнуть одного - влади. Повної і всеохоплюючої. З метою красти, красти, красти.
    Тому вони брешуть, брешуть і брешуть.

20. Blaberus

Клаву не погризли?

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)