ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

а зеленського?

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я бы не сказала, что Юлю так уж забыли. Ее приглашает Шустер и она там забирает львиную часть программы по времени. Он не знает, как ее остановить:mocking:

3. Silver bullet

Так говорит пороховата. А на самом деле - кто знает

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І Гаппсі інколи згадує (як ружу. Але у мене вона асоціюється з росторопшою - Asteraceae. Дуже вже росторопна пані). У нас Юля чомусь в Міжнародній темі. Тимошенко
    Я колись давно просив адміністрацію пересадити той будяк сюди, в Політику. Але він і досі там.

5. Silver bullet

Ну будяком називати пану Юлю занадто))
    Вона дійсно живучий політик, до того ж надзвичайно жіноча ззовні пані. У неї був роман з Нестором, той теж ще той живчик)

6. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

13 процентов на последних выборах. Это маловато . И это при том что она оттянула часть голосов противников порошенко.
    Ее политическая популярность движется на выход

• Тупо Тупо x 1
  7. Silver bullet

может быть

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я знаю - Єрмака тре мінєти

9. ashim

ashim Well-Known Member

— Так чим же я вам досадив? —
    ЯгняткоЄрмак, плачучи, питає.

10. Silver bullet

У Пети жалкое лицо, я уже не раз замечаю.
    Он сделал ошибку, самую большую в своей жизни - полез на второй срок, зная свой антирейтинг, и более того - стал травить и вытеснять оппонента прямо с дня его инаугурации. Это во-первых, не умно и не конструктивно, во-вторых, опасно, учитывая свое прошлое, а в третьих - смахивает на зраду - ведь война еще идет...

А сейчас точка бифуркации пройдена и уже другая системная определенность. Он - подозреваемый, с браслетом. А мог бы находиться в Испании на вилле или путешествовать по миру. Но все ему мало, мало, мало...Мало власти, мало долярив, мало еврикив.

• Подобається Подобається x 1
  11. Буля вже не палиться зовсім в очікуванні бурятів в Харкові.
    Але для бурятів у нас дещо є:

20220213_102013.jpg
    Гурт "Javelin" з гастролями по Україні!
    Програма "Смажений бурят"

12. І для кацапів теж
    Stinger. Як гадаєте де?

Вірно - вже у нас.

✈️

Скабєєва привіт

@a_shtirlitz IMG_20220213_102554_763.jpg IMG_20220213_102547_521.jpg

13. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

мир - хорошо. война - плохо.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шустер запрошує всіх, але зелені не ходять на програму. Їм нема про казати народу.

Last edited: Feb 13, 2022
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

супер! І як він зумів травити опонентів з таким великим антирейтингом? :)))

Нууууу, зате ви не зможете казати: втік, значить винен. А так кортить, нє?:mocking:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Михайле, гляньте на ці милі лиця! Вони ж мухи не рухнуть. Звичайні гуцули з трембітами, а ви кажете - головорізи...

17. Silver bullet

Ющенко, Кучма, Кравчук - чого хтось буде їх рухати, хоч вони може теж мають погане в своєму бекграунді? Звісно, не стільки як Порошенко, бо він барига до кісток.
    Але всі екс-президенти мають госдачі, обслугу, привілеї, велику пенсію, їздять по миру, їх вітають. А Порох воює за владу, причому неадекватно.
    Навіть Гройсман у Шустера сказав: "Обращаюсь к господину Порошенко: прекратите атаковать президента Зеленского и власть."
    І правильно. Тому що будете атакувати - довго вас терпіти не будуть. Тоді не прикидайтеся потерпілим, переслідуваним.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви в Біблію хоч інколи заглядаєте?
    Псалом "Блажен муж" коли-небудь читали, чи чули про такий?
    Нагадую.
    Що робити порядним людям на "сидінні злоріків"!?
    Інший перклад
    Ви там, у Шустера хоч одного (ну, крім хіба Льохи Гончаренка) не злоріка бачили?

• Подобається Подобається x 1
  19. Silver bullet

Ви досі не знаєте, що таке антирейтинг? Так я вам розкажу: це така кака, яка не дає виграти на виборах. Ніяк.:)))
    Але пакостити(брехати, очерняти, вангувати) за допомогою своїх каналів ТВ, ботоферм та журналюг, яким він гарно платить чом би й ні? Але ж це мерзість. І як настануть вибори, вони покажуть, що ті, хто мерзотно себе поводив - ніколи виборів не виграє.

а де твій аватар? :)