Я бы не сказала, что Юлю так уж забыли. Ее приглашает Шустер и она там забирает львиную часть программы по времени. Он не знает, как ее остановить
І Гаппсі інколи згадує (як ружу. Але у мене вона асоціюється з росторопшою - Asteraceae. Дуже вже росторопна пані). У нас Юля чомусь в Міжнародній темі. Тимошенко Я колись давно просив адміністрацію пересадити той будяк сюди, в Політику. Але він і досі там.
Ну будяком називати пану Юлю занадто)) Вона дійсно живучий політик, до того ж надзвичайно жіноча ззовні пані. У неї був роман з Нестором, той теж ще той живчик)
13 процентов на последних выборах. Это маловато . И это при том что она оттянула часть голосов противников порошенко. Ее политическая популярность движется на выход
У Пети жалкое лицо, я уже не раз замечаю. Он сделал ошибку, самую большую в своей жизни - полез на второй срок, зная свой антирейтинг, и более того - стал травить и вытеснять оппонента прямо с дня его инаугурации. Это во-первых, не умно и не конструктивно, во-вторых, опасно, учитывая свое прошлое, а в третьих - смахивает на зраду - ведь война еще идет... А сейчас точка бифуркации пройдена и уже другая системная определенность. Он - подозреваемый, с браслетом. А мог бы находиться в Испании на вилле или путешествовать по миру. Но все ему мало, мало, мало...Мало власти, мало долярив, мало еврикив.
Буля вже не палиться зовсім в очікуванні бурятів в Харкові. Але для бурятів у нас дещо є: Гурт "Javelin" з гастролями по Україні! Програма "Смажений бурят"
супер! І як він зумів травити опонентів з таким великим антирейтингом? Нууууу, зате ви не зможете казати: втік, значить винен. А так кортить, нє?
Михайле, гляньте на ці милі лиця! Вони ж мухи не рухнуть. Звичайні гуцули з трембітами, а ви кажете - головорізи...
Ющенко, Кучма, Кравчук - чого хтось буде їх рухати, хоч вони може теж мають погане в своєму бекграунді? Звісно, не стільки як Порошенко, бо він барига до кісток. Але всі екс-президенти мають госдачі, обслугу, привілеї, велику пенсію, їздять по миру, їх вітають. А Порох воює за владу, причому неадекватно. Навіть Гройсман у Шустера сказав: "Обращаюсь к господину Порошенко: прекратите атаковать президента Зеленского и власть." І правильно. Тому що будете атакувати - довго вас терпіти не будуть. Тоді не прикидайтеся потерпілим, переслідуваним.
Ви в Біблію хоч інколи заглядаєте? Псалом "Блажен муж" коли-небудь читали, чи чули про такий? Нагадую. Що робити порядним людям на "сидінні злоріків"!? Інший перклад Ви там, у Шустера хоч одного (ну, крім хіба Льохи Гончаренка) не злоріка бачили?
Ви досі не знаєте, що таке антирейтинг? Так я вам розкажу: це така кака, яка не дає виграти на виборах. Ніяк. Але пакостити(брехати, очерняти, вангувати) за допомогою своїх каналів ТВ, ботоферм та журналюг, яким він гарно платить чом би й ні? Але ж це мерзість. І як настануть вибори, вони покажуть, що ті, хто мерзотно себе поводив - ніколи виборів не виграє.