ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Я смотрю на то, какие результаты у заявления путина по поводу порошенко. Ну во первых рейтинг порошенко должен упасть еще ниже. Подстегнуть следственные мероприятия против порошенко. Усиливает поддержку зеленского внутри украины по отношению к порошенко.
    А вот тепрь самый интересный вопрос - зачем путин делает такое публичное заявление? Хотел бы вывезти порошенко сделал бы это как с януковичем- тишком - нишком . Без пиар акции

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ага-ага.
    А Путін (ака Ху№ло) не бажає, щоб слуги Зеленського "наносілі ущєрб Украінє". Тому таке і сказав.
    Паря, мене твоя "ущербна" мисль не цікавить.
    Мене більше цікавить, що з цього приводу скажуть Порошенко, Геращенко І, Чорновіл Т., і далі за списком.
    Вони цілу ніч сьогодні писали циркуляри. Скоро побачимо.
    "Обнімаю, жму руку, зустрічайте в Ростові".

• Подобається Подобається x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Когда кацалапому в лицо сказали задумку Путина, он сразу решил сделать вид, будто не понимает. По сути сказать нечего, решил съехать на "жму руку".

4. medwedo berlogsoni

Тобто, паря, ти мене вважаєш розумним, який думає одне, а "дєлаєт від", що не розуміє?
    Чи я - старий маразматик, що проживає в Пензі, але Василь мені забронює місце в Ростові? Чи я - Коломойський (мільярдер-маразматик) і одночасно - його підручний?

Ти, паря, зі своєю бурятською думкою, тут зовсім не потрібен. Про те, що ти думаєш про мене, уже всі знають напам"ять (наізусть).
    Мені цікава реакція на серйозне запрошення Путіна до Ростова українських порохоботів.

• Подобається Подобається x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Про Коломойского ты просто сарказм не понял, дурная твоя голова. Напомнить тебе, кем ты считаешь людей, которые сарказм не воспринимают?
    ;)

6. medwedo berlogsoni

Порошенко відреагував на пропозицію Путіна щодо політичного притулку в Росії

Порошенко вважає, що найкращий подарунок Путіну - це він, Порошенко, сам. Скоро 23 лютого. Слід подумати, як запакувати Порошенка в коробочку і відіслати в Кремль.
    І тоді Україна залишиться зовсім без "проєвропейської опозиції". Тільки з Джавелінами, Стінгерами, вертольотами, які США передали Україні, озброєною до зубів українською армією, військовими кораблями, міцними мостами і дорогами, транспортними літаками і тягачами власного виробництва та іншими дрібницями.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

И с практически разваленой антироссийской коалицией на Западе.

8. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

а я к же ковбаса по 2.20?

9. medwedo berlogsoni

Цікаво, а хамська манера Путіна (ака Ху№ло) сказати, що слід виконувати Мінські угоди, підписані придурком Порошенком (спочатку - вибори, зміна Конституції України, потім - виведення російських військ, іхтамнєтов), - це також сарказм?
    Путін сказав "нравіца - нє нравіца, тєрпі, моя красавіца". Тобто, нинішня влада має виконувати понапідписуване Порошенком.
    А може, Порошенка слід посадити, визнати держзрадником, Мінські угоди денонсувати, а потім уже діяти з чистого листа?

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Хамство это то, что ты здесь открыто пропагандируешь нарративы Кремля.

11. medwedo berlogsoni

У тебе, паря, сьогодні свято - на тебе звернули увагу.
    Ти думаєш, електорат Порошенка відрізняє сарказм від Саркозі? У тих, хто голосує за Порошенка, абсолютно відсутнє почуття гумору. Вони ставлять знак рівності між Зеленським і персонажем, якого грає в кіно чи на сцені Зеленський. Що вже казати про такі тонкі матерії, як сарказм.
    Для більшості електорату Порошенка запрошення його Путіним в Росію - чиста монета.

Або ж тоді слід сприймати як сарказм і слова Путіна, що на Донбасі російських військ "іхтамнєт".
    Ти будеш тут нам пояснювати, які слова Путіна (ака Ху№ло) сприймати як сарказм, а які - як нарратив?
    Ти знаєш, що робиться в голові у того кремлівського придурка? Ти - лікар-гінеколог? Чи проктолог?
    Ну-ну.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. medwedo berlogsoni

Зараз основна задача Порошенка - переконати свій електорат, що він не верблюд.

• Смішно Смішно x 1
  13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я поставив " подобається" назагал.
    Взагалі- то я проти того, щоб ПЕтро сидів в тюрмі.
    От всякі конфіскації, обмеження в правах... - такі так.

14. Rabinovich

Товарищь не пон
    Не логично. Конфисковать можно только наворованное. И если он что то украл то его за воровство наказать . Посадить например.
    А если изымают имущество , которое заработано без нарушение закона то это называется экспроприация .

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2022-2-8_11-26-22.png

• Смішно Смішно x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Я просто человек, который, в отличие от тебя, не делает глупых прогнозов. Поэтому доверия к моим словам больше, чем к твоим.
    Кому ты тут рассказываешь про глупость сторонников Порошенко. Если в прогнозе о Казахстане ты с пафосом рассказывал одно, борщеварочка прямо противоположное, а потом у вас никакого когнитивного диссонанса не возникает. Пациент прямо противоречит вам в других вопросах и также всё в порядке. У вас наличие коррупционеров среди слуг народа - Зеленский молодец, потому не знал и выявил. Отсутствие коррупционеров - Зеленский опять молодец, потому что очень хорошо подбирал кадры. И это не какие-то твои мифические сторонники Порошенко, а это здесь и сейчас, поведение вас, сторонников Зеленского на форуме.
    Так что твой уровень это извиняться за свою глупость перед нами. Если ты искренне желаешь добра Украине, а не работаешь на Кремль.

17. Rabinovich

Прикольно что порошенко стали чаще называть * порошенко*
    Может потому что растрелять порошенко то фигня, а вот за растрел вальцмана закулиса может обидеться

18. Good man

Good man Обычный человек

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я за те, щоб спочатку був масив данних-показів на Порошенка, на його порушення закону і перевищення повноважень від його підручних. І побільше! Щоб це було закарбовано і в протоколах, і в головах. І вже іздочиться по європах, мести хвостом і доносити байки на законну українську владу вже йому буде невдобняк. А вирок - то вже далеко потім, як саме собою зрозуміле.

• Смішно Смішно x 1
  20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Що до того як Путін ляпає, то це натяк на те, що уже другого президента вони можуть пригріти і як на мене, то це принизливо для України.
    Ми якось самі, без горбатих, розберемося.

• Корисно Корисно x 1
а де твій аватар? :)