Щоб його хвалили, то Порошенкові треба гуляти тільки Львовом. Або взяти і взагалі обратися на мера Львова, що нє? Сьогодні у центрі Києва на святкуванні Дня міста жінка з натовпу заявали експрезиденту України Петру Порошенку, що йому не посміхатися треба, а просити у людей пробачення і що він людина без сорому. Також з натовпу лунали викрики “Брехло!”. Сам Петро Олексійович відповів жінці, заявивши, що це не випадково, що вона спілкується російською мовою. Mihail Shnayder 51 хв. · Петр Алексеевич решил поздравить Киевлян с днём Города. Но вдруг что-то пошло не Так... View: https://www.facebook.com/100007952790911/videos/2350220691919668/
нормально) Початок є. От коли почнуть високопосадові ділки зі страху бігти через усі кордони, а їх будуть затримувати і на цугундер - це буде означати, що нарешті з'явилась воля боротися за світле майбутнє України. От тоді смердючі брєдоносці з порохо-ботоферми замовкнуть. Бо таке враження, що чим далі, тим шизоідніше їх стан. Я чесно не знаю - як можна таке писати чи копіювати, коли людина при собі?? (Це про наших форумних порохоботів)
Я думаю, що другої частини не буде. В літак в Україні сів, а десь в Аргентині, наприклад, з літака вийшов.
Свнсбча риторика повторюється! Донецьк/Луганськ 2014 рік: в усьому винен Київ; Вільна Україна 2019 рік: в усьому винен Порошенко і порохоботи.
Є такий ніби непоганий юрист Віталій Купрій. Він аж пищить, так хоче взятися за Порошенка. Віталій Купрій 22 травня о 13:04 · Інформую громадськість про мої заяви щодо злочинів Петра Порошенка за останні роки. Всього 18 епізодів. Готовий у якості генпрокурора довести ці справи до логічного кінця, арештувати (з наступною конфіскацією) все майно Порошенка і забезпечити йому тюремне ув'язнення до кінця життя. зі підковані люди кажуть, що ЗеКоманда Луценка поки що тримає для того, щоб Юра позачищав справи на вчорашніх опальних втікачів. Тіпа, Юра без честі і йому пофік кому прислуговувати
Наівні ідіоти і тупе бидло вірить всьому що закидує кацапня під виглядом барана ІгораМ і лаптєного Капітошки. Скільки ж вас далбо..бів залишив по собі КГБ тут. Коли ж ви повиздихаєте.
1.Якщо Росія не виконає вимоги суду, будуть санкції, наприклад, заборона будь-якому російському судну заходити в будь-який порт. Тоді побачимо хто кого послав. Це з одної сторони, а з другої, скажіть, раз ви такі мудрі, який вихід? Поцілувати в дупу Путіна? Втрачати морські виходи в морі, ініційовані рашою незаконно? Поскакати на сцені? Ну скажіть щось мудре, бо крім художнього свисту, від вас нічого не чую. 2. Я вам вже писав, але ви не читаєте. Чому Росія добивається зняття санкцій? Скажіть хоть якийсь аргумент, раз їм то до сраки. Підтримка заходу - це не просто слова. І це всі знають. Поставка джавелінів, поставка патронів Литвою. Поставка антиартелерійських систем, медична допомога військових, навчання, грошова підтримка і т.д. Хто винен, що ви в танку?
А свої де? Де свій патронний завод? Де, КАРЛ? Це ще питання хто з нас в танку. Зніміть рожеві окуляри
Дякую за хорошу пропозицію що до того, що є краще сьогодні від санкції. Я так і думав, що це просто художній свист. Вуйку, в танку, зрі сюда: Український завод почав виробляти патрони: фото і відео - 24 Канал А все тому, що крім обсирання ви нічого не вмієте.
Я от не знаю - який там термін виконання рішення? Я теж вважаю, що в морському праві це не жарти - такі піратські дії. І прощати таке - захоплення в полон кораблів в нейтральних водах, обстрілювання - це поганий прецедент.
Так-таки всі ржуть. Якась жовта газетка. Хай пишуть. Президент по статусу і можливостям набагато вище любого олігарха, навіть всіх їх разом. Тим більше опального, у якого на майно накладено арешт міжнародними судами. Його навіть на інавгурацію не покликали. Копипаст для Хомнича: Люди, считающие, что Зеленский будет марионеткой Коломойского, в политике просто ничего не понимают. Это вчера Зеленский был всего лишь преуспевающим шоуменом, а Коломойский — всесильным олигархом. Сегодня все по-другому. Зеленский — президент государства, а Коломойский — беглый буржуй.
Чому бєглий? Він при Порошенку був бєглий, а при Зеленському він в Україні, он роздає вказівки: Коломойський виступив за оголошення Україною дефолту - ЗМІ
Ніяких сцен! Тепер в моді скакати на мості " Два брата - ето сіла" (с) View: https://www.facebook.com/100011792853447/videos/717952938607795/