ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мих, зараз ВВП, при клоуні, найвищий за всю незалежність в дол. еквіваленті.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це правда? в інтернеті прочитали?
    яка падлюка :sad:

3. Silver bullet

:))) вони Пороху робочі поїздки в відпочинок не рахували, а тут бач прийша геніальна ідея. Такий спротив Зеленському організував Порох, що такої ненависті до цілком нормального президента мабуть і в світі не бачили. Правда, караван іде, не дивлячись на брехливих мосєк..

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та не скажіть...
    Десь бачив відосик, як Порох говорив про 15 хвилин затримки, про ще там щось
    Так він там лика не в"язав.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А що тепер Зе залишається робити? Він дав вказівки Байдену і Блінкену , той Шмигаль /прости, Господи/, пильнує дороги, а Єрмак слідкує за всім. Можна і відпочити

View: https://youtu.be/EWcGhHTaesU

6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

я коментував ролик у суді...
    а взагалі не слідкую :dntknw:

• Інформативно Інформативно x 1
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зебуины, ну нельзя быть такими тупыми.Невиновность НЕ доказывают.Доказывают виновность.Это азы юриспруденции.Но зебуины и азов "ниасилили".

• Подобається Подобається x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Опять приходится борщеварочке объяснять основы основ.
    Где ты видела политического лидера, который добровольно отказывается от народной поддержки?:facepalm:

Блинкин не будет стопорить суд, не его уровень. Он просто объяснит, что данный суд будет больше политическим, чем уголовным. А это уже не демократия, а политическое преследование и зачистка политического поля перед выборами президента. Правильное решение примут в самом Киеве.

9. Silver bullet

та ладно. Не надо рассказывать тут прописные истины. Обвинения предъявят, на вопросы отвечать прийдется. И лучше было бы без вот этих спецэффектов.
    В интервью:
    "Я – лидер оппозиции. Я – лидер общественной поддержки. Я – пятый президент. Я – лицо, воевавшее с Путиным, и вместе с моей командой спасли Украину в наиболее трудные времена ее истории. Я – человек, который создал армию, и я именно тот, кто сделал Украину гораздо ближе к Евросоюзу. Я – тот, кто запечатлел в Конституции Украины европейскую и евроатлантическую интеграцию как направление нашей внешней политики."
    чтоб не оставалось сомнений :))):
    I'm the leader of the opposition,” he said. “I’m the leader of public support. I’m the fifth president. I am the person who, fighting Putin, and with my team saved Ukraine in the most difficult years of our history. I’m the person who created the army. And I am the person who [brought] Ukraine much closer to the European Union. I am the person who put in the Ukrainian constitution, European and Euro-Atlantic integration as the direction of our foreign policy.”
    Что-то невероятное, еще немного и будет: "Государство-это я!"

Надо щелкнуть по носу, чтобы пришел до тямы.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щьолкаю по носу:
    може пора переходити на українську мову? Чи вам зручніше писати язиком Путіна?
    Розумію тих, хто постійно пише російською, але ж ви можете!

Останнє редагування: 18 січ 2022
  11. Silver bullet

я з Майорами розмовляла, ні? Я мовою практично завжди пишу, а Майори - ніколи) От йому задайте своє питаннячко. Він промовчить.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розумію тих, хто постійно пише російською, але ж ви можете!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський в цей час розважав бойовиків і втікав від призову.
    Скромний такий... не хвалиться...

14. Silver bullet

тю. Тобто людину, як ніц не знає мови і знати не хоче, і ще на українському форумі вчить людей жити ви розумієте(що йому мовою Путіна краще), а мені, коли я йому відповіла - розуміти не будете? Ой, йой.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Silver bullet

Кого там розважав Зеленський - хто зна. Така була його професія. Зараз не розважає. Зате Порошенко, на якій посаді б не був, заробляє мільйони, без варіантів:

Петр Порошенко — Forbes.ua

• задекларировал около 423 млн грн и $51,2 млн наличными. Такое количество дензнаков весит более тонны – как минимум 493 кг в купюрах по 1000 грн и 512 кг в стодолларовых;:facepalm:

16. Silver bullet

Уявіть собі в нього мабуть кімната-сейф, де ці купюри тоннами лежать.
    Банкам не довіряє - можуть арештувати. А так вони точно його)на чорний день. А він всьо ближче...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Професія - розважати бойовиків і ховатися від призову. Так у нього любов до України.

Я не рахую чужих грошей.
    Мене більше цікавлять податки, а заробляти може і мільярди.

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І дійсно день був цікавим. Мені сподобалось. А Вам?
    Дурний Саакашвілі, напевне, сподівався на щось подібне. І де він зараз? На нарах. Знаєте латинь? Quod licet Jovi, non licet bovi. Якшо невзмозі перекласти, я перекладу.
    Яка смішна лють! А де рішення суду? Його нема. Отже моліться щоб Порошенко не подав на Вас в суд за наклеп.
    Ви знаєте слово "закон"? Напевне як падлокловун вкрали юридичний диплом.

Останнє редагування: 18 січ 2022
  19. Blaberus

Напевне падло Зеленський не все крадене тримає в оффшорах.

20. Blaberus

Не тебе ей указьівать. Для єтого существует Верховньій Главнокомандующий.

А тьі знай свое место, чернь!

а де твій аватар? :)