ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Йой, от тільки не треба фантазувати і говорити всякі бздури.
    Тільки нездорова людина може чекати на повернення кацапів, москалів і рускіх.

А все буде добре для кожного з нас .
    Треба тільки намагатися жити по новому, робити все разом і починати треба з себе.

2. Воно й видно як зелені почали з себе. Чисто як червонопузі- відібрати й поділити.
    А ось створити щось - тут як у лемківській приказці:
    "Кацап на коліні скльопав, а ти лемку єбся."

3. Gyppsy

Я маю десь зелених. Так само і чоколядових, і червоних, і білих, і всю решту францу

4. Ми ще в 2019 стверджували,що так і буде: ніхто за віслюка не голосував, тому що зізнатися в цьому рівнозначно тому що тебе трахнув козел.
    Ну як вам зараз, опущенці?

5. Gyppsy

Мені і в 2019, і зараз глибоко десь і ваш віслюк, і ваш порох :)))

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо у Петра Олексійовича рило в пуху по пояс, то краще дійсно сидіти за кордоном.
    Зеленському від того, що він повернеться, тільки вигода. В суді буде доведено, що Порошенко на пару з Медведчуком купували за готівку крадене вугілля.
    Уявіть собі, хтось заліз у Ваш дім, вигнав Вас звідти, а потім починає продавати за готівку Ваші ж речі, бо йому їсти хочеться. Як би Ви назвали того, хто купує речі, що виносяться злодієм із Вашого будинку?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви забули ще деякі досягнення згадати: Кума-електрика прилаштував Генпрокурором, відкрив стовпчик на дорозі, літав на винищувачі.
    Мінстеця створив, ще для одного кума.
    Скажіть, будь ласка, чого вартий той Томос, якщо суди корумповані?
    Якщо в судах відбілюють злочинців, бо ті заносять в суд величезні гроші, і садять невинних, бо ті перейшли дорогу тим, у кого великі гроші, або тим, хто при великій владі?

8. В якому суді? Печерному?

9. Який взаємозв'язок між судами і Томосом?

Кацапи взалі не паляться.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не чіпайте, зараз вилізе зі своїми свинями в ФБ... при святі.

11. #ПолітФанКлуб:
    Який нам президент потрібен - з Томосом у Києві, чи з єрмаком-термосом у Буковелі?

Donetskyi:
    Це ж якою аморальною скотиною треба бути, щоб звинувачувати людину яка зупинила окупацію України, домоглася міжнародної підтримки, безвізу і створила сучасну армію, у "державній зраді"?
    В той час як саме розважало 2014 року росіян і чотири рази відкосила від призову....мда...

"Що там, пацани? Ворог біля кордону, загиблі хлопці? Казахстан? Окупант закріплює свій вплив? Ковід? Карантин? Нові тарифи та податки? Ріст цін на все?
    Розслабтесь. Живіть як я - з кайфом, за ваш рахунок. Дякую, що не маєте мізків, та зробили себе разом, а мене багатшим..."
    (Beard)

Gheorghe Bandu:
    Про Петра Мальдіви(за влас.рахунок) чи про "дорогеньку" журнашлюшку говорили роками.
    Про них знає кожен зебіл.
    Зеленський створив навколо себе гори зашкварів, але вони сприймаються мудрим нарідом як атрибут влади.
    Гидко.
    Грьобане паразитуюче б#дло, яке ніколи нічого не зрозуміє.

andrii vn:
    Фонди Порошенко купували кисневі концентратори та ШВЛ для порятунку життів і зеохлосу також.
    Тепер зеохлос тішиться, що рахунки Порошенко заарештовано…

Alex Petrov:
    А эти, ДыБыыРовцы Вовкины системы ПВО вокруг Киева установленные за счёт фонда Пороха уже арестовали?
    А четыре сотни снайперских комплексов, которые Порох купил и передал в боевые части, когда арестуют? Завтра или уже с понедельника?
    Вещественные улики как никак…

Hon. Judge Dredd:
    Паша-Мерседес по Інтеру закликає всіх до любові. Перепрошую, а коли він проклинав людей і хвастався що від його прокльонів померло вже кілька людей, він теж це робив у ім'я любові? Хтось може пояснити? Ненавиджу смердючих ру…вих мракобісів

Ще один показовий індикатор кінця епохи бідності: донька ходила колядувати і розповіла, що приблизно 3/4 людей давали їй по 5 грн, тоді як минулого року більшість давали колядникам по 10 грн, а по 5 давали одиниці. Наступного року, мабуть, даватимуть по гривні. Якщо не по рублю.

Олег Леусенко:
    Зеленський: "Оточення Путіна не хоче, щоб він проводив зустріч зі мною"
    Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані;
    Зеленський хоче з Путіним у будь-якому місці та форматі.
    Зеленський як актриса німецьких фільмів для дорослих: готовий прийняти в будь-якій кількості з будь-якого боку.

Homer:
    До речі. В Горлівці ще в моєму дитинстві було нормою колядувати і щедрувати. На свій манер звісно."Откривайтє сундучкі доставайтє пятачкі". Але тим не менш це було нормою. З роками вони чомусь почали зникати. Вже з нульових я їх не бачив. Отак потроху зникала Україна на Донбасі.

12. Сергій Таран:
    ДБР Зеленського вирішило відзначити річницю Томосу арештом майна Порошенка, а 1+1 Коломойського- пропагандою Лукашенка, що автокефалія нашої церкви - то «розкол» й «Україну треба повернути».
    Чекємо коли на каналах Дом і Рада Путін розкаже про спільну історію і про «дєди воєвалі»

13. Gyppsy

14. Ну зверху то ми знаємо: автопортрет цигана.
    А в низу, це той хто трахає тебе? Циган, я давно підозрював , що ти , як і всі свинособаки, нетрадиційної сексуальної орієнтації.
    Підар ти, однако.

15. Gyppsy

16. Якщо ви радієте, що в порушення Закону (усвідомлюючи, що це порушення Закону, бо тільки цим можна пояснити "відпустки" Генпрокурора навіть на 1 день, щоб не підписувати) підписуються підозри і арештовується майно Порошенка, то ви радієте беззаконню.
    Ви "сієте" те, що"пожнете".
    Тому, коли вашого сина зіб'є на "зебрі" авто, і він залишиться інвалідом, але до відповідальності притягнуть не водія автівки, котрий був під "кайфом", а вашого сина (бо водій виявиться депутатом "Слуги народу"), а суд примусить відшкодувати вартість ремонту авто, - радійте.
    Коли вашу доньку згвалтують негідники, але згодом засудять... доньку, бо вона відбиваючись, поцарапала когось з негідників (а вони будуть родичами 95кварталівців) - то продовжуйте радіти.
    Ви пожинатимете те, що посіяли.
    Бо радіючи беззаконню стосовно когось - порадійте і за себе.
    Це називається карма

17. Слава богу, што аріставалі счіта боригі. Тіпєрь наканєцта счєзлі парахаботи када іму нєчім ім платіть.
    І тіпєрь ми зєліботи будім сумимі умнимі в ітірнєтє! IMG_20220106_152515_809.jpg FB_IMG_1641538958371.jpg

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка чудова знахідка для влади та "господарів життя", нє? Таких лохів совок наплодив достатньо. Тому і топцюємо на місці.

19. Gyppsy

Я декому на своє бачення давав можливість іти вперед. А вони не те що тупцювали, а ще й брехали і все просрали. Хай йдуть лісом.

Якщо буде хтось свіжий - я подумаю.

а де твій аватар? :)