ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. View: https://twitter.com/melindaharing/status/1479110436473610243?t=jRYiY-CHtAvcAz41kxeoAA&s=19

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Все вірно. Вона назвала це вибірковим правосуддям, а далі додала, що цього не трапилося б, якби Порошенко, коли був президентом, провів справжню судову реформу.
    А так "за що боровся, на те і напоровся".
    Ну, а як воно далі буде - побачимо.
    Печерський суд завжди був корумпованим. І до Порошенка, і під час Порошенка, і після Порошенка. От чи вдасться Зеленському (і чи захоче він) реформувати суди, це покаже час.
    Але поки що, як казав колись мій, нині покійний, вчитель: "Віжки в наших руках". Мається на увазі, в даному контексті, що віжки в руках Зеленського. І гнуздають поки що Порошенка. (гарне слово, правда? ГНУЗДАТИ – Академічний тлумачний словник української мови, а Ви все - "віслюк, віслюк". Уздечку поки що до Порошенка приміряють).

3. А систему ППО Києва, встановлену в 2014 за особисті кошти Порошенка, арестували??
    А снайперські гвинтівки, куплені Рошен, щоб перестали стріляти, теж арестували?

4. І основний мотив намалювався:
    Петро Олексійович, сиди ти вже по закордонам, а то віслюк від однієї думки , що ви повернетеся, серед цеглою.

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А чого це падлокловун не проводить судову реформу? Можливо тому що він бореться з опозицією за допомогою вибіркового правосуддя?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Економічні реформи - зробив, Томос здобув, армію реформував, безвіз зробив, асоційованим членом Євросоюзу Україну зробив, частково територію України звільнив, от блін, а судову реформу не доробив.

Пів каденції Зеленський проїв шаурму і 12 разів відпочивав... А от судову реформу недоробив Порошенко...

7. ashim

ashim Well-Known Member

Впевнений, що Зеля ту реформу доробить. Але сумніваюсь, що порошків задовільнить результат...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли почне?

9. Good man

Good man Обычный человек

То же самое я могу сказать про сторонников Зеленского. Я вам несколько раз предлагал оценить степень моего хамства и любого из вас. Только пациент Рабинович решил на практике проверить истинность моих слов. :))):)))

10. Good man

Good man Обычный человек

Зеленский у власти 2,5 года, у него вся полнота власти. Он пришёл к власти на волне "это всё олигархи и чинуши о народе не думают, я сейчас сделаю так, как надо людям". Назови хоть одну крупную реформу, которую он сделал за это время?

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Диктатура? Зебіли будуть раді. Але недовго.

12. ДБР і брехня на РІздво

Усе, що робилося навколо диявольського "привітання" від Зеленського Порошенку до Різдва, абсолютно незаконно. Там навіть не спробували дотриматися хоча б формальних вимог закону. Я писав раніше про ці дикі "мотиви". Але й тут уже явно перебрали. В ухвалу зелені посіпаки записали також арешт активів Прямого та 5 каналів. А тут навіть для таких гестапівців, як нині в ДБР, волосся почало сивіти - адже офіційно прив'язки не може бути жодної. А ще за такий прямий тиск на ЗМІ дуже швидко вводять санкції в США та ЄС. Й ДБР почало давати задній хід. От лише адвокати Порошенка вже зафіксували ці пункти в рішенні Печерного суду.

А в мене й у декого з друзів раптом напросилося питаннячко: а оті комплекси ППО навколо Києва, які Порошенко за свої гроші закупив для захисту столиці ще в 2014-му, також арештували? А інше військове обладнання, а концентратори, всі інші численні прояви благодійності? Бо за Зеленським підмітати не буде чого - цей лише краде й виводить з країни.. FB_IMG_1641597487103.jpg FB_IMG_1641597494817.jpg

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А обіцяний житомирський фонтан де?
    Де фонтан, питаюся я? :ireful1:

14. В Черлянах

15. Gyppsy

Порох обіцяв побудувати фонтан в Житомирі кращий за вінницький
    Брехлій той порох

16. Брехлій не він а ти. Він обіцяв в Черлянах, бо до Житомира та маєш таке відношення, як я до зелених

17. Gyppsy

Маєте підтвердження своїх слів? Не маєте.
    Значить брехлій і Порох, і Ви разом з ним.

/і попрошу мені не тикати. Я через Вас три дні в бані парився, тому я сі на Вас гніваю/

18. Пан сам писав що родом з під Городка.
    Тільки в Черлянах у совєцькому військовому авіамістечку міг вирости той, хто в очікуванні повернення кацапів буде стверджувати що все буде добре. Питання кому буде добре?

Останнє редагування: 8 січ 2022
  19. И вот тут у меня вопрос: а системы видеонаблюдения и разведки, на очень много миллионов гривен - они тоже теперь под арестом?

Там просто ж не все еще документы оформлены и часть имущества все еще на балансе Фонда Порошенко.

Можем не просто место на карте указать, можем даже отвезти. Но… да, ссыкливые они, не поедут, знаю.

Юрій Бірюков FB_IMG_1641611977525.jpg

а де твій аватар? :)