ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. І всьо, яхту заарештували. А чому не заарештували 1+1?
    Кацалапий, пошуках хто є власниками 1+1.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви впевнені? Він сам це стверджував? А ось бидло "Ашімка пріроди" відкритим текстом писала що смотрить лайно для дебілів.
    Свої картиночки роздрукуйте на форматі А3, ретельно звернить і запхайте в анус. Бо лише дебіл або зебіл, що до речі нічим не відрізняється одне від одного, плутає значення слів "помірний" і "поміркований". Більш того, відкрию Вам таємницю: помірний процес не завжди поміркований, а поміркований не завжди помірний.
    Дякую що надали можливість чергового разу тицнути Вас пикою в лайно.
    Яка смішна лють! Але стосовно вмісту ви не насмілились щось гавкнути.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Если бы он действительно реформировал суды, когда был президентом, этого бы не произошло", – подчеркнула она.

View: https://twitter.com/melindaharing/status/1479110635061350408?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1479110635061350408%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fgordonua.com%2Fnews%2Fpolitics%2Fesli-by-on-reformiroval-sudy-etogo-by-ne-proizoshlo-v-atlantic-council-schitayut-arest-aktivov-poroshenko-vyborochnym-pravosudiem-1589754.html

Реакція на Заході
    If he'd actually reformed the courts when he was president, this wouldn't be happening. - Цього б не трапилося, якби він (Порошенко) дійсно реформував суди, коли був президентом.

Отак-то Петре. Не тим займався, коли народ тобі довірив державу.

4. medwedo berlogsoni

Вас щось не влаштовує?
    Дохідна частина держбюджету перевиконана, гривня стабільна, Росія на Сході не просунулася, золотовалютні резерви збільшилися,
    ВВП - рекордний за 30 років, відремонтовано десятки тисяч кілометрів автошляхів, ВМС України поповнюються катерами і кораблями, будуються дві бази для ВМС, зібрано перший Ан-178, Порошенка беруть за сраку...

Що ще Вас не влаштовує?

Ви бачите, що Зеленський відпочиває в Карпатах, а справи тим часом йдуть.
    Це Вам не Вона, яка працює. Вона спала в кабінеті на розкладушці, а тим часом економіка України валилася.
    Зеленський же зумів організувати роботу, так що має час на відпочинок.

• Подобається Подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

Мені не треба відкривати цю "таємницю".
    Мова йшла не взагалі, а конкретно - про назву партії, створеної Я.Гашеком.
    Я навів Вам доказ того, як професійний перекладач переклав назву партії, створеної Гашеком, на українську мову.
    Ви збираєтеся стверджувати, що Ви краще знаєте, як краще перекласти на українську мову назву тієї партії?
    Все те із форматом А3 і подальшими діями - звичайне хамство, яке в мене не викликає жодного здивування.
    Що ще може казати людина, яка недалека розумом, яку вчергове тицьнули у її тупість?
    Але мені подобається Ваше існування на ЛФ. Ви є яскравою демонстрацією тих, хто проти Зеленського. Хамство і тупість - от Ваші основні ознаки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

подлость американская во всей своей красе - то есть он должен был подстроить суды под себя, видите ли. и ничего плохого в этом конечно нет. все законно.

7. Blaberus

Чому? Ви зебіл, тому оточуючій світ містить для Вас набагато більше таємниць ніж для розумної людини.
    Дійсно! Що Ви ще можете казати? Хоч бачу що ідея з форматом А3 Вам сподобалась.
    Не Вам, мавпо японська, розповідати мені про хамство і тупість.
    Наприклад Ви, копрограф, вкілька дописів тому використали слово "срака".

8. Blaberus

Наприклад втрата суб"єкності. Вас це влаштовує?

9. medwedo berlogsoni

@Blaberus, по суті, стосовно того, як найкраще назва партії, заснованої Гашеком, перекладається на українську, можете щось сказати?
    Мова не про мене.
    Мова про те, як назву партії, заснованої Гашеком, переклав на українську професійний перекладач і літератор, на що я звертав Вашу увагу неодноразово.
    Не будьте віслюком, визнайте, що помилялися.

10. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви - копрофіл? У Ваших дописах дуже часто зустрічається слово "обісрався". @Blaberus таких як Ви відносить до копрофілів.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пам"ятаєте, як свинориле мурло почало переписувати свої статки на інших?
    Roshen Europe
    Укрпромінвест-Агро
    АТ МІБ
    5 і Прямий... (активи яких, доречі, не потрапили під арешт, як про це брешуть вальцманоїди)

Відчувало свинориле, що час прийде і візьмуть за тестикули.

• Подобається Подобається x 1
  12. medwedo berlogsoni

Так Іра Геращенко в своєму Фейсбуці сказала, що ПЄС передбачав такі події (що можуть арештувати ці канали), а тому їх переоформили на підставних осіб (Геращенко, Арьєв, Сюмар та інші). В суді легше буде доводити (адже є фактично визнання Ірини Геращенко), що то була фіктивна угода.
    І, до речі, канали ніхто не арештовував. Арештували те майно(обладнання), яке належить порошенківським фірмам, яке використовують на цих телеканалах. Порошенко майна (телекамер, лампочок, стільців тощо) підставним особам не "відчужував". Воно все: і лампочки, і розетки і дроти, і всьотакоєпрочєє належить йому.

13. Blaberus

Я невзмозі бути віслюком. Бо ми, завдяки бидлу, вже маємо віслюка. І не простого, а оманського.
    Тобто, вся Ваша шиза стосовно "помірності" і "поміркованості" базується лише на скрині якогось старого видання.
    Перекладач міг помилитись, міг забухати. Це може бути друкарська помилка, завдяки який Ви яскраво виявили свою дурість.
    Так. І не про мене. Я ставив Вам запитання: чи влаштовує Вас втрата Україною суб"єкності?

14. Blaberus

Що, всралися падли?

15. Blaberus

Будь ласка, наведить відповідні цитати. Або визнайте себе брехливою падлюкою.

16. medwedo berlogsoni

Ось, кому цікаво, перелік того, на що накладено арешт. "Витік" інформації.
    Яке саме майно і активи арештували у Порошенка
    Перелік повний - за посиланням, а тут - витяг.

17. Blaberus

Які зебіли тупі! Вони що не бачать, як весело їх буде тикати пиками в лайно коли цю дебільну постанову скасують?
    До речі, що стосовно моїх запитань?

18. Blaberus

Мовчить мавпа. Не відповідає на запитання. Напевне я чергового разу тицнув брехливу мавпячу пику в смердюче рідке лайно.

19. medwedo berlogsoni

Порошенкові краще за все було б в Україну не повертатися, а осісти в Іспанії. Там у нього є де жити. Багато багатства він переоформив на сина. Хіба що - син єдиноутробний не налиє тарілку супу батькові? Налиє. Най собі сидить Порошенко на березі Атлантичного океану і бичків їмає .

20. Ось і суть всього беззаконня:
    Петро Олексійович, ну не повертайтеся в Україну, а то у віслюк сере цеглою, коли чує про ваше повернення

а де твій аватар? :)