ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А якшо його не посадять під домашній арешт коли він приїде? Визнаєте себе дегенератом, як в випадку з Саакашвілі?

2. Good man

Good man Обычный человек

Сразу фабрики заработают, заводы увеличат выпуск своей продукции?

3. 2022 почався з «чорних лебедів». Попри свята, ми уважно спостерігаємо як за подіями в Казахстані, так і за зустріччю радників Нормандського формату, яка має пройти без участі України та ще й в Москві. І за безпековими консультаціями НАТО з Росією, які мають відбутися незабаром.

Сьогодні слід, незважаючи на тривалий святковий період, багато зробити задля активізації західної підтримки нашої держави. Працювати з європейськими та американськими партнерами.

Дивно, що в дні такої напруги виконувач ролі Президента постить відосик, що залишилося за кадром новорічного відосика. Він розважається з цуциками в спортзалі, з Єрмаком у Гуті. Відпочиває в Буковелі разом з Коломойським, своїм годфазером і головним вигодонабувачем від перебування Зеленського в офісі Президента.

Коли при владі неадеквати, опозиція має діяти ще активніше. Тому наступний тиждень — з 10 по 15 січня — працюватиму в Європі над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії в нашій країні.

17 січня я, як і обіцяв, повернуся до Києва, аби з’явитися у суді та провести зустріч із Генеральним прокурором, користуючись правом народного депутата на невідкладний прийом. Повертаюся не для того, щоби захищатися від Зеленського, а для того, щоб захищати Україну від некомпетентного керівництва і зовнішньої агресії. Від спроб зелених клептократів збудувати авторитарний режим і придушити опозицію, як це відбулося в Білорусі, Росії та Казахстані. І як це Янукович марно намагався зробити в Україні.

Впевнений, українці дадуть гідну відповідь на ще одну спробу створити в Україні авторитарний режим.

Ми не дамо демонтувати демократію, Україну і українську державність.
    Петро Порошенко

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я херні всякої не дивлюся. Можна й так!

5. medwedo berlogsoni

Суд наклав арешт на майно Петра Порошенка

От що Байден животворящий робить! Правда, @Mykhaylo Khomchyn-e ?

Варто було Байдену сказати Зеленському по телефону пару теплих слів, як ОГП і Печерський суд відразу на цирлах забігав. Як Ви і пророкували.
    Чекаємо тепер на реакцію двох Адамів: Міхника і Сміта.

Порошенка привітали з днем народження Ісуса.

6. Blaberus

Це Ви про "творчість" дебілів з "95 кварталу"?

7. Blaberus

Цей дрібний дебіл ніяк не заспокоїться.
    Ну що, мавпо японська? Готові до чергового облому?

8. medwedo berlogsoni

Ні, це я про творчіть "95 кварталу" для дебілів.
    Дебіли дивляться, малюють фотожаби на тему, цитують, знають багато чого напам"ять.
    Я, наприклад, знаю, що українською мовою є вираз "поміркований прогрес", а Ви - ні.
    Зате знаєте і дивитеся телепередачі для дебілів.

Буде цікаво прослідкувати за реакцією порохоботів (професійних і аматорів) на постанову суду про арешт майна Порошенка.
    Майна - віра! (армія, мова).

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський разом з Путіним роблять одну і ту ж справу: Путін арештував майно Порошенка в Росії, а Зеленський - в Україні.
    Два кірзаки - пара.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  10. medwedo berlogsoni

Я вже Вам відповів на цей пост в іншій темі. Почитайте і не пишіть більше брехні в Святий Вечір. Гріх.

11. medwedo berlogsoni

12. Буде цікаво подивитись на реакцію світу на безпредел віслюка, а вона буде.
    І буде цікаво до кого за допомогою звернеться віслюк, якщо через деякий час події будуть розвиватися по казахському сценарію.
    В Україні автогаз зараз в ціні в два рази вище

13. IMG_20220106_124905_212.jpg
    Науковим керівником судді Віти Бортницької, яка наклала арешт на майно Порошенка, був одіозний Олег Татаров. Тобто заступник Голови ОПУ
    IMG_20220106_125049_653.jpg

14. IMG_20220106_124905_212.jpg

15. У той час, коли світові лідери зараз телефонують і проводять консультації з приводу України та Казахстану, ця падлюка все ще горілку жере в Буковелі на пару з кремлівськими агентами Єрмаком та Демченком?
    * * *
    Є такий бородатий анекдот:
    Приходить чоловік до терапевта: "Доктор, я вночі пісяюся."

- Любий, вам не до мене, а до психотерапевта!

Через місяць терапевт зустрічає цього пацієнта: "Ну-с, любий, я бачу у вас все чудово! Більше не пісяєтеся?"

- Ні, пісяюся, але тепер я цим пишаюся!

⁉️ 73%, які голосували за (пі-пі-пі...), ви все ще пишаєтеся тим, що пісяєтеся чи вже просто пісяєтеся?

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

17. medwedo berlogsoni

Події не будуть розвиватися по казахському сценарію.
    Ви, Хомчине, вже й забули, як казали, що Байден шикнув на Зеленського, і прокурор забрав щось там із суду на Порошенка.
    А от Вам - майно Порошенка арештували.
    Тепер цікава не реакція світу, а реакція Порошенка.

Я Вам так скажу, поки ніхто із порохоботів ще не додумався і не розіслав усім, в тому числі і Вам, циркуляром.
    Треба казати, що Зеленський вловив момент, коли увага всього світу прикута до подій в Казахстані, і під шумок узяв Порошенка за сраку.
    Так і пишіть: "Зеленський під шумок взяв Порошенка за сраку" (слово "срака", я думаю, Вам відоме).

У Порошенка буде можливість дойти до Європейського суду з прав людини. Буде чим зайнятися.

Сьогодні треба буде послухати Сергія Лещенка. Він у судових справах розбирається непогано. Судився з Юлькою, точніше, Вона з Лещенком, і Лещенко вигравав позови Вони.
    До 14 січня Порошенко думає. 14 січня побулікується постанова Перчерського суду. Порошенко подає апеляцію в Апеляційний суд.
    Далі буде.
    Можливо, Порошенко на той час буде уже сидіти дома під домашнім арештом. Як його друзяка Медведчук.
    А Путіну зараз не до Медведчука, тим більше - не до Порошенка.

18. IMG_20220106_124905_212.jpg IMG_20220106_125049_653.jpg

• Баян Баян x 1
  19. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , цікаво, а Порошенко випускає солодощощі у вигляді Фаберже? Бо зараз Порошенкові фаберже дуже, здається, стиснули. Може розбризкатися.

ЗІ Не повторяйтеся, Хомчине, я вже поцікавився цією суддею. Компромату на неї немає.
    Дві справи з сумнівним рішенням.
    Це Вам не суддя Вовк, на якому проби ніде ставити. І не Чаус, який зараз глухим став і не чує, що його запитують.

а де твій аватар? :)