ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. И вот фраза "А что, при Порошенко лучше было?" слышна все реже и реже.

В общем, тут такая история, слегка смешная, но в основном - не очень.

Волею судеб я в вайбере на чатик соседей подписан. Ну, усредненно-обычный пригород Киева, частный сектор, без гламура и понтов. Чатик изначально был крайне зеленый, прямо вот аж до тошноты. А я терпел, я наблюдал. Вчера я дождался того, ради чего я терпел больше года эти сообщения - началось обсуждение "подозрения Порошенко в госизмене".

Зеленский же чего думал, наверное - вот сейчас начнет накатывать на Порошенко, а рейтинг сразу попрет в стратосферу и будет ему счастье. Упс. Когда в -10 третьи сутки подряд на 10-12 часов отключается электроэнергия, когда домохозяйки начинают зябнуть и кутаться в одеяла, когда генераторы начинают сбоить... Ой, ой... Акела промахнулся на всю голову. Как вчера крыли матом Зеленского любо-дорого было посмотреть.

И вот тут мы подходим к самому главному. Зеленский этой "пидозрой" Порошенко не испугал и не удивил. Зеленский этой "пидозрой" планы Порошенко не поломал. А вот чем дольше будут проблемы с электроэнергией, а они, увы и ах, будут - тем больше будут ненавидеть Зеленского. Яростно и неистово. От любви до ненависти, помните? Вот тут та самая история.

На фоне тотальных кризисов и проблем начать преследование лидера оппозиции... ну, не очень умный Вова, не очень. Прямо совсем не умный.
    FB_IMG_1640280263846.jpg
    Юрій Бірюков

2. Я ж казав, що Порох перейшов в контратаку і розпочинає СПРАВЖНІ бойові дії - прямо зараз народні депутати з фракції «Європейська Солідарність» подають повідомлення про злочин Зеленського та його оточення до Офісу Генерального прокурора, ДБР та СБУ. У повідомленні про кримінальне правопорушення, зокрема, зазначено: за каденції Зеленського Україна втратила енергетичну незалежність і почала купувати вугілля в країни-агресора.
    Схоже, що у Пороха увірвався терпець і він вирішив починати бити дрібного гівнюка як насправді, а не ласкаво вмовляти, наче то пубертантний недоросль.
    Випросив, гівно мале.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn , Хомчине, не перепощуйте одне і те ж по сто разів.
    Краще згадайте приказку: Поки сонце зійде, роса очі виїсть.
    Спочатку посадять Порошенка. А там буде видно.
    Порошенко - підзахисний і підозрюваний. Одним словом - ПІД два раз. Голосно вимовте написане після тире. Голосно!

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

5. Так вже бути. Об'єднав
    IMG_20211222_120045_724.jpg IMG_20211223_114153_119.jpg

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  6. Silver bullet

:))) це по Експресо чи по 5-му розказують?
    @medwedo berlogsoni, ми забули ще одну пекарню, де "випікають" порошків: оті три каналиТВ. Хто їх безугавно дивиться, починає думати "шеф, всьо пропало", бо там як не гляну - виття-вангування. Зомбують мізки не гірше ньюзвана, який прикрили.
    От чому не треба нам олігархів в президентах, бо накрадуть грошей у держави, а потім накуплять каналів - і влада в кишені. А якщо втратять ту владу - все одно країні життя не дадуть.

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це логічно. Я знаю психотип Порошенко. Він флегматик. Дістати флегматика важко, да і мститися ліньки. Але якшо вдалося дістати, потрібно терміново ховатись.

8. ⚡⚡⚡Володимира Зеленського викликають у судове засідання за позовом Петра Порошенка – повістку оприлюднив адвокат п’ятого Президента Ігор Головань

«Верховний Суд викликає Вас для участі у судовому засіданні з розгляду адміністративної справи Порошенка Петра Олексійовича до Зеленського Володимира Олександровича про визнання бездіяльності протиправною та зобов’язанням вчинити певні дії», – йдеться у повістці.

Судове засідання відбудеться 28 лютого 2022 року о 15 годині – повідомляє Верховний Суд.

Як відомо, 27 жовтня Велика Палата Верховного Суду зобов’язала розглянути позовну заяву п‘ятого Президента, лідера «Європейської Солідарності» Петра Порошенка до Володимира Зеленського щодо «плівок Бігуса».

Як відомо, Порошенко вимагає від Володимира Зеленського та Дениса Бігуса опублікувати записи у первісному вигляді.

Адвокати Порошенка влітку 2021 року подали позов до президента Зеленського з вимогою визнати протиправним приховування від суспільства «прослушок» і зобов’язати оприлюднити всі так звані «записи Бігуса» у первісному вигляді. У Порошенка вважають, що оригінали цих записів становлять суспільний інтерес.

Провадження за позовом до громадської організації Дениса Бігуса «ТОМ 14» у вересні відкрив Окружний адміністративний суд Києва.

«Поки Денис Бігус розмірковує, чи подавати йому до адміністративного суду відзив на наш позов про опублікування у первісному вигляді так званих «плівок Медведчука», ми потихеньку просуваємося з аналогічним позовом до бенефіціара бігусівських «відосиків» – Президента України Зеленського», – зазначив адвокат Порошенка .

«Позовну заяву до Президента України Зеленського Суддя Верховного Суду І.А.Гончарова спочатку залишила без руху, а потім і повернула. Бо ми, на думку судді, не конкретизували, які саме права та охоронювані законом інтереси Петра Порошенка порушуються бездіяльністю Зеленського. Ухвалу про повернення позовної заяви довелося оскаржувати», – нагадав Головань.

«27 жовтня 2021 р. Велика Палата Верховного Суду нашу апеляційну скаргу розглянула, ухвалу про повернення позовної заяви скасувала, справу направила до суду першої інстанції для продовження розгляду», – повідомив адвокат.

«Так що доведеться Президенту Зеленському і його спільнику Бігусу відповідати по суті. Хоч і в різних, на жаль, але все ж адміністративних процесах», – наголосив Ігор Головань.

9. Blaberus

10. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, у Вас власна голова є? Можете щось своє написати а не препощувати оті всі дурниці?

Порошенко зараз сидить за кордоном як сливка десь там, а Ви це називаєте контркакою?

Якщо під час судових засідань спливе яка-небудь цікава розмова Порошенка з Медведчуком по телефону, а експертиза підтвердить автентичність, на Порошенкові можна буде поставити букву Х раз і назавжди.

Я чомусь думаю, що в рукаві у сторони звинувачення такий козир існує. Плюс пара свідчень інших звинувачуваних, щоб їм помякшили кару...
    Не перепощуйте нічого, Хомчине, напишіть щось своє. Я у Вас вірю, що у Вас є власна голова. І сподіваюсь, що вона не лише для того, щоб їсти.

11. Blaberus

Давайте поговоримо серьозно. Припустимо Порошенко посадять. Як це вплине на життєвий рівень наріда?

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Чуєш, Міську-поц, а ти в тоталізаторах шариш?
    Якшо не хочете колядувати, то може замутиш тут коломийку з прогнозами "хто кого", га?
    Шось та й заробимо ;)

• Подобається Подобається x 1
  13. Silver bullet

Публікую завчасно)))) ой,я не можу)"бездіяльність"? " повинен вчинити певні дії"?))
    Хай Порох спочатку про свої "певні дії", які вже вчинив відповість суспільству.

14. Blaberus

Циган, ти дуже смішні речі пишеш.
    Ти не взмозі заробляти, поскільки ти циган. Ти вмієш лише красти і жебракувати.

15. Blaberus

Надайте перелік будь ласка. Тільки про Цемаха і вагнерівців не пишіть: це злочини падлокловуна.
    І що Ви маєте на увазі під суспільством? Якшо зебілів, то їм слід лише харкати в тупі рила.

16. medwedo berlogsoni

Бляберусь (я - щоб не перемикати регістр), Ви різницю між "купувати в Росії" і "купувати у терористів, що захопили частину території" бачите?
    В Росії і Білорусі ніколи не було заборонено щось купувати. Україна купувала газ, дизельне паливо, ще там щось (при Порошенкові в Україну із Росії через Медведчука йшла солярка).
    А от купувати за готівку у терористів щось - це вже злочин. Це - фінансування тероризму.
    Ну, не можна ж бути таким тупим, Бляберусь!
    Торгівельний оборот з Росією 2018 рік - Пошук Google

Купували в Росії і продавали в Росію і при Порошенкові. Відкриття для Вас? Чи так пишете, аби про Вас не забували?

17. Silver bullet

Обмін ударами. Але ще 2.5 роки у Зе. І з нього станеться, от побачите.
    Що там з мертвечуком? І ніхто з ОПЗЖ не ворухнувся за його боротися. Бо є стаття за зраду без терміну давності - собі дорожче. Один Нестор ходить на ефіри , так він нічого проросійського чи за мертвечука не каже, дуже обережний.
    Порох дуже насолив Зеленському тим, що втручається в його основні обов'язки - зовнішню политику - бігає поперед батька. Отож тепер бігатиме як потерпілий.

18. medwedo berlogsoni

Ага, флегматик. Тільки матюкається не як флегматик, а як неврівноважений дурень.

а де твій аватар? :)