@Blaberus, тобто, Ви визнаєте, що узаконення інституту капеланів, це добре. А хто підписав Указ? Якщо не знаєте, я нагадаю. Зеленский подписал закон о создании в Украине Службы военных капелланов А тепер запитання: А у Порошенка що, не було шарикової ручки чи шариків в голові, щоб підписати такий закон ще за часів свого президентства? Стосовно капеланів. Вони нікого не відправляють на бійню. Вони самі воюють пліч-о-пліч із військовими, психологічно підтримують віруючих бійців. А я кажу про попів високого рангу, які обвішуються позолоченими цяцьками, живуть-жирують на великі гроші і тільки й агітують "за царя, за вєру". От у цьому і лицемірство Порошенка. Священників, що стоять поряд із бійцями (капеланів) він не бачив, зате весь час крутився біля архимандритів та інших "архангелів". Піарився, фотографувався, либився. Ви визнаєте, що Зеленський - молодець, що подбав про рядових священників, які ризикують своїм життям, захищаючи Україну?
Що так? Падлокловун якшається з попами? Ручку, якою він це підписав, він може запхати в сраку "бородатой бабушкє". Капеллани були і до його пісюльки. Як це пов"язано з Вашим висловлюванням Отже, виходить що є попи що відправляють і є що воюють пліч-опліч. І виникає питання, чому Ви підтримуєте саме тих попів які Можливо Ви любите Гундяєва і його кодло? А що, капелланів не було без цього закону? Хіба не було більш невідкладних справ? Таким чином, я відповів на Ваше запитання. І я маю запитання до Вас. Чи не для того зрадник підписав закон про капеланів щоб до ВСУ пролізли попи МП? Ваша дедукція нецікава. Аналітикк з Вас як з падлокловуна президент. І я взмозі це довести. Хочете доведу? Читайте вище.
Особливо поранених. Вони і перша медична допомога, і витягують поранених з поля бою, і загиблих відспівують... І, звісно, не стоять осторонь інших потреб, військових також. У нас тут в місті є капличка, в якій служить бувший капелан. Він повернувся з пораненням. Капличку для нього побудувати волонтери на зібрані кошти, хлопці (і мій син) впорядкувати і двір допомогли. Там хрестили нашого малючка. Я бачила в капличці прапор з великою кількістю підписів на ньому, зворушливі слова подяки від бійців.
Так вск таки, зелейобіки, а який це ви х@й проковтнули і про підозру ні слова. Таке враження, що ви вже й не раді. А як дисалі, як дисалі.
Зелейобики,а що в нас там з Ліпєцкой фабрікой - не пора Порошенку пред'явити чергову піздору за її арешт московитами, що припинило надходження податків до бюджету ерефії?..
Свят-свят... Міську-поц, як високо ти піднявся в своєму розвитку! А пам"ятаєш, ти колись казав, що не будеш зі мною спілкуватися, бо не хочеш опуститися до мого рівня?
Львівець @Мих -уїл, шо ти заладив "Гєни-Гєни"... То шо получається - на всіх трьох знимках особи з тими самими гєнами, чи шо? А може то така мутація задом наперед? Львівець @Мих -уїл, а ти "Ферму тварин" Орвелла до кінця дочитав?
Священиків послав воювати, жінок зробив військовозобовязаними, а сам увильнув від війська. От молодець, нє?
А давайте, скинемося по пару гривень геройському Порошенку на квиток, щоб він прилетів в Київ і особисто розніс в пух і прах оті надумані звинувачення проти нього. Я думаю, Порошенко залюбки прилетів би і втер би носа своїм ворогам, за політичне переслідування, але в нього грошей на квиток немає. Тепер он адвокати віддуваються замість того, щоб лікарську на олів"є жінкам допомагати нарізати. "Вугільна справа": замість Порошенка у ДБР прийшли його адвокати Слава кацапу Новікову! "Вугільна справа": замість Порошенка у ДБР прийшли його адвокати
Порошенко не пришел в ГБР, а его адвокатов не пустили к следователю Так якого, вибачте, адвокати приперлися, якщо повістка, як вони стверджують самі ж, не має юридичної сили? Пагаваріть? Винюхать? Хай попросять у Порошенка шкарпетки і нюхають, скільки влізе.
"начать диалог" - вот это уже ближе к теме)нельзя быть излишне вспыльчивыми, сидя на бочке с порохом (здесь "порох" - это порох настоящий) А Пороху посоветовали здрыснуть. Думают договориться без него, без потери его лица. Но это навряд ли, как вы думаете? "Вугільна справа" має перспективи. Але треба спочатку взяти за зябри 2-3 виконавців. Обов'язково! Тоді шобли під судом не буде.
Їздочиться ПОП по Європі, лізе на всі заходи, при тому неофіційно ганьбить президента і пнеться його заміщати) Страшно людині, що поробиш, і на обличчі це є. А тут в Україні його посіпаки пишуть заяви про зраду Зеленського - і виглядає так, що Порох один великий патріот і бореться за Україну, бо президент зрадник)) А насправді він просто жулік житрожопий і його всі тєлодвіженія - це надія на прикриття з боку європейців, якщо вийдуть на нього в серйозних звинуваченнях по трубі для Медведчука, про вугілля і таке інше. Але дійде і до європейців, що їх використовують...Україну тільки жалко. Усі ці звернення, виходить, тільки для особистого корисного інтересу одного аморального екс-президента. Просто надоїсть Україна всім до чортиків та і усе. А путін сидить і чекає на березі.