ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хєру все одно на яких клавішах грати.

2. Blaberus

Евтаназія допоможе.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не чіпайте цигана, бо воно знову з своїми свинями прилізе.:haha:

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Blaberus, тобто, Ви визнаєте, що узаконення інституту капеланів, це добре.
    А хто підписав Указ? Якщо не знаєте, я нагадаю.
    Зеленский подписал закон о создании в Украине Службы военных капелланов

А тепер запитання: А у Порошенка що, не було шарикової ручки чи шариків в голові, щоб підписати такий закон ще за часів свого президентства?
    Стосовно капеланів. Вони нікого не відправляють на бійню. Вони самі воюють пліч-о-пліч із військовими, психологічно підтримують віруючих бійців.
    А я кажу про попів високого рангу, які обвішуються позолоченими цяцьками, живуть-жирують на великі гроші і тільки й агітують "за царя, за вєру".

От у цьому і лицемірство Порошенка. Священників, що стоять поряд із бійцями (капеланів) він не бачив, зате весь час крутився біля архимандритів та інших "архангелів". Піарився, фотографувався, либився.

Ви визнаєте, що Зеленський - молодець, що подбав про рядових священників, які ризикують своїм життям, захищаючи Україну?

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Blaberus

Якшо Ви маєте на увазі падлокловуна, цій паскуді жити не обов"язково.

6. Blaberus

Що так? Падлокловун якшається з попами?
    Ручку, якою він це підписав, він може запхати в сраку "бородатой бабушкє". Капеллани були і до його пісюльки.
    Як це пов"язано з Вашим висловлюванням
    Отже, виходить що є попи що відправляють і є що воюють пліч-опліч. І виникає питання, чому Ви підтримуєте саме тих попів які
    Можливо Ви любите Гундяєва і його кодло?
    А що, капелланів не було без цього закону? Хіба не було більш невідкладних справ?
    Таким чином, я відповів на Ваше запитання. І я маю запитання до Вас.
    Чи не для того зрадник підписав закон про капеланів щоб до ВСУ пролізли попи МП?
    Ваша дедукція нецікава. Аналітикк з Вас як з падлокловуна президент. І я взмозі це довести. Хочете доведу?;)
    Читайте вище.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Особливо поранених. Вони і перша медична допомога, і витягують поранених з поля бою, і загиблих відспівують... І, звісно, не стоять осторонь інших потреб, військових також.
    У нас тут в місті є капличка, в якій служить бувший капелан. Він повернувся з пораненням. Капличку для нього побудувати волонтери на зібрані кошти, хлопці (і мій син) впорядкувати і двір допомогли. Там хрестили нашого малючка. Я бачила в капличці прапор з великою кількістю підписів на ньому, зворушливі слова подяки від бійців.

• Подобається Подобається x 3
  8. Циган, ти там без параду, а тут ти во всій красі пропонуєш свою сраку для вживання.

9. Так вск таки, зелейобіки, а який це ви х@й проковтнули і про підозру ні слова.
    Таке враження, що ви вже й не раді.
    А як дисалі, як дисалі.

10. Зелейобики,а що в нас там з Ліпєцкой фабрікой - не пора Порошенку пред'явити чергову піздору за її арешт московитами, що припинило надходження податків до бюджету ерефії?..

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Свят-свят...
    Міську-поц, як високо ти піднявся в своєму розвитку!

А пам"ятаєш, ти колись казав, що не будеш зі мною спілкуватися, бо не хочеш опуститися до мого рівня?

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, шо ти заладив "Гєни-Гєни"...
    То шо получається - на всіх трьох знимках особи з тими самими гєнами, чи шо? :scratch_one-s_head:
    А може то така мутація задом наперед?

Львівець @Мих -уїл, а ти "Ферму тварин" Орвелла до кінця дочитав?

13. Blaberus

Якшо син теж зебіл, капличку треба знову освячувати.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Священиків послав воювати, жінок зробив військовозобовязаними, а сам увильнув від війська. От молодець, нє?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

16. medwedo berlogsoni

А давайте, скинемося по пару гривень геройському Порошенку на квиток, щоб він прилетів в Київ і особисто розніс в пух і прах оті надумані звинувачення проти нього.
    Я думаю, Порошенко залюбки прилетів би і втер би носа своїм ворогам, за політичне переслідування, але в нього грошей на квиток немає.
    Тепер он адвокати віддуваються замість того, щоб лікарську на олів"є жінкам допомагати нарізати.
    "Вугільна справа": замість Порошенка у ДБР прийшли його адвокати

Слава кацапу Новікову!
    "Вугільна справа": замість Порошенка у ДБР прийшли його адвокати

17. medwedo berlogsoni

Порошенко не пришел в ГБР, а его адвокатов не пустили к следователю

Так якого, вибачте,
    адвокати приперлися, якщо повістка, як вони стверджують самі ж, не має юридичної сили? Пагаваріть? Винюхать? Хай попросять у Порошенка шкарпетки і нюхають, скільки влізе.

18. Silver bullet

"начать диалог" - вот это уже ближе к теме)нельзя быть излишне вспыльчивыми, сидя на бочке с порохом (здесь "порох" - это порох настоящий)
    А Пороху посоветовали здрыснуть. Думают договориться без него, без потери его лица. Но это навряд ли, как вы думаете?
    "Вугільна справа" має перспективи. Але треба спочатку взяти за зябри 2-3 виконавців. Обов'язково! Тоді шобли під судом не буде.

19. ashim

ashim Well-Known Member

20. Silver bullet

Їздочиться ПОП по Європі, лізе на всі заходи, при тому неофіційно ганьбить президента і пнеться його заміщати) Страшно людині, що поробиш, і на обличчі це є.
    А тут в Україні його посіпаки пишуть заяви про зраду Зеленського - і виглядає так, що Порох один великий патріот і бореться за Україну, бо президент зрадник)) А насправді він просто жулік житрожопий і його всі тєлодвіженія - це надія на прикриття з боку європейців, якщо вийдуть на нього в серйозних звинуваченнях по трубі для Медведчука, про вугілля і таке інше. Але дійде і до європейців, що їх використовують...Україну тільки жалко. Усі ці звернення, виходить, тільки для особистого корисного інтересу одного аморального екс-президента.
    Просто надоїсть Україна всім до чортиків та і усе. А путін сидить і чекає на березі.

Останнє редагування: 23 гру 2021
а де твій аватар? :)