ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. В Офисе президента вирішили, що відмазалися від проблеми з Марією Левченко. Мовляв, раніше вона працювала в ОПУ на громадських засадах, тобто даром. А тепер вона у штаті. Типу, тепер вони в доміку.

А я таки поставлю питання.

1. Хто ще "на громадських засадах" перебуває в кабінеті преЗЕдента в т ч під час його міжнародних зустрічей?

2. Хто ще "на громадських засадах" в ОПУ працює з секретною документацією, не маючи доступу до державної таємниці?

3. Чому Левченко, яка працювала "на громадських засадах" була оформлена в "Кварталі-95"? "Квартал" давав ОПУ хабаря оплачуючи працівника "на громадських засадах"? За які коррупційні послуги?

4. З яких шишів оця "на громадських засадах", маючи чоловіка - заступника міністра, оплачувала садибу яку вони знімали у біхзнесменів - громадян Росії? Чи садибу їм надавали за інші послуги?

Ні, відповідей не буде. Зараз. Відповіді будуть згодом. Не сумнівайтеся - будуть.

2. IMG_20211222_120045_724.jpg
    Петро Порошенко посилає ще один сигнал Володимиру Зеленському: Вова - ти сядеш. Команда 5-го Президента перехоплює ініціативу. Тепер ЗЕкоманді доведеться відбиватися

А поки адвокат Петра Порошенка як свідків до суду тягне Володимира Зеленського, Давида
    Арахамію, Ірину Верещук, Данила
    Гетманцева, Мар'яну Безуглу та Федіра
    Веніславського

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не вининикає з двох причин.
    По-перше: я інтелектуальний порохобот. На відміну від слабкорозвинутих зебілів, я не маю кумирів, на честь яких став би ломати свою особистість. Якшо Гашек був проросійським комунякою, я не зобов"язаний вітати червоний терор.
    По друге: Ви вважаєте що капелани УГКЦ і ПЦУ, які надають духовну підтримку нашим воїнам-вірянам, що захищають Вашу сраку від кацапської навали, насправді відправляють їх на бойню? Нужно просто пєрєстать стрєлять(?)?
    Сподіваюсь, Ви відповісте на запитання які викладені в другому пункті? І ще запитання: як Ви вважаєте, чому ЗСУ не має капеланів - попів МП?
    Бо ви вимагаєте щоб Вам відповідали:
    отже я маю право вимагати у Вас того ж.

4. Нє, я завжди знав, що у Пороха чудові адвокати, але зараз вони зробили просто геніальний хід - заявили, що громадяни Зеленський В.О., Арахмія Д.Г., Верещук І.А., Гетманцев Д.О, Безугла М.В., Веніславський Ф.В. володіють критично важливою інформацією по справі, тому їх необхідно викликати на допит в якості свідка. Це НАСПРАВДІ геніальний хід - якщо сторона захисту заявляє, що певні особи є свідками, то слідчий не може не допитати цих осіб - інакше справа розвалиться в суді на першому ж засіданні - адвокати заявлять, що критично важливі свідчення не отримані, тому звинувачення мають бути зняті. Не піти на допит теж не варіант - відмовитися не можна - свідок ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ за законом давати свідчення, і несе за відмову кримінальну відповідальність, як за неправдиві свідчення. Тобто ким би ти не був, але відмовившись давати свідчення, особа стає такою, що скоїла публічно карний злочин, зі всіма витікаючими наслідками навіть для особи, що називає себе президентом. Залізний аргумент для початку імпічмента, що аж ніяк не допоможе рейтингам.
    Можно, звісно, спробувати щось збрехати, але свідок несе кримінальну відповідальність за неправдиві свідчення, адвокати захисту там будуть і будуть ставити ПОТРІБНІ питання, а що відомо адвокатам - ніхто не знає, тобто як брехати - не відомо. Зараз збрешеш а потім в суді адвокати нададуть письмовий доказ брехні і все - ось він срок за брехню. Сказати "нічого не знаю" теж не варіант - всі викликані є публічними особами, і тим самим визнають свою публічну брехню і ласкаво просимо до суду, за публічним спростуванням раніш сказаної брехні. Класичний, залізобетонний цугцванг.
    І це вже не захист, це потужна АТАКА.
    Вкотре аплодую стоячки команді Порошенка і йому особисто!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Несамовито волаю. Можна скільки завгодно не любити Порошенка, але всій монокодлі разом взятій, далеко до Петра Олексійовича. І витисне він для себе позитиву з цієї справи максимально, наскільки це можливо.
    Коротше, не знала баба клопоту, купила порося. Ловіть отвєтку)))))
    Ігор Стокоз

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циган, і після того ти голосував за Порошенка?
    Ну ти і свинтус.:haha:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):))):)))

Пані :))):))):))), а чого ви :))):))):))), після цього:))):))):))) голосували за Порошенка?:))):))):)))

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

дійсно смішно. фоти цієї не бачили. гиги.
    Хай живе, аби не шкодив)Так шкодить же ж.

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А шо ж було робити? :blush:
    Фонтану дуже хотілося... А більше ніхто не обіцяв...:cry:
    Львівець @Мих -уїл, а шо таке "свинтус"?
    Може оце-во? :scratch_one-s_head:
    Bpg5oKZCAAATza-.jpg

зі

Але ми з Міськом-поцом домовилися, що це "свинопєс" /бо перше Міську-поц казав, шо то є "свинособака", але то писати довго.

10. Нє, то є автопортрет цигана.

11. Єй, зелейобіки, а який це ви х@й проковтнули і про підозру ні слова.
    Таке враження, що ви вже й не раді.
    А як дисалі, як дисалі.

12. Gyppsy

Міську-поц, ти явно втрачаєш пам"ять
    Ще недавно ти говорив, що автопортрет цигана з біжутерією
    Бені.png

Ти вже визначся точно :)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тааа, то твої гени, я вже казав.

14. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, тобі навіть не пасує казати "я вже казав"
    Ти пиши відразу "я вже брехав" :)))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Gyppsy

А хто ж тоді оце з зеленим язиком?

_120231621_photo_2021-08-24_17-28-29-2.jpg

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну-ну ще раз пукни.
    Гєни - це тверда штучка, її переінакшити не так то просто.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, тобто Ви вже уявляєте собі суд над Порошенком, в якому допитають отих людей? Як реальне найближче майбутнє?
    Чи як? Адже суд ще не розпочався.
    А я також за те, щоб, коли Порошенко опиниться в скляній будці, заслухати тих свідків, свідчення яких вимагають адвокати Порошенка.

Хомчине, я не дуже здивуюсь, якщо під час судових засідань виявиться, що існують записи розмов Медведчука і Порошенка. Не може такого бути, щоб вони хоч раз не порозмовляли "по дєлу".
    І тут існує два варіанти:
    Порошенко пам"ятає, що колись розмовляв із Медведчуком по телефону, і впевнений, що ці розмови є записані.
    Порошенко пам"ятає, що колись розмовляв із Медведчуком по телефону, і сподівається, що ці розмови не записані.

Але при чому тут, у справі Порошенка-Медведчука Зеленський?
    Коли підозрювані приторговували вугіллям з шахти, в штаті якої була лише одна людина, закуповували вугілля вагонами за готівку,
    Зеленський розважав публіку грою на роялі.
    Я розумію, що і рояль - чорний, і вугілля - чорне, але дуже важко зрозуміти, навіщо Зеленського викликають у якості свідка.

18. Blaberus

Мавпо, я відповів на Ваше запитання. Чекаю відповіді на мої. Або я чергового разу тицнув Вас мордякою в лайно?

19. ashim

ashim Well-Known Member

Вибачте, але в роялі і білі клавіші є. Ніхто цього не чекав, але так воно сталося!

20. Blaberus

Тупе циганське рило! До тебе, недолугого, не дійшло що всім, навіть зебілам, насрати на твого Барона?

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)