ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

умри-лучше не скажешь(с)
    :)

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так. Цю навіженну бабу з Ізраїлю нормальні люди не читають.
    Так отож.

3. А найцікавіше у всій цій історії з "підозрами" є те, що по перше жодної користі гідрант від того не отримає - тих, хто прямо підтримував Пороха заставить відсахнутися ця дурнувата бамажка, яку навіть ручна генпрокурорша не захотіла підписати? Та навіть не смішно. Заставить знов полюбити бубачку тих, хто розчарувався на тлі вагнергейту? Знов не смішно, ці люди вже зрозуміли, хто насправді головний зрадник в цій державі. Поверне любов шлунків? Знов ні - бо ціни виросли а зарплатня і пенсії ні, і шлунки, які второпали, що то через бубачку, вже не повернуться. Ті хто прокинувся через гелікоптери теж навряд чи знов заснуть солодким зеленим сном лише через підозру Пороху. Налякати Пороха і примусити залишитися за кордоном? Та навіть не смішно, якби Пороха можна було налякати голою сракою то він був би не Порошенком, а оманським віслюком, так що і тут мимо.
    Так що як було 20% дебілів так і залишиться, жодного відсотку рейтинга цей відосік не додасть.
    А по друге - шкода від афери буде - хтось з зелебобіків просто розізлиться, що знов підозра і знов над нею сміються порохоботи, хтось нарешті зможе второпати всю дурість цих закидів і визнати нарешті свою помилку в середині себе самого, комусь просто настогидне слухати балабола, який знов обіцяє те, що обіцяв три роки поспіль. А головне - світ, який і раніше знав і розумів що то за глиба - Порох, а тепер знає і розуміє, що то за лайно - Зеленський. І скоріш за все в Києві появиться людина з очима з карбіду вольфраму і пояснить бубачці, де будуть всі його офшори, як справа протягнеться далі, ніж вручення підозри.
    Одним словом, хоч давай ордена тому крисьонишу, що підказав бубачці зліпити і вручити цю підозру.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Фізіономіст з Вас слабенький.
    Там інше. Там - " Дурню, та не пались так... "

5. Silver bullet

це я гарний камент процитувала. А що думаю я - там вище)
    Він нетверезий, і ніс червоний. А не палитись - то звісно. Напився і верзе...

• Смішно Смішно x 1
  6. Не люблю таке, але дай Боже панізаробити діабет і ходити з червоний носом.
    Я думаю, Бог простить мені цей гріх.

7. Silver bullet

не простить, Хомчин.
    Я теж не думала, що з діабетом можна пити. А розказали інше.
    От у нього стоїть на левій руці "інсулінова помпа", що керує рівень глюкози - видно через піджак. Так що сухе вино - хоч бутилку.

8. Воно й видно, хто алкоголік і не лікується ні у наркоголога ні у психіатра

9. ashim

ashim Well-Known Member

Вже навчилася. А колись не могла...

Вкладення:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Silver bullet

Ой, що ви робите,@ashim? :haha:
    Та ви вирубите всіх наших порохоботів, в санаторій треба буде здавати..
    Оце так..... А ще, казали хомчини, що діабетік. Діабетік з червоним носом...
    Марину не впізнати.
    От що було в ПОПа гарного - це жінка, і я це казала тут не раз.

11. Silver bullet

А я помню перед виборами в 2019 вийшла на поверхню Інна Богословська, і стала публічно вмовляти Порошенка не йти на вибори. Вона тоді сказала чьотко і ясно АЛКОГОЛИК. Я скептично її слухала, бо вона відьма натуральна.
    Я ще подумала, що як виграє Порошенко, буде їй кузькина-мать). Я не повірила, бо теж вважала, що діабетик вмре, як буде пити. А воно ось що - медицинські нові технології і ....незаперечні факти.

• Смішно Смішно x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Усрайся - нЄдайся.:)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко втік, чи він повернеться?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оце я розумію правильно. Нєфік прогулювати. Пропоную зняти зарплату Порошенку за прогульні дні. Хто ЗА????

:))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
  15. ashim

ashim Well-Known Member

Згоден. Їй би чоловіка достойного. Не все можна купити...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG]Вчора під час етеру програми Романа Чайки «5 копійок» 5 канал говорили та дебатували про кадрову політику Зеленського, російських громадян у владі та вторгнення Путіна.

5.UA
    У "ЄС" вимагають пояснити, на яких підставах помічниця Зеленського Левченко отримує доступ до держтаємниці
    Марія Левченко є дружиною скандального ексзаступника голови МВС Гогілашвілі

17. Silver bullet

Що це за молодиця?

18. Так, зелейоби обісрались з підозрою, витягають передвиборчі президентські нафталінові темники.
    Коли Порошенко знову почне брата вбивати?

19. Silver bullet

Щось слабенько, Хомчин. Скривдили твого боса фотографії? Я про підозру мовчу-хай розбираються, там свідків буде багато, починаючи з Гройсмана.
    А от лице Марини...нічого подібного нема у Олени Зеленській чому? Тому що Зеленський їй таких низькопробних алкогольних проблем не завдає. А от Марині стидно і гидко. І нам стидно - нащо нам оце красноносе обличчя?

а де твій аватар? :)