ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гарний епітет для п"ятого президента - "спятивший".

• Подобається Подобається x 1
  2. ashim

ashim Well-Known Member

Може, "з'їхавший"?

• Подобається Подобається x 1
  3. ЗА ЛАШТУНКАМИ ПІДОЗРИ

За лаштунками підписання підозри п’ятому президентові Петру Порошенко вчора сталися дві події, що явно претендують на роль топових.

Перша – стало відомо, що тендер на проектування Ліній електропередач у Миколаївській Одеській та Херсонській областях виграла компанія «СоюзЕнергоПроект», що є «дочкою» російської фірми з аналогічною назвою. Ціна питання 150 мільйонів грн. Але очевидно, гроші тут – другорядне. А основне – от що. Проектування ЛЕП компанією пов’язаною з Росією, це неймовірно високі шанси того, що така ЛЕП, збудована коштом держави Україна, виявиться синхронізованою з електромережами Криму та РФ, і матиме технічну можливість бути швидко підключеною до російських і кримських мереж. Ще там запросто може виявитися можливість блокування окремих гілок ЛЕП. Все це може стати неймовірно корисним в разі захоплення тих регіонів російськими загарбниками. Російська армія – на кордоні.

Правда цікаво?

Подія друга. На сайті категорично недружнього до Петра Порошенка журналіста Володимира Бойка з’явилася інформація зі сканами документів, які свідчать, що власники будинку де мешкає скандально відома Марія Левченко і її не менш скандальний чоловік Олександр Гогілашвілі – громадяни Росії. Тобто подружжя Левченко-Гогілашвілі і керівник військової розвідки Кирило Буданов орендують житло у громадян Російської Федерації.

Розслідування в дещо зміненому вигляді передрукував «Цензор» Юрія Бутусова, через що Бойко уже заявив, що Бутусов вкрав його матеріал. Жабогадюкінг цих дивовижних людей (вони варті одне одного) триває далі.

Просто оцініть глибину глибин. Біля президента Зеленського на пташиних правах перебуває працівниця «Кварталу-95» Марія Левченко, яка НЕ оформлена в ОПУ і НЕ допущена до держтаємниці, але має допуск до секретних матеріалів і присутня на закритих зустрічах президента. Ця Марія Левченко не приховує своїх симпатій до країни-агресора взагалі і до президента Путіна особисто. Марія Левченко одружена з особою з темним минулим, екс-помічником депутата держдуми РФ та громадянином Росії Олександром Гогілашвілі, а в їхньому помешканні проживає родина друга сім’ї, високопосадового офіцера військової розвідки Кирила Буданова. В період незаконного перебування Марії Левченко біля президента Зеленського в Офісі президента, і Гогілашвілі, і Буданов різко поставали високопосадовцями, бо один став заступником міністра внутрішніх справ, другий очолив військову розвідку. І вся ця весела компанія що має необмежений доступ до документів Офісу президента та військової розвідки і яку охороняють штатні підрозділи СБУ і ГУР, проживає в садибі, яку їм здають громадяни Росії.

Слабо?

Знаєте, я вже втомився давати таким подіям оцінки. Я напишу просто – все перевищене вище то дурниці не варті уваги. Ми не через те переймаємося в момент коли вся західна преса волає про загрозу російського вторгнення. Уваги варті передачки Бігуса за мотивами яких склепано підозру Порошенка, згідно якої ООН створили у 1945 р., група осіб у невстановлений час та місці у невстановлений спосіб провадили злочинний план, а Порошенко у листопаді 2021 р. зібрав РНБО. Все зрозуміло?

4. Петро Порошенко записав відео з Варшави.

Повідомив що з Офісу президента йому повідомляють, що з розумінням поставляться якщо Порошенко залишиться у Європі. Певно - цю клоунаду з падозрою для того і затіяли, аби витіснити Порошенка з України.

Порошенко заявив що підозра голові держави у державній зраді - це червона лінія, яку ОПУ перейшло. Тому він обіцяї повернутися невдовзі до України і провести з ОПУ роз'яснювальну роботу на тему хто в нас державний зрадник. Я так розумію, до того часу адвокати Порошенка поставлять слідаків ДБР та СБУ на чолі з заступником генпрокурора Симоненеком у дуже цікаву позу.

Почекаємо Нового року - я переконаний, Бубочка не омине нагоди познущатися з Порошенка в новорічному зверненні - це як раз у його боягузливому стилі. Все ще попереду.

5. View: https://www.facebook.com/100010534627825/posts/1520994798261660/

Тут журналисты просят прокомментировать підозру Порошенко. Хорошо. Для тех, кто ещё не в курсе: Порошенко предъявили подозрение по делу, в котором подозревается и Медведчук. Это то самое дело, в котором все доказательства строятся исключительно на неких записях, сделанных, якобы, в рамках каких-то контрразведовательных дел. На самом деле никаких контрразведовательных дел в отношении Порошенко и Медведчука в СБУ никогда не было. Прокуроры никогда не подписывали никаких ходатайств о прослушке их телефонов. Суды никогда не давали никаких санкций на их прослушку. Записи, имеющиеся в деле, сфабрикованы, а экспертиза, проведённая в деле установила, что все эти записи смонтированы. СБУ и Генпрокуратура умышленно вводят в заблуждение и президента, и все украинское общество. Только по одним этим основаниям это дело не может быть направлено в суд. По нему не может быть обвинительного приговора. Ни Медведчук, ни Порошенко по этому делу не могут быть осуждены. Сама же суть предъявленных подозрений — даже не бред сивой кобылы, это бред сумасшедшей сивой кобылы. Просто юридический трэш. Ни один уважающий себя юрист под этим не подпишется. Чем все закончится? Дело против Медведчука и Порошенко будет прекращено. Все, причастные к его фабрикации — сядут на скамью подсудимых.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) Які сміхотворні відмазки у Новікова) Порошенко у кожному чіху Кабміну був
    у тому "віді", що треба. Ще б в грошових відносинах з ЛДНР його не було.:facepalm: Гройсман доведе, що робилось по його прямій указці. Чи візьме на себе:"це все я, засранець, придумав - каюся"? Він там свій політичний проект крутить, воно йому треба - таке політичне самогубство, ще й уголовка?

Останнє редагування: 21 гру 2021
    • Баян Баян x 1
  7. medwedo berlogsoni

Так можна також, враховуючи його недавнє "гони лошадей, козья морда", коли від"їжджав.
    Можна також "слетевший с котушек", адже він полетів на літаку.

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  8. medwedo berlogsoni

Зеленський у новорічному зверненні Порошенка взагалі не згадає. Він не стане називати конкретних прізвищ. Пора б уже знати.

9. Доброго дня, дорогі друзі! Вчора, сьогодні і завтра ми працюємо у Варшаві. Маємо численні зустрічі з польськими і європейськими політиками, які присвячені тому, щоб сформувати потужну коаліцію на підтримку України і протидії Росії, яка на сьогоднішній день сконцентрувала біля наших кордонів більш як 100 тисячний військовий контингент з величезною загрозою вторгнення.

Я хочу подякувати всім, бо Польща є нашим традиційним другом, союзником і партнером. І сьогодні це дуже добре відчувається. Сьогодні, коли вся Європа, весь світ і в тому числі вся Україна мала і має об'єднатися проти Путіна, в Україні відбуваються дивні речі. Я хочу наголосити, що мені «передають вітання» з Офісу президента про те, що вони з розумінням поставляться до того, якби я залишився у Європі. Я хочу наголосити, що я не надам їм такого подарунку і повернусь в Україну в першій половині січня. Але за своїм графіком, а не за графіком «потужного сценариста відосиків» Зеленського. Ми точно маємо сьогодні думати про державу, а не про власні рейтинги. Бо саме падінням рейтингу і неможливістю нічого запропонувати суспільству пояснюються подібні дії з боку Зеленського і його радників.

Хочу оголосити, що ми поговоримо, як тільки я повернуся, про державну зраду і про сприяння та фінансування тероризму. Хто є державний зрадник? Той, який разом з українськими Збройними Силами в 2014 році звільнив дві третини окупованого Донбасу? Чи той, хто через підписання розведення військ віддав ворогу нашу землю? Той, хто надав наказ і санкціонував десятки операцій, які ліквідували окупантів – ворогів України? Чи той, хто зливає Лукашенку і Путіну спецоперацію української розвідки? Той, хто забезпечив з 2014 року енергонезалежність держави, вигравши 4 мільярди у російського «Газпрому» та припинивши купівлю російського газу і російської електрики? Чи той, хто на колінах випрошує у Путіна газ і вугілля, купує в Лукашенка електричну енергію? Той, хто як Зеленський, купив на три мільярди доларів за два роки російського вугілля і вугілля з ОРДО/ОРЛО?

Я хочу наголосити, що пред’явлення підозри главі держави в державній зраді, фінансуванні тероризму, сприянні терористичним організаціям – це перехід «червоних ліній». Це вже не жарти. Жарти закінчилися! І за це доведеться відповідати. Але потім, бо зараз хтось має бути розумнішим. Зараз ми маємо об’єднатися, зараз ми маємо врятувати Україну і відбити російську агресію. Разом до перемоги! І до зустрічі в Україні.

Слава Україні!

10. medwedo berlogsoni

Хомчине, навіщо Ви по два рази перепощуєте одне і те ж?
    Звинувачення Порошенку може підтвердити Юрій Луценко, який недавно стверджував, що вугілля в терористів купували за готівку, щоб шахтарі не взяли в руки гвинтівки і не пішли штурмом на неокуповану територію України.
    Ублажав "шахтарів" мільйонами готових грошей.
    Невинуватість Порошенка нехай встановить суд у судовому засіданні.

11. Silver bullet

На ефірі у Шустера Порох теж так благостно казав-співав про те, що треба об'єднатися заради України ти-ри-пи-ри, а потім попросив "ще хвилинку" і пішов-поїхав-поніс про "мир в глазах Путіна" і таку саму хєрню, яку точно не треба було казати, якщо ти об'єднуєшся, а не підриваєш Україну.
    От про його "жмуруку" ніхто не додумався йому нагадати...Хоч Верещук голосно сказала про його Мінські угоди, які були найбільшим очікуванням "миру в глазах Путіна" за останні 8 років.

12. Silver bullet

Додам ще. Він і зараз у Європах творить таке ж саме - можна не сумніватись.

Зеленський казав, що він як вступив на посаду, стикнувся з тим, що Порошенко його "представив" перед європейськими лідерами так, що йому довго прийшлося розвіювати ті огидні характеристики, якими Пеця його швиденько характеризував.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Silver bullet

Він зараз катається по Європах, щоб "його не забували" - з одного боку, а з другого - треба захищатись чим можна, навіть тікати, бо дуже ж близько смаленим пахне.
    Це ж треба - кловун виявився кріпким горішком і зовсім не боягузом.

14. Silver bullet

Хай.

15. ЗА ЛАШТУНКАМИ ПІДОЗРИ

За лаштунками підписання підозри п’ятому президентові Петру Порошенко вчора сталися дві події, що явно претендують на роль топових.

Перша – стало відомо, що тендер на проектування Ліній електропередач у Миколаївській Одеській та Херсонській областях виграла компанія «СоюзЕнергоПроект», що є «дочкою» російської фірми з аналогічною назвою. Ціна питання 150 мільйонів грн. Але очевидно, гроші тут – другорядне. А основне – от що. Проектування ЛЕП компанією пов’язаною з Росією, це неймовірно високі шанси того, що така ЛЕП, збудована коштом держави Україна, виявиться синхронізованою з електромережами Криму та РФ, і матиме технічну можливість бути швидко підключеною до російських і кримських мереж. Ще там запросто може виявитися можливість блокування окремих гілок ЛЕП. Все це може стати неймовірно корисним в разі захоплення тих регіонів російськими загарбниками. Російська армія – на кордоні.

Правда цікаво?

Подія друга. На сайті категорично недружнього до Петра Порошенка журналіста Володимира Бойка з’явилася інформація зі сканами документів, які свідчать, що власники будинку де мешкає скандально відома Марія Левченко і її не менш скандальний чоловік Олександр Гогілашвілі – громадяни Росії. Тобто подружжя Левченко-Гогілашвілі і керівник військової розвідки Кирило Буданов орендують житло у громадян Російської Федерації.

Розслідування в дещо зміненому вигляді передрукував «Цензор» Юрія Бутусова, через що Бойко уже заявив, що Бутусов вкрав його матеріал. Жабогадюкінг цих дивовижних людей (вони варті одне одного) триває далі.

Просто оцініть глибину глибин. Біля президента Зеленського на пташиних правах перебуває працівниця «Кварталу-95» Марія Левченко, яка НЕ оформлена в ОПУ і НЕ допущена до держтаємниці, але має допуск до секретних матеріалів і присутня на закритих зустрічах президента. Ця Марія Левченко не приховує своїх симпатій до країни-агресора взагалі і до президента Путіна особисто. Марія Левченко одружена з особою з темним минулим, екс-помічником депутата держдуми РФ та громадянином Росії Олександром Гогілашвілі, а в їхньому помешканні проживає родина друга сім’ї, високопосадового офіцера військової розвідки Кирила Буданова. В період незаконного перебування Марії Левченко біля президента Зеленського в Офісі президента, і Гогілашвілі, і Буданов різко поставали високопосадовцями, бо один став заступником міністра внутрішніх справ, другий очолив військову розвідку. І вся ця весела компанія що має необмежений доступ до документів Офісу президента та військової розвідки і яку охороняють штатні підрозділи СБУ і ГУР, проживає в садибі, яку їм здають громадяни Росії.

Слабо?

Знаєте, я вже втомився давати таким подіям оцінки. Я напишу просто – все перевищене вище то дурниці не варті уваги. Ми не через те переймаємося в момент коли вся західна преса волає про загрозу російського вторгнення. Уваги варті передачки Бігуса за мотивами яких склепано підозру Порошенка, згідно якої ООН створили у 1945 р., група осіб у невстановлений час та місці у невстановлений спосіб провадили злочинний план, а Порошенко у листопаді 2021 р. зібрав РНБО. Все зрозуміло?

16. ashim

ashim Well-Known Member

То добре. Враховуючи те, як швидко у нас судять, якраз до наступних виборів встигнуть.;)

17. Справа проти Порошенка виявилася настільки зашкварною, що навіть відомі медіа- і політичні мразіли погидували нею. Крім відвертих лєщєнків, кацалапів, і інших малоросів.
    Зате трохи рублів перепало старій хвойді

а де твій аватар? :)