ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, Порошенко у Польщі прийме участь в конференції, а твій віслюк в Гуті буде відпочивати разом з Дудою і Науседою.
    Анджей Дуда приїде в Україну

Різницю відчуваєш?

2. Циган, що ж ти блдь так палиш контору.
    Мат не руський, а рузький або кацапський.
    Скажи конторі хай вишле тобі інструкцію що таке мат українською

3. А з ким він зустрінеться у Польщі перед поїздкою в Україну?

4. Gyppsy

Міську-поц, не вчи вченого. Я слово зкопіював з допису співрозмовника і тільки змінив закінчення ;)

А всі інструкції конторою вислано давним-давно і вже мною читані-перечитані, а декотрі навіть зазубрені).

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, всі інші аргументи Ви знайли переконливими.
    Що треба робити? Взагалі бидлу було не треба обирати бидляка. І якшо Мєдвєдчука дійсно саджати, а не робити виставу театра неповноцінних, йому слід знайти заміну. Це повинна бути людина яка добре знайома з Пуйлом і має авторитет у ворога.
    А що, Пуйло при Порошенко хотів віддавати полоненних, а зараз не хоче? Чому?
    Або трахнути когось ішого. Ваш приклад дуркуватий.

6. Gyppsy

Я без поняття... :scratch_one-s_head:
    Яке мені діло, з ким здибається польський президент?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І я не буду. Тому що обговорюючи Порошенка, ми тратимо час. З нього толку в політичному плані вже ніякого.
    Єдине, що можна обговорювати: повернеться чи не повернеться в Україну? посадять чи не посадять?
    Я схиляюся до того, що не повернеться.

8. Blaberus

Я теж вмію непогано матюкатись. Навчився в універі і творчо обробив отримані знання. Потім навіть навчав матюкам моряків.
    Якшо маєте бажання, можу Вас обматюкати. Якшо Порошенко зайде на форум і почитає, мені буде приємно в тому випадку як він використає моє мистецтво слова на практиці.

9. Blaberus

Дивно. Чому в такому випадку зебіли жити без нього не можуть?

10. medwedo berlogsoni

Тобто, я так зрозумів, у тому, що Зеленський збирається зустрічатися із Путіним, нічого поганого немає? "Дипломатичний ритуал"?
    А що ж Ви тут тоді розвели вереск, як недорізані поросята, що "можлива зустріч Зеленського з Путіним" - це зрада? Може, це просто "дипломатичний ритуал"?
    Якісь у вас, порохоботів, подвійні стандарти: Порошенку таке можна робити, а Зеленському - ні. Біполярний розлад, от як це називається.

11. medwedo berlogsoni

Я вже пояснював. Тому що Пуйло і Барига - одного поля ягоди. Брехуни, злодії, які дорвалися до влади.
    Барига пішов на поступки Пуйлу, і той відпустив полоненних.
    Яскравий приклад - Порошенко віддав куму Путіна Медведчуку трубу, яка знаходилася в державній власності.
    Інший приклад - фінансування терористів шляхом купівлі вугілля в ОРДЛО за готівку. Путіну було полегшення в плані фінансування сепаратистів-терористів. Гроші йшли з України.
    Порошенко "владнав" із Путіним питання стосовно якогось там порошенківського заводу в Севастополі.
    Тобто, вони знайшли спільну мову, і щоб такий потрібний Путіну чоловік залишався в кріслі Президента України і надалі, можна було і людей обміняти, яких ні Путіну, ні Порошенку зовсім не шкода.
    Те, що Порошенку не шкода людей, свідчить яскравий приклад із інцидентом в Керченській протоці. По баржах стріляли і цілком могли вбити (добре, що лише поранили) кількох українських моряків.

Зеленський на поступки Пуйлу не йде. Зеленський у Медведчука трубу забрав і повернув в державну власність.

Капіто?

12. Gyppsy

Йой, @medwedo berlogsoni, Ви вже для Саакашвілі обіцяли буйну зустріч в Києві під Новий рік.

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чи Коломойському?:)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наведіть приклад поступок.

Зараз Україна платить за електроенергію Білорусі - сателіту Росії.

15. Blaberus

Ні. Справа в тому, що розумна людина, яка не є зрадником, повинна робити те, що не можна робити тупому зраднику з вірогідною наркозалежністю.

Останнє редагування: 19 гру 2021
  16. Blaberus

Якось незрозуміло.
    Полюбляєте слово "барига"? Тоді я хочу подарувати Вам цю веселу пісеньку:

View: https://www.youtube.com/watch?v=xbyX32QkF04
    Яка брехлива мавпа! Мєдвєдчук отримав трубу згідно рішення суду.
    І повертались в Україну у вигляді вугілля.
    До речі, як ви поясните той факт, що шахти платили податки Україні?
    Детальніше, будь ласка. Або Ви підступно збрехали?
    Якийсь дисонанс. Якшо Порошенкові не шкода людей, навіщо вінобмінював полоненних?
    Це була геніальна провокація. Але зрадник відмазав росіян від Морського трибуналу. От падло!
    І знуву брешете! Трубу він віддав Бєнє. Яка брехлива Мавпа!
    Але Мєдвєдчук не залишився жебракувати. Завдяки Вам і іншим зебілам він вибився в мільярдери. Ви пишаєтесь цим?
    Будь ласка, не вживайте вашу дебільну "фєню" в пристойному товаристві.

Останнє редагування: 19 гру 2021
    • Смішно Смішно x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Маленький вопрос: когда Зеленский пришёл на свой пост и когда Медведчук заимел проблемы?;)

18. КАЦАЛАПИЙ, Таку брехню коментувати, себе не поважати

• Подобається Подобається x 1
  19. Канцелярія глави уряду Ізраїлю повідомила, що о 20:00 прем'єр-міністр Нафталі Беннет проведе прес-конференцію, присвячену епідемії коронавірусу та поширенню в Ізраїлі штаму "омікрон". Це приклад того, як має лідер держави реагувати на будь-які загрози на самому початку їхньої появи.

А в нас російські війська на кордоні, виявлені перші хворі на різновид ковида - омікроном, країна перебуває в глибокій енергетичній кризі, інфляція і зростання цін б'ють усі прогнози, а наш недогарант незрозуміло де. Але певен, що з Єрмаком. Зеленський чудовий приклад того, що відбувається, якщо в президенти обирають некомпетентного продана, який стурбований лише своїми рейтингами та особистими меркантильними інтересами. Але це вибір українців. Як то кажуть, що посієш, те й пожнеш.

20. Студией «Квартал-95» и телеканалом «Интер» Зеленский сумел руководить именно благодаря тому, что возне него была Мария Левченко, персональный секретарь и помощник. Составление рабочих графиков, приведение в порядок его проектов, ведение всей канцелярской работы и переписок – все это выполняла она. Для Зеленского Левченко – настоящая находка. Обладая от природы мягким характером и молниеносной интуицией, она сумела ужиться возле такого капризного шефа и стала для него просто незаменимой. Скажем больше, Левчено это фигура, с существованием которой был вынужден смириться всесильный Ермак.

Все это Левченко делала, естественно за немалый процент с прибылей, официально неприбыльной студии «Квартал-95». И не только.

Перебравшись на улицу Банковая, Зеленский притащил туда Шефира и Левченко. Задачей Шефира было следить за сохранностью имеющихся капиталов Первого Лица (в т ч и оффшорных) и по возможности их преумножать (доприумножались до покушения). Левченко же занималась тем же чем и раньше, т е вела канцелярию и тайную бухгалтерию президента. А еще она принимала участие в крайне интересных операциях для «президента который не берет». Именно поэтому ее в Офисе президента не оформили. Ей пришлось бы подавать декларацию и оказалось бы, что помощник президента регулярно получает практически в подарок денежные суммы и объекты недвижимости, которые продает ниже рыночной цены ряду оффшорных фирм. Представляете какой скандал бы возник?

♣️Естественно, Левченко получила неограниченный доступ к информации из Офиса президента и стала крайне влиятельной. Именно она обеспечивает «доступ к телу», тоже не за красивые глазки. На этом фоне такие вещи как назначение ее мужа заместителем Авакова, а друга семьи руководителем ГУР, даже не выглядит сенсацией. Там операции намного более интересные происходят.

‍♂️Кстати на вопрос является ли Левченко либо ее муж российскими шпионами, мы сказать не можем ничего – не знаем. Не докладывает нам СВФ и ФСБ России. Перечисленного достаточно.

Можно представить, сколько проблем создало Зеленскому это расследование. Убрать Левченко из ОП Зеленский не может. Оформить официально после скандала – тоже. Решено тему просто замалчивать. А журналистов, ее раскопавших – запугать.
    Печерский холм

а де твій аватар? :)