ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Good man

Good man Обычный человек

Он просто тонко работает на Москву. Давайте не убирать УПЦ, давайте не критиковать Зеленского, когда он сдаёт интересы Украины, давайте не замечать кризисную ситуацию с отоплением и т.д. Т.е. формально не говорит о своей поддержке Кремля, но все эти действия однозначно в пользу Москвы. Этот уродец прокалывается только на незнании ВМС (живёт в среде, где говорили и говорят ВМФ) и неумении отличить Бондаренко и Лукаш (тот, кто их редко видит, например, сидя в Пензе, их перепутает). Палится на мелочах.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

За це зебобіки люблять клоуна і ненавидять Порошенка.

Як там клоун? Ще носить червону нитку на запясті?:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

А дороги? Зачем нужны люди, когда есть дороги, которые красиво смотрятся на картинках, можно снять отличное видео.

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Особливо гарно виглядають російські дороги. Любуєшся, милуєшся...
    Почему в России самые плохие дороги в мире?.. Дневник Максим Боголепов

На обмін полоненними Зеленський вплинути не може: Росія тримає українських військових в заручниках, намагаючись натиснути на Зеленського, зробити його більш поступливим.
    На будівництво ж доріг в Україні Росія вплинути не може - руки закороткі.
    От тому Путін і скаженіє (бесится), слина з морди капає.

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А Порошенко міг. Напевне це тому що падлоуловун вміє лише зраджувати, красти і грати хєром на роялі.

6. IMG_20211218_123215_977.jpg

7. medwedo berlogsoni

Ні, в тому заслуги Порошенка жодної. Вони з Путіном були вась-вась (обнімаю жму руку). Сюди-туди полоненними обмінятися - то була для них другорядна справа. Головне було те, що Порошенко був в деякій мірі "своєю" людиною для Путіна.
    З Зеленським же справа інша. Зеленського Путіну потрібно валити. Щоб поставити в Україні когось "свого".
    Якщо Зеленському дати обміняти всіх полоненних, рейтинг Зеленського зросте. А цього Путіну не потрібно.
    Крім того, Зеленський тримає під домашнім арештом кума Путіна - Медведчука. Трубу у Медвечука відібрали, якою він заробляв гроші на проросійську пропаганду. Путін відкритим текстом каже: випустіть Медведчука, тоді будемо розмовляти і полоненними обмінюватися.

Це настільки очевидно, що мені навіть незручно пояснювати такі прості речі.

Вам лише одне коротке запитання: Якщо Зеленський поверне всіх українських полоненних додому, його рейтинг зросте чи ні?
    Як вважаєте Ви?

8. medwedo berlogsoni

Доповнюю.
    От як собі всю цю ситуацію уявляють проросійські сили
    Зеленскому придется просить Медведчука вести переговоры с РФ – Киквидзе

От і вся любов, чому Зеленському ніколи не відпустять українських полоненних.

Росія сподівається, що "тяготи зіми" спонукають українців до бунтів, в результаті чого буде повалено Зеленського.

От саме тому така безсоромна атака на Зеленського і Росії, і порошенківських посіпак.
    Порошенко сподівається, що таким чином у нього з"являється шанс знову прийти до влади. І буде до останньої шкарпетки воювати проти Зеленського, а фактично - проти України на стороні Путіна (ака Хуйла).

9. Після того, як це божевілля закінчиться, треба буде щось робити зі світлофорами - бо зелений колір ще довго буде асоціюватися з чим завгодно, крім надійності, спокою і безпеки...

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

Логіка Путіна проста: Росії в Україні потрібен проросійський президент. Щоб і НАТО не наблизилось до кордонів Росії, і щоб ним можна було керувати з Кремля, і щоб економічний розвиток України не випереджав економічний розвиток Росії, і ще багато чого. Зрозуміло.
    Як отримати проросійського президента України?
    В Україні демократія, тому іншого президента може обрати лише народ України (Номери з заколотом і поваленням діючої влади, здається, не проходять).
    Для того, щоб народ не обрав Зеленського, потрібно в народі викликати незадоволення Зеленським. Всіма силами понижувати рейтинг діючої влади, Зеленського.
    Для цього - не обмінювати полоненних, і постійно цим тикати.
    Не транспортувати газу, щоб Україна не мала чим отоплювати помешкання. Газова удавка.
    Не пропускати вугілля з Казахстану - з тієї ж причини.
    Тиснути на Європу (газом), щоб Європа не підтримувала Україну. (Не будете підтримувати Україну - отримаєте газ. Хороший-хороший).
    Влаштовувати постійно провокації на лінії розмежування, щоб гинули українські воїни.
    Вести інформаційну війну.

От і вся історія.
    І українці повинні розуміти це і на даному етапі підтримувати діючу владу, інакше буде гірше.
    Зиму перезимувати, а там буде видно.

11. medwedo berlogsoni

Я б порадив Вам вирубати всі дерева навколо свого будинку, перекопати зелену траву і заасфальтувати город. Котам повиколупувати очі.

І ще: Не заходити на цей форум. А то як тільки Ви сюди заходите, над Вашим аватаром з"являється зелена смужка. А так - розлогіньтеся, тоді тієї клятої зеленої смужки над Вашим аватаром не буде.

12. Логіка Путіна була проста: Росії в Україні потрібен проросійський президент. Щоб і НАТО не наблизилось до кордонів Росії, і щоб ним можна було керувати з Кремля, і щоб економічний розвиток України не випереджав економічний розвиток Росії, і ще багато чого. Зрозуміло.
    Як отримати проросійського президента України?
    В Україні демократія, тому іншого президента може обрати лише народ України (Номери з заколотом і поваленням діючої влади, здається, не проходять).
    Для того, щоб народ не обрав Порошенка, потрібно було в народі викликати незадоволення Порошенком. Всіма силами понижувати рейтинг діючої влади, Порошенка.
    Влаштовувати постійно провокації на лінії розмежування, щоб гинули українські воїни.
    Просувати у свідомість українців, що у війні винен Порошенко, який наживається на ній.
    А ще Липецьку фабрику.
    А ще ціну на цибулю.
    І т.д. і т.п.
    Вести інформаційну війну.

От і вся історія.
    І щоб українці не зрозуміли, що не підтримуючи діючу владу, буде гірше.
    Головне, щоб вибрали малороса, а там буде видно.

13. Гарно написав. А коменти вогонь:

View: https://twitter.com/i_see_some_sht/status/1472304683519823874?t=6jetCp5pZvU3RkF7yOmv7g&s=19

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Цікаво, чому Оланд писав в своїх мемуарах що Порошенко і Пуйло гризлися під час переговорів, при тому Порошенко спровокував Пуйла на цікаві визнання і не меньш цікаві погрози?
    А стосовно "обнімаю жму руку", про це Вам не слід думати, бо мозок закипить. Це дипломатичні ритуали. Стівен Кінг писав що треба тиснути руку при всіякій нагоді і без такої: бо це нічому не зобов"язує і при необхідності не зашкодить вбити того, кому тиснув руку. Але це занадто складно для пересічного зебуїна.
    Хіба Зеленський мало зробив користі для росії?
    Суттєво не зміниться. Бо зебілам начхати на полоненних.
    Про це навіть пісня є:

View: https://www.youtube.com/watch?v=NJoLAaIWQyY

А зараз я маю запитання до Вас: яким чином падлокловун взмозі міняти полоненних, якшо посередниик "замучєн тяжьолой нєволєй"?

16. medwedo berlogsoni

Ну Ви дайотє! Для кого я стараюся тут?
    Бачу, Вас слід витягувати із ігнору, тільки не приставайте до мене більше з запитаннями заради запитань. Особливо - в темах, які Вас не цікавлять.
    Я зрозумів, поки шукав. Ви знову шуткуєте. Позавчора, коли Порошенко руським матом попросив свого водія рвати когті в аеропорт, весь інтенет гудів.
    Але я, в якості "миколайчика" даю посилання на ще один ролик. А два посилання на ролики, де Порошенко матюки гнув своєму водію - кілька сторінок назад пролистайте.
    Ну, правда, порохоботи скажуть, що "так треба". Петьману видніше, коли матюкатися, а коли корчити з себе янгола во плоті.

View: https://youtu.be/9cY2958fCFE?t=35

17. View:
    View: https://twitter.com/i_see_some_sht/status/1472304683519823874?t=6jetCp5pZvU3RkF7yOmv7g&s=19

18. medwedo berlogsoni

Пропонуєте Медведчука випустити, віддати йому телеканали, заплатити компенсацію, віддати трубу, заправки та надраїти палубу на його арештованій яхті?
    Взагалі-то Ваша аргументація непереконлива.
    Якщо Путін не хоче віддавати полоненних, то як Зеленський може їх повернути?
    Класику не знаєте напам"ять?

View: https://youtu.be/adNAU4EgL_c

ЗІ Я, ...берусь, щоб Вам було зрозуміліше, поясню прикладом, який підходить до Вашого рівня інтелекту і культури.
    От Ви захотіли трахнути Вєрку. Сердючку. А вона не хоче. Що Вам залишається робити? Правильно - чекати, поки захоче.
    Капіто?

Останнє редагування: 19 гру 2021
  19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, цього я Вам аж ніяк пообіцяти не можу. Навіть навпаки - я буду при першій же нагоді проводити і дальше свою лінію ;)
    А цю лінію стосовно Вас я озвучив, і то кілька разів.

А теми мене цікавлять майже всі. Я бавлюся ;)
    Ну, якщо вже була така ситуація, що аж треба було "рвати когті", то мат допускається і навіть потрібен.
    Так краще відчувається важливість моменту.
    А от якщо мат був руським - це погано. Це вже зрада, бо в Петьмана одним з гасел є пунктик "Мова".

Листати назад не буду, лєнь...

а де твій аватар? :)