ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А фабрика працює?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можу пояснити дії Порошенка.

Справа в тому, що ДБР завжди має справи до Порошенка в момент, коли він збирається закордон. Зверніть увагу. Порошенко бував і в Шустера і в інших програмах/студіях. Але тоді він для ДБР не був цікавий. Але як тільки проскакує інформація про поїздку, зразу йдуть в дію повістки, допити і таке інше. Цей примітивний метод діє у нинішній владі вже з два роки.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чім тут фото? Я про виховання.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пояснюю:

Гані лошадєй - означає, що коні були пані Гані. Ну а козья морда означає, що весь писок був в шмарклях. Де тут мат?

То тобі не пенісом грати на піаніно, нє?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой не бзди, Медведо, ой не бзди... За три дні Порошенко приїде в Україну і ти почуватимешся обісраним. Воно тобі тре?:)))

Чи тобі не звикати?:))):tongue:

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нічого Ви не пояснюєте. На давно заплановану поїздку не купують квитки за півгодини чи годину до відльоту літака.
    Але погоджуюся з Вами, що по-серйозному до арешту Порошенка ДБР не ставиться. Зайвий клопіт. Хай сидить за кордоном.
    Ви також не зможете пояснити, чому Порошенко, якщо його совість чиста, не забажав отримати підозру. Хіба що відчув, що пахне смаленим.
    І не поясните, чому він з матюком російською мовою наказав водієві їхати якнайшвидше. Хіба що водій - кацап, громадянин Росії, який не розуміє слів "прошу пана, рушаємо, не станемо гаяти часу, на мене Варфоломій очікує". (от кацап Гудман, Ваш кулєга, наприклад, фрази, наведеної тут в лапках, без перекладача не зрозуміє).

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну... От я планую піти в перукарню, але ніколи не записуюся наперед.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вже пояснив. Людина запланувала зустрічі з серйозними людьми, а тут якийсь дебеерівець буде руйнувати... Не красіво.

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це ви привели аргумент від цього кацапа:

View: https://www.youtube.com/watch?v=VOsf1SJ98fw

Довідка:

«НАШ» — проросійський новинно-політичний телеканал в Україні, що належить політику Євгену Мураєву (партії «Опозиційний блок» та «Наші»). Почав тестове мовлення 7-го, а повноцінне — 19 листопада 2018 року на базі жіночого каналу «Maxxi TV».

Медведо, як класно ви підтакуєте кацапам, нє? Ну просто в унісон.:)

10. medwedo berlogsoni

Викручуєтеся? Це добре. Це так як Ваш кумир викручувався, чому в телестудію заскочив. Хотів, каже, молодицю в туалет відвести. "В нужник для дамы дорогу, грудью проложим сейчас" (співаємо на мотив "Смело, товарищи, в ногу")

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не викручуюся, я ржу з вас, дивлячись, як намагаєтесь хоч щось висмоктати з пальця.

12. medwedo berlogsoni

Гугл дав посилання на цей ролик. По суті викладеного є запитання?
    Якщо не подобається, ось інше джерело.

View: https://www.youtube.com/watch?v=5ScDml_2ZpY

На жаль, на Прямому цього веселого випадку не показали. І, я так підозрюю, що і не покажуть. Адже Прямий - "незалежний" від Порошенка. І дуже-дуже об"єктивний.
    Крім того, така не варта уваги подія, коли екс-президент України тікає від поліції з матюками на устах. Ну, тікає, ну, що тут такого дивного?

Повторюю, по суті того, що Порошенко тікав і матюкався при цьому, можете сказати щось?

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Сумнівно. Бо "Офіс простих рєшєній" не ліквідували, дармоїдів і зараз годують. І не факт що придурку Саакашвілі не платиться "заробітна" плата.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Blaberus

Так.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Blaberus

Безумовно. І до речі, чи не для того тварина знищіла короновірусний фонд, щоб набудувати доріг для полегшення логістики російським друзям?

• Інформативно Інформативно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Об'єктивним є канал НАШ рига Мураєва з Опозиціцій Блок, я це вже зрозумів.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну втік, я вже писав чому. А мату я так і не почув. Гані лошадєй - не є матом.:)))

18. Blaberus

Як ви, зебіли, зливаєтесь в екстазі з проросійською поганню! Напевне тому що всі зебіли теж є поганню.
    А стосовно "кіна": що кримінального вчинив Порошенко?

• Подобається Подобається x 1

19. View: https://www.facebook.com/100044261057874/posts/465145774970787/

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як? Ви не чули? Він водію сказав: гані лошадєй, козья морда. Це тягне на довічне з конфіскацією, нє?

а де твій аватар? :)