ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. IMG_20211216_092240_709.jpg

2. Подивився журналістське розслідування «Слідство Інфо», яке зафіксувало спільне проживання родин екс заст МВС Гогілашвілі, його дружини - помічника Президента Маші Левченко з керівником ГУР Будановим.

Висновок 1. Навіщо всі ці охоронці, собаки та номери прикриття, якщо журналісти неділями це все фіксують? Чисті понти за наші гроші.

Висновок 2. Якщо країна у стані війни дозволяє постійно перебувати в кабінеті Президента дружині чоловіка з російським паспортом і навколофсбшною діяльністю - це величезна проблема держбезпеки. Якщо при цьому вони вдвох просувають на посаду голови ГУР свого друга і сусіда - це руйнація всіх правил і бар‘єрів.

Висновок 3. Ми побачили систему цінностей 95 кварталу. Саме так ще з часів цепур, малинових піджаків в крутих тачках під охороною биків вони уявляли топ життя. Тепер нарешті дорвалися.
    Вертольот МЧС для святкування дня народження? Легко!
    Бронеавтомобіль з охороною ГУР для друга і сусіда? Нема проблем!
    Возити сина в бронеавтомобілі «Альфи»? Аякже!

Вони так і не зрозуміли, що це в минулому. Ніхто (!) з їх попередників такого собі не дозволяв. Ні Президент Порошенко, ні Прем‘єр Яценюк та Гройсман, ні спікери, ні керівники АПУ, ні генпрокурори не жили на держдачах, тим більше - в будинках «короля обналу». Ніхто з них не використовував працівників СБУ та ГУР, їх номери прикриття та технічні пристрої для власної охорони.

Мудрий Єжи Лєц казав: « Якщо маленькі карлики відкидають довгі тіні, значить, ви живете при закаті Імперії»
    Ю.Л.

3. "Віскі та кальян для правління": Аудитори виявили мільярдні порушення на «Укрзалізниці»

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я також звернув увагу на поведінку Петьмана і на характерний колір його носа.
    Але стан був не критичним. Та й у Порошенка вже настільки великий досвід, що він мав би розуміти як воно вигляджає збоку.
    Так що тут причини криються глибше.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

То не моє. То я в коментах побачив. Годину сміявся, сокира з рук випадала, коли дрова рубав.

• Подобається Подобається x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Орвелл "Ферма тварин" ілюстрація до розвязки
    Bpg5oKZCAAATza-.jpg

7. medwedo berlogsoni

Одним словом, від Хомчина нічого нового не почув.
    Кого візьмуть ведучими в "Раду", не почув.
    Чи подобається йому, що той продюсер, що зараз займається "Радою", колись був у штабі Порошенка і отримав паспорт громадянина України від Порошенка, не почув.
    Хто ще із політиків вривався в студію під час прямого ефіру, не почув.

А те, що Порошенко міг попросити час у ефірі "Ради", що - хіба б йому відмовили?
    Навіщо отой цирк із вриванням? Я ще міг би якось зрозуміти, якби він заїхав у студію на одноколісному велосипеді... То було б оригінально і додало б Порошенку голосів на майбутніх виборах.
    Хомчине, а чому Порошенко ввірвався в студію без мегафона? У нього нема грошей на мегафон? Хай спочатку купить мегафон, а тоді вривається.
    Я вже мовчу про те, що він ввірвався без маски, хоча, можливо, і правильно. В масці його б не признали і поклали б на підлогу п"ятаком вниз.
    Одним словом, як писали в коментах до ролика із навіженним Порошенком "Петро сьогодні зробив мій день".
    Що ж до мене, то нехай Порошенко не хвилюється за те, куди йдуть податки. Мої податки ідуть на армію, а його - на той цирк, який він організував.

8. medwedo berlogsoni

"Просто йшов повз і допомогав жінці": Арахамія розповів версію Порошенка про витівку в прямому ефірі каналу

View: https://www.youtube.com/watch?v=dkhxHQp7nXE

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

На тверезу голову б він такого не зробив би.
    Стати дупою до камер :facepalm:і щось розказувати, потім повернутися як піонер, закривши ведучих. Він поплив - це ясно.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що цигане? інтелектуальнокультурний рівень ніяк не піднімається? Забуксував на рівні свині?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11.  
  12. FB_IMG_1639676895116.jpg

13. Україна - це Європа!

Безумовно, ми це й так знали, бо навіть дрімучі совки в Україні позбуваються скрєп і намагаються бодай зовнішньо ставати схожими на європейців.

Чого вартує політичний союз Зеленського і Єрмака?! Попри усю твердість, величність, аристократичність з легкою придуркуватістю та безтурботною корумпованістю цих двох мужів, все одно проглядаються ніжність і високі почуття.

А ménage à trois (господарство на трьох, саме так в Європі називають поліаморні стосунки, коли троє людей різних статей живуть разом, т.зв. «шведська сім’я») Буданов-Гогілашвілі-Левченко?
    Певен, новітні Байрон і Ле Карре вже сіли за першу главу саги «Українська сім’я».
    Це Вам не банальний сюжет прив’язаного до коня Мазепи в степу, якого покарав розлючений чоловік звабленої дружини…

Думаю, час на каналі (Зе!)Рада готуватися до опівнічних серіалів «Припудрені», «Секс в Урядовому Кварталі-А», «Будівництво, Дизайн, Садівництво і Майнінг».

Бо, як каже віце-спікер Корнієнко: "Значна частина з нас не була відомими людьми, ми були звичайними людьми, у яких кілька сотень, може, кілька тисяч друзів на Facebook. І коли ти раптово потрапляєш під софіти і під цілодобову увагу медіа, у тебе просто немає навички так поводитися. Тому ти якісь речі робиш так, як робив раніше, починаєш на робочому місці щось робити".

Ніщо не видавало в Штірліці радянського шпигуна…

View: https://youtu.be/HifsvwGLyFE

14. View: https://twitter.com/food__junta/status/1471538843916644352?t=x2x6nrLLABJ0d6iDvS8R9g&s=19

15. medwedo berlogsoni

Сергій Лещенко обіцяє сенсаційний матеріал. Буде інтерв"ю із першим власником телеканалу, який потім попав до лап Порошенка під назвою "Прямий"
    От посилання. Початок о 20:30 за Київським часом.

View: https://www.youtube.com/watch?v=DEWVAwkJpPE

16. Питання: Липецький Рошен, Путін заарештував 15-го, бо не зміг домовитися з Порохом про здачу України. Чому Зе не втратив рахунки Зе у російських банках, не заарештовано три кінофірми, а навпаки, вони отримують гроші з федерального бюджету, а квартири у Москві, а дача Криму?

17. Сергія Лещенка привів до Зеленського Богдан, треба було підсилювати медіа складову. Але в депутати Лещенка не брали, бо пообіцяли, що не буде в Слугах жодного колишнього депутата. Лещенко образився, пішов і за нього всі забули. Тоді Богдан привів Лещенка ще раз. Того запитали, що він хоче, а Лещенко хотів в Укрзалізницю. Боротися з корупцією. Отак і порішали. Присутність Лещенка біля Зеленського – це поглиблення дна;

18. "Віскі та кальян для правління": Аудитори виявили мільярдні порушення на «Укрзалізниці»

В «Укрзализныце» утверждают, что разглашение зарплаты Лещенко в набсовете «грозит ему опасностью».

После того, как стало известно, что «УЗ» скрыла з/п Лещенко незаконно, в госкомпании заявили (внимание!), что огласка его зарплаты: «Может нанести существенный вред последнему, а также угрожает безопасности Лещенко и членам его семьи, наносит вред его достоинству, чести, и деловой репутации».

В «УЗ» также заявили, что «общественный интерес в получении такой информации не преобладает над потенциальным ущербом от ее распространения».

⁉️Навредить достоинству, чести и деловой репутации Лещенко? Это они серьёзно? У этого человека они когда-нибудь были? Впрочем, как и его хозяев. Власть конченых мразей и подлецов.

19. medwedo berlogsoni

Хомчине, послухайте, Вам також буде цікаво. Порошенко сьогодні перешкоджав журналістській діяльності.

View: https://youtu.be/jnD7km5dsbE?t=535

а де твій аватар? :)