ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, будь ласка, заодно процитуй не зовсім хороші слова в адрес України артиста Б. Ступки в ролі Тараса Бульби.
    /бо мені не впадло шкати - просто чомусь не можу знайти/

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Навіщо ж Ви під його постом "подобається" поставили? Я маю на увазі @Good man -а.

3. Пам’ятаєте акцію під Адміністрацію Президента – «Дякую!» - коли ми прийшли подякувати родині Порошенків за гідну каденцію та демократичне її завершення, за армію, мову, віру, за чесні вибори?

А пригадуєте, як наступного дня після акції сказилися більшість телеканалів і новинних видань? Яке право мала Марина Порошенко перебувати на Банковій, на супер-секретному режимному об’єкті із супер-пильним режимом доступу? Мовляв, які вони великі порушники, за таке взагалі судити треба і бажано розстріляти.

Байдуже всім було, що до інавгурації новообраного, гм, діяча іще півтора місяці, що пані Марина залишалася чинною Першою Леді та могла на законних підставах бути поряд зі своїм чоловіком на його – і її – робочому місці.

Я це все дуже добре пам’ятаю, і тільки дивуюся, яка коротка пам'ять виявилася у тих самих каналів і тих самих журналістів.

Тому що зараз з’ясувалося, що поряд із Зеленським на постійній основі перебуває «особиста помічниця» Марія Левченко, яка ніяк не оформлена в Офісі президента і отримує зарплату у студії «Квартал 95». І що саме ця особа відвідує максимально секретні наради, як от по справі «вагнерівців», і через її руки проходить абсолютно весь документообіг президента.

І тиша в ефірі, тільки ми на ФБ щось дописуємо.
    Не цікаво вже, так?
    Як же мене бісить ця вибірковість. Нас свого часу вчили, що журналістика – дещо відмінне від ролі собачки на прив’язі, яка гавкає по команді господаря. Нас вчили бути людьми насамперед, але це була стара школа. Зараз, напевно, зовсім інші програми.

View: https://www.facebook.com/100007897291251/posts/3031529513786929/

4. medwedo berlogsoni

Так і знав, що саме Ви притащите цю "радість" сюди.
    А ще, нагадаю, може хто забув, коли Луценка не пустили в літак Люфтганзи, то Порошенко спеціально полетів у Франкфурт, обнімався і цілувався із тим німецьким льотчиком, що не впустив обриганого Луценка, а прибиральниці аеропорту робили з Порошенком селфі.

Олег Ляшко зараз лікті кусає, що не він перший додумався попіаритися на тих прикордонниках. Він в основному з коровами піариться.

А те, що "не на тому блок-посту"... Какая разніца? Головне, що Порошенко добряче втер носа своєму найближчому конкурентові - Олегу Ляшку.

5. Good man

Good man Обычный человек

Человек таким образом выразил поддержку Зеленскому, что тебе не ясно? Ты же веришь, что Гогилашвили, не имея юридического образования, получив высшее образование в 45-ть лет, не имея никакого опыта работы в органах правопорядка, получил должность заместителя министра внутренних дел за свои профессиональные качества.

6. Памятаєте історії з кокаїном, який знайшли у дипломатів Російського посольства в Аргентині? Цікаво, що незадовго до цього Медведев, Лавров та багато інших російських чиновників засвітилися у "Центрі Здорової Молоді Росії". По суті ці центри контролюються Російським урядом! Філіали цієї організації є у Білорусії, Молдові, Болгарії, Ізраїлі та Україні! Украінський філіал очолював Гогілашвілі зі своєю дружиною Левченко! Схоже, що жарт про те, що Зеленський має свого наркодилера Марію Левченко, вже й не жарт взагалі.

7. Знову на фронті. Петро Порошенко і депутати ЄвррСолідарності відвідали Авдіївку. Передали частинам 25-ї бригади ДШВ батальйонний комплекс "ВІЙ" - вже другий у цій бригаді. Двом батальйонам вже "підняли повіки". Укомплектувати позиції ще одного батальйону і об'єднати батальйонні комплекси в єдиний бригадний - і ще одна бригада буде укомплектована.

До речі попередній комплекс що був переданий в іншу бригаду, з уходом бригади на ротацію був переданий змінщикам. Разом з позиціями. Так що "ВІЙ" дивиться і все бачить.

І звісно бійцям привезли смаколики. Цього разу - мандарини. Від полуниці та черешні ОПУ вже розривало. Тепер черга цитрусових. FB_IMG_1639463417428.jpg FB_IMG_1639463408913.jpg

8. medwedo berlogsoni

Знов паря пересмикує. Мих поставив подобається під тим постом парі, де паря, аж заслинився, розповідає про "сильного Путіна", та пояснює (фактично - викручується), що він мав на увазі під словами "Глупо сравнивать Путина и Порошенко".

9. medwedo berlogsoni

Для того, щоб підняти свій рейтинг, слід підкуповувати виборця смакотоликами.
    І брехлива Геращенко, яка колись на медведчуківському каналі розповідала, після смерті Гонгадзе, що його бачили живим у Львові, також із Порошенком.

10. View: https://twitter.com/leusenko1/status/1470449884331491329?t=ofEDlMJ23QK1sE1y6T2s_A&s=19

11. Good man

Good man Обычный человек

Ты ещё не устал повторять фразу, вырванную из контекста?:))) Сам же себя идиотом выставляешь.

12. Good man

Good man Обычный человек

Геращенко брехливая, Порошенко тоже. Один Зеленский честный, поэтому такой человек, как Гогилашвили, оказался на таком высоком посту. Логично, ничего не скажешь.

13. За Порошенка такого не було, за Януковича такого не було, ніколи такого не було, як зараз. Це не корупція, це здирство! Я не конкретно про Єрмак, я про систему координат, - Андрій Богдан про корупцію в Україні.

‼️А то раніше ти про це не здогадувався, коли правдами та неправдами тягнув цю велосипедну мерзоту до влади.

Втім, ти один із них.

14. В суді Порошенка проти Гордона, суд не прийняв доводів Гордона і вирішив перейти до дебатів.
    Це те саме шоу на яке Гордон обіцяв перетворити суд?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Вітаю з третьою річницею з дня Об’єднавчого Собору!

Три роки тому Господь подарував нам справжнє диво. На все життя запам'ятаю, як на Софійській площі десятки і десятки тисяч людей, коли мороз був сильніше, ніж сьогодні, готові були стояти годинами у молитві, щоб Господь подарував учасникам Об’єднавчого Собору мудрість. І мені, як учаснику цього Собору, здавалося, що у Софії в той час перебував Святий Дух і покров Пресвятої Богородиці.

Тоді сталося диво. Те, про що мріяли й молилися десятки і десятки поколінь українців сотні й сотні років, щоби Господь послав нам диво Об'єднаної Православної Церкви. Про Україну завжди казали, що тут є три, чотири, п'ять церков і вони ніколи не об’єднаються. І диво сталося в тому, що велика мудрість, яка була послана Господом нашим ієрархам привела до того, що всі об'єдналися. Наша Церква постала. Не просто постала, вона рішуче рухається по світу через визнання Церквами-Сестрами.

Спільними молитвами, активною міжнародною діяльністю – а це не просто їх визнання, це є їх молитва і їх підтримка, підтримка всього світу тої героїчної боротьби, яку на сьогоднішній день здійснює український народ, щоб захиститися від чужинців, від агресії. Для українців було не зрозуміло: а як під час агресії, яка забирає життів тисячі і тисячі українців, можна ходити до церкви країни-агресора. І зараз, коли весь світ на всіх майданчиках говорить про те, що росіяни збираються в другу чергу агресії на нас напасти, нам потрібна молитва нашої церкви. І нам потрібно в першу чергу об’єднання суспільства. Це велика робота, яку робить Православна Церква України, бо вона молиться за об’єднання українців. Єдине з чим церква має йти до людей – це любов. І саме це демонструє наша Церква.

Я хочу подякувати за високу нагороду, яку сьогодні дарували мені і моїй родині. Ми дуже цінуємо це. Для нас це важливо. Я хочу закликати всіх українців об'єднатися навколо нашої церкви. Я хочу закликати українців продовжити той шлях, який ми розпочали три роки тому, коли сотні парафій приєдналися до нашої церкви і продовжують цей процес. Це правильна справа, це правильний шлях. Життя вже довело, що Православна церква України – це те, що об'єднує нашу країну, те, що дарує духовну державність українцям.

Нехай у це світле свято ваші серця сповняться радістю. І нехай Господь пошле нам мудрість, добро та обов’язково мир!

Про це заявив Петро Порошенко

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Блін, дежавю...)

Петр и Марина Порошенко поют вместе с баптистами

View: https://youtu.be/4LEckqVMSGM

зі
    А Марина текст пісні знає краще ніж "Заповіт"
    Петро ще й Андрія притягнув для солідності :)))

Слава Порошенку!

Останнє редагування: 16 гру 2021
  18. ashim

ashim Well-Known Member

Останнє редагування: 16 гру 2021
  19. Телеканал Рада с первых дней продемонстрировал как будет строится медиавещание обновлённого канала: Зеленский-красавчик, оппозиция-говно. Медиатехнологи Офиса Президента явно перестарались, что вызвало реакцию всех партий в парламенте. Петров сначала обслуживал Януковича и пророссийского Маркова, потом работал на Януковича, а вот теперь вписался в команду Зеленского.

Відео нижче
    Путч

20. Циган, а що тут дивного?
    Що протиприроднього виявив прихожанин кацапського патріархату в тому, що людина зайшла в церкву одної з гілок християнства?
    Що тут дивного?

а де твій аватар? :)