ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Розумово обмежені - це ті, що не знають української мови. Отой паря, якому Ви підгавкуєте.
    А Ви так і не відповіли, куди, по-Вашому, пішла готівка, яку везли до лінії розмежування за сепаратистське вугілля.
    Стосовно електроенергії з Білорусі, то тут Вам навіть Луценко запросто пояснить, що електроенегрію Україна купує в білорусів, щоб вони не взяли гвинтівки і не напали на Україну, щоб у них були гроші.
    Колись Україна за часів Порошенка платила шахтарям з окупованих територій за вугілля (так сказав правдоруб Луценко), а тепер Україна з тієї ж причини купує електроенергію у білорусів і арабів. Бо останні також можуть напасти, враховуючи те, що у нас Президент - єврей.

Перепостам, написаним кацапською, дуже мало віри.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Про те, як швидко укріплює Україна свої ЗС, Хомчини мовчать

3. Good man

Good man Обычный человек

Открою тебе тайну, нет украинской математики, или еврейской. Законы математики едины для всех.
    Да, я лучше говорю на русском, но это не мешает мне поддерживать получение томоса, движение в НАТО и языковой закон. Я не ставлю своё личное выше общественного. А вот ты, двуличный урод, своё желание видеть на посту президента Зеленского готов навязывать даже в ущерб интересам Украины.

4. Good man

Good man Обычный человек

Несколько раз спрашивал Василия о реальных примерах заметного укрепления ВС при Зеленском. До сих пор молчит как партизан.

5. Житомирська газета "Субота" знає толк у важкому гуморі
    IMG_20211207_170527_276.jpg

• Тупо Тупо x 1
  6. Байден поговорив із європейськими партнерами, з Путіним, потім знову з європейськими партерами.
    Дзвінок президентові України запланований на четверг!
    Дякуємо Володимиру Олександровичу за нашу стрімку геополітичну суб‘єктність! Вперше в історії! Яка міць! Бурні оплески!
    До речі, Кремль вже виклав свою версію розмови. Хоче гарантій про нерозширення НАТО та тиску на Україну щодо вирішення «внутрішнього конфлікту». Замість заяви Зеленського про НАТО та до НАТО, про агресію Росії, про Україну - форпост Європи, мовчанка! Нова програма президента України «Велике страусівництво»!

(с) Сергій Висоцький

7. IMG_20211207_173844_217.jpg

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну порохоботам вже зовсім ні про що казати.. А щось же ж придумувути чи перекручувати треба. От же нещасне тупе і бездарне плем'я.:)))

Та навіть щось їм доказувати та приводити факти огидно. Тьху, придурки.

10. medwedo berlogsoni

Скажи, паря, як назвати людину, яка обзиває "пьянью подзаборной" офіцера, що знаходиться зараз на захисті своєї країни?
    Бойового фіцера, якого ти, паря, ніколи в очі не бачив.
    Мою красу, урод я чи не урод, залишимо поки що в спокої.

11. medwedo berlogsoni

Він - військовий. І не має відповідати кацапському бидлу про те, що відбувається в армії. Це - елементарно.

12. medwedo berlogsoni

За Порошенка Порошенко зустрічався з Пуйлом шість разів.
    А з президентом США - лише один, раз, коли поїхав на Ассамблею ООН, і Кілмкін підсуєтився, щоб Трамп зустрівся коротко з Порошенком. Пофотографуватися.
    Тобто, Порошенка спеціально ніхто не запрошував.
    А Зеленський зустрівся ( одним із перших серед лідерів інших країн) на запрошення президента Байдена.

От і все, що можна сказати з даного приводу.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Крім вас, булі і самого "підзаборного" цього більше ніхто не стверджує, тому що ні одного пруфа не було надано за останні шість років його перебування на захисті інтересів чи то України, чи то хуйла

14. Кацалапий, у вік інтернету треба вміти брехати. Тримай. Тут перелік всіх зустрічей
    Закордонні візити Президента України Петра Порошенка — Вікіпедія

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Я во время пандемии установил на телефон одну игру, не знаю как официально называется, я называю - танки. Набери в гугл плей, он выдаст. Играют несколько человек против других людей, компьютера нет вообще, играют только люди. Играя в эту игру, я нередко вспоминаю нашего Василия, и вот в каком ключе. Тебе будет полезно узнать. Когда идёт равный бой, я люблю заезжать противнику в тыл. Да, меня при этом иногда убивают, но противники начинают нервничать, отвлекаться на меня, а в это время мои напарники идут в атаку и исход боя решён. По итогу я своими действиями взрываю оборону противников. Но если у противников грамотные игроки, то тыл у них всегда прикрыт, и моя попытка крушения обороны не имеет такой силы. Даже эта небольшая аналогия реального боя показывает - нет хуже ситуации, когда ты уверен, что тебя прикрывают, а на деле там бухают. Лучше пусть там не будет такого бойца и ты будешь ждать удара оттуда, концентрируя силы в другом направлении и развивая успех этого направления.

16. Good man

Good man Обычный человек

Кацапское быдло это ты, поэтому тебя называют кацалапым. Будь я главой разведки России, я бы специально придумал такого, как ты - работаешь, по своей сути, на развал Украины, а чтобы никто не заподозрил в подрывной деятельности, тыкаешь всем ошибками в украинской мове. Как известно, все типы, подобные тебе, попадаются на мелочах. Так и ты попался на "ВМФ Украины". У Украины уже почти 30-ть лет ВМС, везде используется эта аббревиатура, а ты не знаешь. Потому что живёшь в среде, где до сих пор используют аббревиатуру ВМФ - и это Россия. Ни ты, ни твой куратор никак не могли догадаться о важности такой ошибки - был ВМФ СССР, у России ВМФ России, значит у Украины ВМФ Украины. Для тебя, кацапского быдла, всё именно так. Но для любого украинца эта ошибка сразу бросается в глаза. И Василий, когда я тебя раскусил, поддержал меня. Впервые за всё время, поддержал, хотя у нас не самое уважительное общение друг с другом. Но потом Василий оказался обыкновенным трусом и убрал свою поддержку. Однако сути это не изменило. Ты - кацапское быдло, постоянно использующее аббревиатуру ВМФ.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не плюйтеся, ви ж не верблюд.
    Просто доступно поясніть, чому Байден з Путіним домовляються без Зеленського про Україну?
    Моя версія - нафік він кому потрібен.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ану, Медведо, давай пройдемося по датах зустрічей Пцйла і Порошенка! Слабо?
    Збрехав?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, ти збрехав шість разів в одному реченні.

а де твій аватар? :)