ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Good man

Good man Обычный человек

Он самый. Сменил ник на львовском форуме по этой причине:
    Его под ником ІгорМ постоянно чмырили на киевском форуме. Даже когда встал вопрос его бана на том форуме, то форумчане прямым текстом попросили администрацию киевского форума не банить ИгоряМ, чтобы можно было сливать на него отрицательные эмоции. Когда я узнал его на львовском форуме, то он сразу поджал очко, сменил ник на Джиппси и перестал реагировать на мои сообщения. А когда скрывать правду стало невмоготу, то начал истерить в мой адрес, чтобы у стороннего наблюдателя сложилось впечатление межличностного конфликта. Потом до пациента дошло, что своей истерикой он сам себя выдаёт и он снова стал делать вид, будто не видит меня. :))) Я в интернет-сообществах с 2004-го года и все чмыри, когда спалятся, ведут себя абсолютно одинаково.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Курва, брехня на кожному слові :)
    Але так як за кожний комент кінчених довбойобів мені дають рошенку, то я прокоментую.
    Мені, по суті, ті рошенки нафік не потрібні, але я маю трошки вільного часу, а від компа відійти не можу /бо я на роботі/.

1 - ніхто мене под ником ІгорМ ніколи не чмырили на киевском форуме.
    Про це вже говорено.
    По-перше, досі немає ні від одного юзера пруфа на КФ на цю тему.
    По-друге, я і під ніком ІгорМ не зареєстрований на КФ /хоча востаннє придурки говорили про ИгорьМ/. Так що брехлій, поц, пліткар, звіздун... і прочая і прочая... @Good man знову ти збрехав. Дурік, будь людиною. Бо ти ж сам знаєш, що ти брешеш, то будь хоть правдивим перед самим собою.

Знову брехня і видумки Гудмана. Гудман, у тебе комплекси. При чому тут ти? Нафік мені на тебе реагувати аж так часто, як ТИ цього хочеш? Ти - ніхто, ти - брехун.
    а) ІгорМ пішов до цюпи по справедливому. Він (я) набрав карточок за дописи, і по рішенню Адміністрації пішов в баню. Зі всіма своїми дописами, кармою і балами)
    Без імені.png
    Все правильно. Як би там не було, але ІгорМ розіграв багатоходовочку. Результат тієї багатоходовочки наліцо. Старожили форуму цей результат бачать відразу. Добрий він (результат) чи поганий - хай кожний вирішує собі сам. Але я, ІгорМ, хотів це зробити і я це зробив.
    б) У @Gyppsy на початку життя на ЛФ навіть не було в думках лізти в Політику. Циган - це ім"я мого хорошого друга. Ну, і Gyppsy планував просто пити на ЛФ каву, інколи заглядати в Гумор, до Котиків, в Релігію і Сад-город.
    Ну, але ж ІгорМ є і в Gyppsy, /чи може навпаки?)/
    Так що маємо те що маємо.

зі

ХОЧУ НАГОЛОСИТИ.
    Гудман, ти тільки не подумай, що це я ради тебе писав цей допис. Ти мені пох@ру.

Просто на форум прийшла людина, котрої давно тут не було.
    І я б хотів, щоб вона, якщо побажає тут затриматися і захоче хоча б з грубшого розібратися в обстановці, не тратила часу і акумуляторів.

Ну от, я рошенку й заробив ;)
    Хто хоче?

3. Якісь ті рошенки зелені і попахують не шоколадом

4. Gyppsy

Міську-поц, так ти мий руки після віходка, а цукеюк з папірчика розвивай. Тоді він зеленим не буде, і пахнути буде цукейком :)))
    Але якщо не подобається, то можеш виплювати. Бо ОБС, що тоті рошенки з ксиліту і всякої хімії ;)

Міську-поц, а домашнього вина попробувати хочеш?

Останнє редагування: 2 гру 2021
  5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Точнее, брешет что ставит. Как макак японский.

• Подобається Подобається x 1
  6. Gyppsy

Придурку, у мене мусет тільки пріус в ігнорі)))

7. Good man

Good man Обычный человек

Чмырёныш, расслабься. Гарцуешь ты так смело, потому что тот киевский форум закрыли и ты об этом прекрасно знаешь. И твой ник и аватарка барана с пятном и место жительства Житомир - всё совпадает. Там было немало людей со львовского форума. И ты в том числе. Что же ты молчал в 2019-м году, когда киевский форум работал?;) Два года смелости набирался мне сказать?:haha:

8. Good man

Good man Обычный человек

Я ещё могу понять людей, которые используют игнор. Причины могут быть всякие, не всегда это трусость. Но ставить в игнор, рассказывать всем об этом, а потом читать и отвечать - это к психиатру.
    Кстати, недавно наш джиппси предъявлял именно это к кацалапому. А теперь сам этим занимается.:))):))):))) Ставлю 100:1, что сейчас смельчак Джиппси не посмеет вякнуть про доказательства моих слов - ведь он это сказал на этом форуме и ссылку найти легко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хлопці, тема - про Порошенка. І можна обговорити те, як він учора обісрався, назвавши тітушками людей, що стягували його з бульдозера. Ті люди пішли згодом захищати ДАП. Вони знали, що Порошенко - барига.
    А Порошенко в фейсбуці договорився до того, що це саме завдяки йому, герою чикольядному, почався другий Майдан.

Вчора справжні українські герої-добровольці обклали в коментарях Порошенка негарними словами. І справедливо.

Петро Порошенко

Останнє редагування: 2 гру 2021
  10. Gyppsy

Колись цю знимку розбирали. Лєнь шукати
    DWnkjlgXUAApGR6.jpg
    от ще
    index.jpg
    а ще є багато відео в ютюбі, де Порошенко ще не був в іпостасі головного тракториста, а бродив по Майдану.

Короче, чуйка в нього зіграла тоді непогано. Але потім він втратив контроль над процесами.

11. Good man

Good man Обычный человек

Два самых главных флудераста форума вдруг стали ярыми поборниками соблюдения тематики.:))) Можем наблюдать удивительную картину: кацалапый и чмырёныш друг друга недолюбливают, но в условиях обоюдной угрозы мило подпевают друг другу. И при этом ещё обвиняют Порошенко в двуличии.:facepalm:Чья бы корова мычала, а ваша бы помолчала.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У кого гарний слух? (у мене - не дуже)
    Послухайте і скажіть, хто тоді стягував Порошенка з грейдера?
    Я тільки зрозумів, що той, хто стягував, загинув, захищаючи Донецький аеропорт.

View: https://youtu.be/uGbdZqiErSU?t=1830

13. Blaberus

Є щось про крадену квартиру і про дружину московську курву? А про наркоту? Якшо ні, нецікаво.

14. Blaberus

Подтверждаю.

15. Blaberus

А падлокловуна обкладають?

16. А де в цей час був Зеленський?
    В чиїй бані/сауні?

17. Ми давно не згадували про рахунок цієї бородатої хвойди в кацапському сбербанку?
    В кого там комп'ютерів багато, пошукайте

18. Зі спостережень - як тільки починаєш щось казати або писати проти бубачки моментально прилітає у відповідь "та ти порохобот". Не ОПЗЖист, не свободівець, не демсокировець, не БЮТівець, не мураєвський, ні УДАРник, не комуніст, не самопомічник, не смішковець, не гриценькович, ані чорт лисий - однозначно і чітко - порохобот. З цього у мене виникає декілька висновків - зелені ботоферми не розглядають всіх перелічених в якості супротивників і не концентрують на них увагу баранів, всі перелічені сили насправді так вже бубачку не чіпають, а серед їх "послідовників" нема незалежно мислячих - виключно ховрашки, які відкривають рота виключно по команді партійного керівництва, з власної ініціативи - ніколи. Так що то не партії, власне як і сама СН, це все просто політпроекти для імітації електоральної підтримки, які складаються з платних пропагандистів і певного числа ховрашків, які самі не думають, а просто безвольно повторюють все, що спустили зверху. І ідеологія у них всіх теж одна - чистий популізм, без жодної політики. Тому і не критикують один одного - бо тоді получиться, що критикують себе.
    Імітація і імітатори.

19. Good man

Good man Обычный человек

Уже в сотый раз повторяю. Сторонники Порошенко не говорят, что он честный, порядочный и выполняет абсолютно все свои обязательства. Сторонники Порошенко говорят, что он эффективный.

20. Sandy

Sandy GRAND

Пишаюсь своїм порохоботством. Й усім раджу.

а де твій аватар? :)