ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Sandy

Sandy GRAND

Тобто, ще залишається багато мільйонів наших співгромадян, котрі не бажають ментально лікуватися та ще слухають це опудало? Прикро.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тобто, Ви вважаєте себе настільки здровим (як Наполеон), що не слухали виступ українського Президента?

Ви знаєте хоча б одну психічно хвору людину, яка, як і Ви, вважає себе ментально здоровою?

3. Сьогодні Зе оголосив, що має бути державний переворот. Мене в цій ідеї можна назвати скоріше прихильником, ніж противником, оскільки я відверто відчуваю на собі як і погіршення економічного стану в країні, так і утиски свободи слова, незаконні переслідування прямо як в часи янека, і я можу аргументовано пояснити в чому в цьому винен «найвеличніший лідер світу» і його свита.

Проте, все б нічого та в мене пряме питання до його діючих прихильників:
    Скажіть, як ви думаєте, яку з нижче перелічених обіцянок буде виконано, які він пафосно називає «державні програми»?

1. Посадити за рік мільярд дерев,;
    2. Побудувати і створити президентський університет;
    3. Створити дієві і потужні кібервійська;
    4. Створити потужний і працюючий центр протидії пропаганді;
    5. Побудувати два нових аеропорти в Донецькій області;
    6. 4000$ заробітної вчителям (хоча уе вже стало мємом);
    7. Побудувати 36 нових наукових суден;
    8. Проведення зимової Олімпіади в Буковелі (нахрена?);
    9. Залучення оманських інвестицій (особливо цікаве бажання);
    10. Відкриття по одному новому заводу в кожній області за рік;
    11. Новвий вітчизняний авіаперевізник (не плутати з МАУ коломойського)
    12. Програма термоефективності з повною відмовою від газу (тут вірю бо ціни на нього вже скоро будуть космічні)
    13. Сьогодні додалось і «Забезпеченнч житлом усіх учасників АТО/ООС» ?

Так що з цієї чортової дюжини буде таки зроблено?

4. Sandy

Sandy GRAND

Не просто здоровий, а до того ж ще й ментально гігієнічний. Тому, звістно, я не слухав балаканину істоти, яку ментально нездорові громадяни України зробили українським Президентом.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. medwedo berlogsoni

А Вам звісно, що "звісно" пишеться без букви "т" всередині?
    Крім того, у нас тут є досить багато дурних, які вважають дурними три чверті населення України. Не Ви один.

Ви як вважаєте (це - останнє запитання до Вас сьогодні, бо від Хомчина я відповіді так і не добився): чи правильно вчинив Порошенко, що, замість того, щоб працювати над бюджетом держави, поїхав за кордон на півтора місяці, прихопивши з собою і дружину, яка також зараз не хоче працювати в Київській міськраді?
    Хто їх туди послав? І що було б, якби всі народні депутати взяли і з середини листопада до Різдва самочинно роз"їхалися по закордонах?

6. FB_IMG_1638356311682.jpg IMG_20211201_074505_606.jpg
    Шлях від 74-відсоткової всенарідної любові до автозаків і Беркута на Банковій - 2.5 роки.
    Так швидко хуйлом не ставав ніхто...

7. Sandy

Sandy GRAND

А вони й є дурні. Це розумовно неповноцінні гуманоїди, ментально хворі двоногі істоти, з презирством ставлюся до них.

Я не можу сказати, наскільки виправданим є цей закордонний візит Порошенка. Принаймні, станом на зараз він не обіймає ніякої посади, критичної для безпеки та незалежності держави.

8. medwedo berlogsoni

Тобто, всі народні депутати (ну, можливо, крім спікера) можуть, за прикладом Порошенка, поїхати на півтора місяці за кордон, і це не буде критичним для безпеки та незалежності держави?
    Чи, як у покійного Райкіна "Мы все, листья одного дерева, должны вырабатывать кислород! Ну, если там я, один листик в середине дерева, не буду... Но чтобы остальные - без дураков!"
    Тобто, Порошенко своїм вчинком показав, що "хай дурні пашуть", а я займуся чимось (з дружиною) в своє задоволення.

Ви вигороджуєте Порошенка, замість того, щоб прямо сказати: Порошенко вкотре підвів свого виборця!

9. Sandy

Sandy GRAND

У мене зараз президент не Порошенко, а Зеленський. Саме від Зеленського найбільше залежить в державі. Тому, найбільші запитання та претензії у мене - саме до нього.

10. medwedo berlogsoni

У мене запитання до всіх "морально гігієнічних" порохоботів.
    Чи можна ментально хворих переконати в тому, в чому вони впевнені?
    Може, ментально хворі ті, хто вважає більшість населення країни ментально хворими?

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Правильно!Навіщо йому позбавляти роботи падлокловуна?
    Не в курсі.
    Але маю запитання до Вас: хто послав падлокловуна в Оман? Бєня або жадоба до крадених грошей?
    Армагеддона не настане. Скільки падлокловун відпочіває і нічого.

12. Blaberus

А у мене до бидла, що його обрало.

13. Sandy

Sandy GRAND

У мене, на відміну від вас, до бидла немає жодних запитань - справа марна, бо воно, нажаль, невиліковне.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. medwedo berlogsoni

Судячи з порівняльного рейтингу, Зеленський набагато краще справляється зі своїми обов"язками, ніж у свій час - Порошенко.

Крім того, є об"єктивні дані. Не стану повторюватися.
    Я вже з Вами зачепився, але бачу, що Ви - упоротий порохобот.
    За два з половиною роки менталітет багатьох не змінився і за наступні два з половиною не зміниться. Тому отут усе оте переконування, що Порошенко - гетьман, а Зеленський - клонун, це пусті балачки.
    Тому що на практиці Зеленський - гетьман, а Порошенко - клоун.

15. Sandy

Sandy GRAND

Ну, з вашої точки зору, будь-яка, навіть притомна, людина може виглядати й хворою. Я не можу дивитися на світ поглядом морально хворого, мені це не доступно.

16. Sandy

Sandy GRAND

:good::good::good:

17. Blaberus

Якшо випадок важкий то ні. Ось я одну хвору на голову, яка згодом стала зебілкою, свого часу так і не зміг переконати що кінця світу не буде. Згодом час довів що вона дурна, а я розумний. Як і буде стосовно її зебілізму.
    Ви вважаєте що більшість завжди права?

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, ти би сі встидав таке писати...
    Ми ж з тобою за мільярд дерев говорили. Через тебе і не справляємося.
    /за решту я мовчу.../

зі

Побачив @Sandy на форумі.
    Файно.

19. Sandy

Sandy GRAND

:clapping:

20. medwedo berlogsoni

Тобто, Ви визнаєте, що від Порошенка зараз в державі майже нічого не залежить. Що є він, що немає...

а де твій аватар? :)