ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, я трошки підрихтував знимку твого свинопєса, чоби тебе не злостити ;)

Bpg5oKZCAAATza-.jpg

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Цыганюра, это папка твой?Похож, похож.

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@MayorMayor Майори, от мені цікаво знати, звідки Ви можете знати папку Джипсі?
    Слово "папка" жіночого роду. Ви заглядали в папку Джипсі, які там є картинки?

4. Gyppsy

Ніколи не було, а от знову згадують всує...

@medwedo berlogsoni, а для чого Вам Джипсі?
    Вам своєї гризоти мало?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Людмила Прокопович
    16 год ·

— Чому ви підтримали Петра Порошенка на минулих президентських виборах?
    — Це була природна реакція, інстинкт самозбереження. Наслідки обрання на посаду Головнокомандувача людини, яка все життя займалась розважанням плебса дебільними жартами, могли бути непередбачуваними. Ну, тут почалося, як завжди в нас: «Він продався, порохобот», і таке інше. Українці — люди підозріливі, вони нікому не довіряють і чекають від ближнього всілякої подлянки. Тим не менше їх завжди на*бують. Я не люблю тєлєвізор, і взагалі не люблю зайвий раз про себе нагадувати, але тут я відчув, шо якщо я зовсім не буду нічого робити, мені буде соромно дивитись у дзеркало.
    Тому на початку 2019-го я практично не вилазив з ящика, намагався всіх переконати. Назагал співвітчизники, як завжди, вирішили, що їх хочуть на*бати, а журналісти взагалі дбали не про країну, а про температуру власних губ. Так що маємо, те що маємо, але тепер принаймні совість у мене спокійна. Бачили очі, що купували, тепер їжте хоч повилазьте.
    Лесь Подерв'янський

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Циган, ти розумом не вийшов, щоб підрихтувати.
    Сам кажеш, що тобі все контора шле.
    Чим рейтинг віслюка нижче, тим кацапська агентура відкриває своє справжнє нутро - кацап був, є, і залишиться кацапом в яке середивище його не помісти. Спочатку пробує мімікрувати, але гімно з часом з нього попре знову.. Не може він,щоб не обісрати середовище, в якому живе.

• Подобається Подобається x 1
  7. У родителей сломался телевизор, они купили новый. Папа говорит:
    - До сих пор не могу поверить, что можно просто пойти и купить то, что тебе нужно.

Недавно папа захотел книжку Горького Лука "Так воювать ніззя". Спросил, как её можно достать, вдруг у меня есть.
    У меня не было, но дочь зашла в интернет и на следующий день приехала книжка. И еще шок от нереальности цепочки "захотел книжку - получил на следующий день".

Моя бабушка работала в колхозе еще почти ребёнком за ПАЛОЧКИ (трудодни), которые потом конвертировались не в деньги даже, а в минимальные какие-то продукты, и впервые сытно поела, "коли до пана в Польщу німці забрали".

Моя тётя выжила в послевоенный голод только потому, что рядом было море, из которого цедили марлей всё, что можно было сьесть.

И ещё одно.
    Когда-то я рискнула зайти внутрь Мемориала памяти жертв голодомора. Там я наугад открывала книги и читала воспоминания очевидцев.
    Писала женщина из Луганской области. Очень коротко писала. Умирали, медленно, мучительно, массово. Как и везде.
    И тут странное: "У кого было что продать, ездили в Россию за едой"(с)
    Т.е. в России, в паре сотен километров всего, была еда. Ну так ведь получается?
    Тупо граница отделяла тех, кто выживет, от тех, кто должен умереть.

Вот вы живёте с семьей, где-то на Полтавщине, трудитесь, ругаетесь, миритесь, строите планы.
    А завтра к вам пришли вооруженные комуняки и выгребли всю пищу в ноль. И у ваших соседей. У всех.
    Сложили зерно в разваленную церковь и поставили краснопузого охранять. Зерно там гниёт.
    А вы здесь умираете.
    И страшнее смерти от голода, наверное, только то, что твои дети умирают раньше тебя.
    Но ты не можешь ничего, даже сбежать.
    Где-то в Москве решили, что ты и твоя семья умрёт.
    И ещё 4 миллиона таких как ты.
    А потом твои немногие выжившие дети ебашат за трудодни от заката до рассвета, не чтобы учиться, путешествовать, покупать себе хорошие вещи и нужные книги, а просто чтобы питаться.

Давайте, расскажите мне о бесплатных квартирах, о том «как нас все боялись». Расскажите мне о бесплатной медицине и лучшем в мире образовании. А лучше – о миллионах, погибших в ГУЛАГе, умерших от голода у себя на пороге. И выживших в этой мясорубке - на НЕСКОЛЬКО поколений оглушенных памятью, обескровленных геноцидом, боящихся поднять глаза.

Ущербная, насквозь смрадная идеология комуняк должна быть уничтожена раз и навсегда. Остаться уделом маргиналов и сидеть тихо под плинтусом.
    Леваки – не люди.
    А РФия, построенная леваками и для леваков, будет пытаться уменьшить нашу численность всегда. Потому что мы для них всего лишь субстрат. Те, у кого можно «взять всё, да и поделить по справедливости!».
    Таня Адамс.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циган, ти за оце голосував у 2014 році?

9. І ще одне.
    Колись я ризикнула зайти всередину Меморіалу пам'яті жертв голодомору. Там я навмання відкривала книги та читала спогади очевидців.
    Писала жінка із Луганської області. Дуже коротко писала. Вмирали, повільно, болісно, масово. Як і всюди.
    І тут дивне: "У кого було що продати, їздили до Росії за їжею" (с)
    Тобто. у Росії, у парі сотень кілометрів всього, була їжа. Ну так виходить?
    Тупо кордон відокремлював тих, хто виживе, від тих, хто має померти.

Ось ви живете з сім'єю, десь на Полтавщині, працюєте, лаєтеся, миритеся, будуєте плани.
    А завтра до вас прийшли озброєні комуняки і вигребли всю їжу в нуль. І ваші сусіди. У всіх.
    Склали зерно в розвалену церкву і поставили червонопузого охороняти. Зерно там гниє.
    А ви тут умираєте.
    І страшніше за смерть від голоду, напевно, тільки те, що твої діти помирають раніше за тебе.
    Але ти не можеш нічого навіть втекти.
    Десь у Москві вирішили, що ти і твоя сім'я помре.
    І ще 4 мільйони таких, як ти.
    А потім твої небагато дітей, що вижили, ебашать за трудодні від заходу сонця до світанку, не щоб вчитися, подорожувати, купувати собі гарні речі і потрібні книги, а просто щоб харчуватися.

Давайте, розкажіть мені про безкоштовні квартири, про те «як нас усі боялися». Розкажіть мені про безкоштовну медицину і кращу у світі освіту. А краще – про мільйони, які загинули в ГУЛАГу, померли від голоду у себе на порозі. І тих, що вижили в цій м'ясорубці, - на КІЛЬКА поколінь оглушених пам'яттю, знекровлених геноцидом, що боїться підняти очі.

Неповноцінна, наскрізь смердюча ідеологія комуняк має бути знищена раз і назавжди. Залишитися долею маргіналів і сидіти тихо під плінтусом.
    Лєваки – не люди.
    А РФ, побудована ліваками і для ліваків, намагатиметься зменшити нашу чисельність завжди. Тому що ми для них лише субстрат. Ті, у кого можна «взяти все та й поділити по справедливості!».
    Таня Адамс

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, я у 2014 році голосував за Порошенка.

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що, забзділо, циганське рило?

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Что, "нистирпел"?))

14. medwedo berlogsoni

Он Мих відразу побачив, що то - Порошенко (думаю, він навіть не помітив великої відмінності від офіційних портретів, що були колись розвішані по службових кабінетах).
    А Ви чомусь почали переводити стрілки на Джипсі.

15. View: https://youtu.be/25jotRQXHrw

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не тільки.
    Ще оранжоїди і Йушченко.

17. 20211130_055014.png

18. medwedo berlogsoni

Ясно. Виходить, 83 відсотки населення, що вибрали Зеленського це (як написано) - чернь.
    А Ви, Хомчине - біла кость і блакитна кров?
    Лесю Українку вивчали в школі?
    "Мужики цікаві стали - чи ті кості білі всюди, чи блакитна кров проллється, як пробити пану груди?"

(Як це воно так, що кацалапий знає українську літературу і мову краще від порохобота?)

19. Gyppsy

Фігасє... Юж аж 83 відсотки населення вибрали Зеленського? о_О
    Шось я не встигаю...:scratch_one-s_head:

20. medwedo berlogsoni

Цікаве відео знайшли добрі люди і передали Сергію Лещенку. Лещенко лише пам"ятав, що така брехня лилася колись давно із уст Ірини Геращенко, а тепер є можливість ще й подивитися, як найближча соратниця Порошенка колись служила Медведчуку і Кучмі і аідло брехала на мікрофон і відеокамеру по Інтеру. Вот оно что, @Mykhaylo Khomchyn -е (вот оно что @Мих - у)
    Обов"язково всім подивитися це відео, пару хвилинок, де я виставив.
    В коментарях Ірину Геращенко справедливо називають курвою.

View: https://youtu.be/wc7XP_Aq-gA?t=1520

Останнє редагування: 1 гру 2021
а де твій аватар? :)