ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, що це за дата - 24 серпня 1992 року?

Ви багато чого пропустили.
    Наприклад, ось цю новину
    Нардеп Сюмар ("ЕС") купила квартиру в Киеве за 4,6 млн гривен, потратив почти все сбережения и доходы
    От її харя.

Правда, така тільки й думає про благо України? Під керівництвом Порошенка.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Цікаво, Наркоман і чоловік московської курви Лєщ накрав на дорожчу квартиру.
    До речі, вот його харя:

Яке воно тупе!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

За якого ти голосував тоді, а нині фонтан у тебе сраці заграв.:)))

4. medwedo berlogsoni

Порохоботи, що це за дата така: 24 серпня 1992 року?
    @MARTINI , можливо, Ви поясните мені, чим знаменна ця дата, що мене порохоботи обзивають тупим через її незнання?
    Ніхто з них не дає нормальної відповіді. Одне ображання в мій бік.
    Ви слідкуєте за форумом, чи куди?

Зауважу, що я на них не ображаюся, але очевидно, що на колись пристойному форумі зараз відбувається повнісіньке казна-що.
    Ви ще існуєте, Адміністраторе, чи вже ні?

Останнє редагування: 25 лис 2021
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих - уїл, коли "тоді"? Назви дати виборів, хто там балотувався і я скажу - за кого я голосував.
    Львівець @Мих - уїл, я вже в травні 16-го зрозумів, що дєло дрянь.
    А житомирський фонтан у мене в сраці заграв не нині, а десь в другій половині березня 19-го року. Бо тоді я вже переконався остаточно, що Порошенко з тим фонтаном мене нахібав :cry:
    Відтоді - лиш би не Порошенко. Аби знав, як народ баламутити...

Останнє редагування: 25 лис 2021
  6. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, ой не дразніть адміна, поки він тихо...
    Знаєте той старий анек про хатинку в лісі, про німців, партизанів і лісника?
    Ну то отож...

7. Багатоверстатник крот-секретут, ще відомий як єрмак-полоскун, довго розпинається що ніякого дня народження не було, все по протоколу і таке інше. Начисто забувши пояснити, якого рожна припиздент поперся на карпатську дачу прям в День Гідності, коли треба бути із суспільством, тим більше що ворог на порозі, треба всіх надихнути, підтримати, вселити впевненість і гідність (не лякайтесь, це я перелічую, що мав би робити Президент, від препиздента я цього і не очікував), тобто так і не пояснив причини цього дивного польоту гелікоптерами. Масового польоту туди-сюди. За мій кошт, до речи.
    А по друге, звідки в цього секретута стільки барського чванства, що він навіть не второпає, що в обслуги на держдачі повно родичів і знайомих, з якими вони радо діляться всіма новинами з дачі, хоч і без самих пікантних подробиць, тому кожен гуцул в радіусі 50 км від дачі точно знав, що там був день народження секретута, що припиздент там бухав чотири дні поспіль і що були там всі друзяки з кварталу і ОПи і що все це було за державний кошт - бо в бухгалтерки теж є родичі.

8. medwedo berlogsoni

Я хочу, щоб мені хтось пояснив, хоч порохоботи, хоч Адміністрація форуму, хоч хто-небудь,
    чим знаменна для Порошенка дата 24 серпня 1992 року.

9. medwedo berlogsoni

Так Ви ж в Україні не проживаєте, як це може бути за Ваш кошт?

10. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, та чо Ви сі чіпили до тої дати до всіх тут / хоч порохоботи, хоч Адміністрація форуму, хоч хто-небудь/?

Маєте прямий вихід на Петро Порошенко , то й там парте йому мозги )))

11. От у кацалапого підгорає від того, що творить віслюк.
    Пост розмістив я, а у кацалапого уже претензії до самого Порошенка, а чому не до віслюка, чому не до кацапських агентів Єрмака і Демченка і нижче чином, хоча б до алкаша васі?

12. View: https://www.facebook.com/100000826720329/posts/4543471345690378/

13. Gyppsy

Я за попереднього гідного Порошенка був взяв і заліз в ті закупівлі ДУС трохи глибше, і добрався аж до витрат на спиртні напої для потреб АП, ВРУ, КМ і решти вищих органів. Я тоді був офігів.

Міську-поц, я зараз не маю на це часу, то може тобі попаде в очі така інфа. То тягни її сюди, будь ласка.

14. Насрав, а тепер кажеш призери.
    Ні цигане, прибирай сам.

15. Gyppsy

Міську-поц, ти притомний? о_О
    Я ж питаю про теперішні закупи.

Поясню спеціально для тебе.
    Міську-поц, не треба нічого за мною прибирати.
    Мій допис /навіть кілька запідряд/ про закупи ДУСі є написані десь в "Політиці", мусет в "ПорошенКо". Там ще згадується Марина, бо мінеральну воду з бульками і без бульок в ДУС поставляла її коліжанка по захмарній ціні за пів-літрову пляшку. Вже не пригадую точно цифри і прізвища.
    А спиртні напої - їх ціна і кількість - взагалі були дикими.
    То ті мої дописи прибирати не треба.

Цікаво, що і скільки тепер купляють для ОП, ВРУ, КМ і решти вищих органів за бюджетні /тобто народні/ кошти.

зі
    Міську-поц, взагалі-то, я дарма до тебе звернувся. Ти сам такого не розкопаєш, бо ти ж тільки перепощуєш готове з-під всяких лємбєргів і бірюкових.
    Але май на увазі, якшо шось буде - тягни сюда.
    Дам тобі за то ябко ;)

• Креативно Креативно x 1
  16. Я сьогодні ото геть випав з політичних новин.
    А скажіть будь-ласка, а як там наше рішуче НАБУ вже відкрило провадження за очевидного корупційного злочину що полягає у використанні начальником степлерів ресурсів державних структур у власних інтересах?
    А що там антикорупційний сут, якій мав рішуче садити в тюрму корупційонерів?
    А реформоване НАЗК що?
    Тю... Та в нас навіть реформована прокуратура, Рябошапка реформував.

Що вони на то все кажуть?
    А антикорупціонери що кажуть? Партія Голос, Самопоміч, Сергій Притула, Оксана Сироїд?

А олігархічні телеканали мабуть рясніють новинами про це, мабуть рвуть владу як тузік тряпку, враховуючи те що Зеленський тяжко бореться з олігархами? Мстять Зеленському олігархи і їх телеканали?

Хіба нє?

17. View: https://www.facebook.com/100000826720329/posts/4544364665601046/

18. Blaberus

Не обзивання, це опис.

• Смішно Смішно x 1
  19. Blaberus

Ні він перший, не він останній. Чому? Бо ти лох.

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)