Ви в юриспруденції петраєте? Я- ні. Щоб оцінювати забирання скарги). Може, на скаргу треба ще раз "качало-починай сначала". А сенсу нема - тільки витрати часу та грошей. Може ще і репутаційна мотивація. Якби був тут юрист, може, дав би оцінку цьому факту.
Так ото ж. Почнеться судове засідання, піде судовий процесс, сторони ті, сторони ці. Потім - вирок: злочин серенього ступеня тяжкості, п"ять років тяжкої тюрми. Але три дні, як закінчився строк давності. Злочинець звільняється в залі суду і під оплески прихильників іда давати інтерв"ю журналістам. Навіщо Віктору Чумаку гаяти свій час, щоб брати участь у тих засіданнях, з яких не вийде нічого абсолютно? Все через ту статтю про строк давності? Дивитися на оті морди, які будуть глузливо йому посміхатися?
Але все одно "нагорода знайде героя". Показання на Пороха ще будуть давати, і справи перспективні для нього знайдуться. З його жадібностю - обов'язково.
Юрист і військовий Чумак побував в "Ударі" Кличка, в "БПП" Порошенка, в "Громадянській позиції" Гриценка, прокурором в Зеленського. Аж дивно, що він мусет обминув Партію регіонів)))
ну побухтіть, побухтіть,@Gyppsy. Ми бачимо, що все одно він вам не подобається) Та ще скаргу забрав) У, зараза.
А сплачено з квітня місяця - нуль? Всі суди програно. Коломоський вгрів Приватбанк на 40 мільйонів доларів і нічого не сплатив.
Де про це сказано? Де сказано, що "вгрів"? Якби вгрів - були б суди. І віддавав би. Держава своє забрати найде як.
А я його в ігнор відправив, бо він дуже любить провокувати на пустопорожні балачки. Адже очевидно, що існує таке юридичне поняття, як строк давності. От, припустимо, у нього вкрали корову. Цей злочин, якщо доведений, буде покараний, скажімо, двома роками виправних робіт. І строк давності для такого злочину - три роки. Він узнав із надійних джерел, хто вкрав корову (скажімо, іце зробив Ахметов), через два з половиною роки, коли побачив її, корміліцу, на ток-шоу Шустера. І подав на Ахметова в суд. Досудове слідство тягнулося півроку (слідчі мінялися, прокурори). Нарешті справу передали в суд. А пройшло вже три роки. Суддя почала вести засідання. Прийшов він (той, у кого вкрали корову) на засідання (приїхав спеціЯльно в Київ, за місцем проживання підозрюваного). А підозрюваний не з"явився (справка - поважна причина). Суддя перенесла засідання на місяць (не на Місяць, а на тридцять днів). Постраждалий знову їде в Київ. Засідання переноситься знову (підозрюваний поміняв адвоката, а новий адвокат ще не розібрався що до чого). Потім виявляється, що адвокат дальтонік, і не може визначити масть корови на портреті вкраденої корови і на скріншоті з ток-шоу. Знову замінюють адвоката. Одним словом тягнеться все це рік. Нарешті суд розібрався і назвав Ахметова винним. Але згідно із законом закінчився строк давності. Між датою скоєння злочину і вироком пройшло чотири роки. Чи став би постраждалий наполягати на судовому розслідуванні, витрачати час і нерви, знаючи, що сплив термін давності? Не думаю (с).
Мих, куди ви втекли? Ви прочитали інформацію по штрафу? Ясно сказано, що ДТЕК ошрафовано на 553млн. гривень. Де про суди, агов?
та ну, не варто). Ми ж тут спілкуємося в вільний час, розважаємося, відпочиваємо можна сказати..Ми всі різні, хтось колись і дратує.
Та ні. Тут справа в іншому. Тут піздець підкрадається до кормільця. Треба увагу перевести: Справжня "деолігархізація" від Зеленського: Коломойський за два роки майже подвоїв свої статки
@Silver bullet, а чому б і не побухтіти? Я ж тільки свою думку кажу, на основі своїх спостережень і висновуів на даний час. Так, Чумак мені не сподобався
@medwedo berlogsoni, Ваші байки з відправленням юзерів в ігнор на ЛФ вже відомі всім, так що не тужтеся А "політика" в усіх наших дописах / і в моїх, і в Ваших, і навіть в Міська-поца, і всіх назагал - це і справді пустопорожні балачки. Але ж чимось займатися тре, та й підробіток не зашкодить, шо скажете нє? Та й мої балачки не такі вже і пустопорожні /це якщо відсіяти зерна від полови/. Ви, @medwedo berlogsoni, он виявилися брехуном. Прикро, але це так. І не тому, що я Вас так назвав, а Ви самі це показали. Ну та менше з тим, ми будемо до цього повертатися ще не один раз. За Чумака розмова. Родзинка в тому, що таке юридичне поняття, як строк давності тут притягнуте за вуха, і якесь штучне /іскуствєнноє/. Чумак практично весь час мав повноваження, щоб цей строк давності не наступив, а щоб справа весь час була в русі і на плаву. Для цього є купа законних можливостей. Получається, що резонансна справа «Роттердам+» не рухалася - або тому, що цього не хотів сам Чумак, - або тому, що йому була дана вказівка зверху, - або тому, що його попросили збоку. - Чумак в телевізорі виглядає на порядного хлопа, та й говорив спершу /коли йшов до Зе / гарно і переконливо. - Ким могла бути дана вказівка зверху притримати справу «Роттердам+»? - Хто збоку міг його попросили притримати справу «Роттердам+»? Куі продест? зі а тепер вирішуйте самі, / і ви, @Silver bullet, також/ - ху із Чумак?
У спілкуванні має бути повага до співрозмовника. А коли ти викладаєш фотографію ділянки Всесівту, зроблену потужним радіотелескопом, де ті цяткочки, які вважали за зірки, насправді - дуже далекі галактики, а тобі кажуть, що я таке саме намалюю залишками фарби, що залишилися після ремонту, то я вважаю це неповагою, мені таке спілкування нічого не дає. Так само як і зараз - доводити, що Віктор Чумак вчинив цілком логічно в даній ситуації. Ми не бачимо іншого, можливого ракурсу заяви Чумака. Він назвав оте все злочином. Якщо на нього подадуть творці Ротердаму+ за наклеп, тоді матиме місце подальший розвиток подій. Чумак доводитиме в суді, що то - не наклеп, використовуючи факти, зібрані НАБУ. А якщо ті промовчать, суспільство знатиме, що дійсно мав місце злочин, який не можна покарати законно, виходячи із того ж закону про строк давності. Розумному досить.
Йой, @medwedo berlogsoni, а берете кажете, що я у Вас в ігнорі. Знову /вкотре, в черговий раз, ще раз .../ брешете @medwedo berlogsoni, Ви дємбєльські альбоми колись бачили? Там інколи такі галактики роблять за допомогою зубної щітки і кольорової гуаші, що потужному радіотелескопу і не снилося ) Блін, що ж це за влада зараз така, що не може законно покарати за дійсно зроблений злочин? Гідна влада он за шість годин зробила генпрокурором зека без юридичної освіти, а Ви, @medwedo berlogsoni, тут вишукуєте шкварки, щоб вигородити Чумака. Чи може справа не в Чумаку? Га-а-а (с)?
А вирок не оголосять, бо нема підстав. Строк давності? «Роттердам+» або «Роттердам плюс» — методика визначення вартості вугілля, в якості палива для теплових електростанцій при розрахунку прогнозної оптової ціни (ОРЦ) електроенергії в Україні[1]. Методика застосовувалася в Україні з 1 травня 2016 по 30 червня 2019 року. Хто тягнув час? Який строк давності? Ротердам працював до липня 2019 року!!!! А коли клоун прийшов до влади?
Постанову про штраф оскаржують після винесення постанови відповідними органами та ознайомлення її з винуватцем. В статті йдеться про винесення штрафу, а що далі? В статті нема нічого. Але який дурак платитиме це, маючи у своєму розпорядженні бригаду високооплачуваних і професійних адвокатів та юристів?
Тобто? Якщо взули державу - мовчимо. А якщо взули самого Чумака, тоді він постоїть за себе. Супер зелений чиновник, нічого не скажеш. А кому потрібна думка Чумака? Нехай собі пашталакає скільки завгодно, це його біда і горе.