ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Савіка Шустера було запитання: куди рухає Україну Зеленський. Дві третіх респондентів сказало: не знаємо.

Так воно десь і є. Нікуди не рухаємо. Стоїмо на місці, прожераємо бюджет. Ні реформ, ні руху в Європу/НАТО. Маємо Дію - факт.

2. Гриби
    Якщо ти п'ять років споживаєш гриби, від яких не відчуваєш і не фіксуєш погіршення стану здоров'я, то на якій підставі називати їх мухаморами? Якщо це відбувається не лише із тобою, а із великим числом інших людей, то впевненість в їхній безпечності росте. Однак, коли через п'ять років, ти переходиш на невідомий гриб із ознаками токсичності, то тобі не до мікологів. Тут потрібні психіатри.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Як Україна впроваджує стандарти НАТО

4. ⚡️В Україні на складах – на 310,4 тис. тонн меньше вугілля, ніж необхідно. 62 енергоблоки на ТЕС – не працюють взагалі!

Станом на 10 листопада 2021 року на складах ТЕС і ТЕЦ знаходиться 447,9 тис. тонн вугілля. Це на 310,4 тис. тонн нижче гарантованих запасів. За добу запас вугілля на складах ТЕС і ТЕЦ зменшився на 13,8 тис. тонн.

На 15 ТЕС експлуатуються 26 з 88 енергоблоків потужністю близько 4,1 тис. МВт. При цьому – 62 енергоблока не працюють. 25 з них – через відсутність палива.

На 4 АЕС експлуатуються 11 з 15 енергоблоків потужністю близько 9,9 тис. МВт, 4 енергоблоки знаходяться на ремонті.

Як ми бачимо, ситуація в енергетиці України критична! Досі незрозуміло, що планує робити влада, щоб вирішити це вкрай важливе питання.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Нагадати?
    Легко:

View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA

Нічо не виконано.

А найважливіше - не можу пробачити фонтан в Житомирі.
    Де фонтан, с@ко?:ireful1:

Last edited: Nov 10, 2021
    • Баян Баян x 1
  6. Циган, я ж кажу що ти малорос. Ось таке тобі заходить. А для виправдання - відмовка про фонтан у місті де ти не живеш.

View: https://youtu.be/YCpeU6_2gAw

7. Gyppsy

Міську-поц, мені десь, що ти на мене кажеш)
    Те, що ти дивишся сам і шо мені тут хочеш показати, мене не цікавить ні разу, так що не тиснися.

І нічого я не виправдовуюся і не шукаю ніякої відмовки.
    Кажу вже який раз - Порошенко брехун, бо збрехав перед виборами, що побудує фонтан в Житомирі кращий за вінницький.
    За п"ять років не побудував. Брехло, однозначно :bad:

8. То гроші які потрачені на ПВО, снайперські гвинтівки та інше військове спорядження треба було потратити на фонтан в Житомирі, щоб псковські і рязанські десантники разом із тобою мали де скупатися в їх день десантника?

Нічого не видавало в Штірліца світського розвідника.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Gyppsy

Міську-поц, кажу тобі - не тиснися.
    Пєтька на весь писок пообіцяв, а не зробив.
    Він ще багато чого наобіцяв, і нічого не зробив. Але фонтан - це ж найголовніше...:cry:
    Брехло

View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA

10. Gyppsy

зі

До речі, Міську-поц, ти також брехун, звіздун і поц, бо пообіцяв зафундувати якісь таблетки в лікарню, а не зробив.
    Брехло

11. На фоні непобудованого фонтану, циган, тебе не цікавить чому три роки ці потвори вільно живуть в Україні

Куліковський "Палич" з катівні Ізоляція переїхав до Києва в 2019, саме тоді коли повернувся Портнов, Богатирьова та багато інших цікавих осіб. Що ж це за події відбулися в 2019, які дозволили всім виродкам почувати себе вільно? Загадка для 73%.

12. Gyppsy

Міську-поц, ти передвиборчий відосик з Порошенком дивився до кінця? Там на кінці є тлущ.
    Во, я підсуєтився спеціально для тебе:
    "А я людина, яка вміє і звик не брехати. Це означає жити по новому. Перестати брехати, перестати давати обіцянки, які на сьогоднішній день ніхто не збирається виконувати" П.Порошенко
    А на початку відосика є фонтан.

І тепер ці потвори знову хочуть повернути все взад.
    Міську-поц, я вкотре тебе запитую: "А чого ти чекав від Зе і його команди?"
    Не знаю, може це і загадка для 73%.

А от для 2% це ні разу не загадка.
    Я в 2019 відразу після оголошення екзит-полу це все назвав одним словом. І наразі не помилився.

Так що, Міську-поц, не бзди, все буде добре.

зі
    Чуєш, Міську-поц, роздаю свіжі яблука і сушку. Без ГМО. Люди кажуть, шо файні.
    Якщо хочеш, або маєш кому дати - маякни, вишлю НП.

13. То гроші які потрачені на ПВО, снайперські гвинтівки та інше військове спорядження треба було потратити на фонтан в Житомирі, щоб псковські і рязанські десантники разом із тобою мали де скупатися в їх день десантника?

Нічого не видавало в Штірліца світського розвідника.

14. Gyppsy

Міську-поц, ти вже мене закохав якимись тими грішми, які потрачені на ПВО, снайперські гвинтівки та інше військове спорядження.
    Не треба було обіцяти фонтан в Житомирі - і вся історія пішла би іншим шляхом.
    Або вже якщо пообіцяв фонтан в Житомирі кращий за вінницький, то треба було слова дотримати. і вся історія пішла би зовсім інакше. Я Петру пропонував варіанти на вибір, а він мене взяв і забанив.

зі
    ше сі раз питаю, це передостанній раз

Якщо хочеш, або маєш кому дати - маякни, вишлю НП

15. ⚡⚡⚡Заяви Петра Порошенка, Олександра Турчинова та Вікторії Сюмар на брифінгу з безпекових питань

Друзі, підписуйтеся на офіційні канали партії!
    Telegram bit.ly/2KOngQh
    Instagram bit.ly/34ZDz6H
    Twitter bit.ly/33Uld4F
    YouTube bit.ly/2GZgFTE

View: https://www.facebook.com/EuropeanSolidarity.official/videos/436409334621161/

16. Gyppsy

І по третьому разу кланяюся кажу

Якщо хочеш, або маєш кому дати - маякни, вишлю НП

17. Відвези в найближчий військовий шпиталь

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Судячи з того, що у тебе, циган, нема претензій що до виконання зобовязань до Януковича, Кучми, Зеленського, ти є гнила людина.
    Нема жодного президента, який би виконав все, що обіцяв. Жодного.
    Але є гнилі люди. котрим потрібен фонтан в Житомирі.

19. Gyppsy

Курва, всі на ЛФ / це я @mypucm -а згадав/ радять, куди і кому я маю ті яблука і сушку віддати чи відвезти. А самим не хочеться мені допомогти. Я один, а шпиталів і лікарень багато.
    Міську-поц, а тобі шо, тяжко цю мою посилку віднести в найближчий військовий шпиталь? Корона тобі з голови впаде, чи шо?

20. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, мені десь Янукович, Кучма, Зеленський. Най ними переймаються їхні виборці.
    Мені розходиться в Порошенку. Бо тільки він пообіцяв, що побудує фонтан в Житомирі ліпший за вінницький. І я через то за Порошенка голосував.
    А Петро взяв і здурив.
    І як далі бути? Кому вірити?

а де твій аватар? :)