У Савіка Шустера було запитання: куди рухає Україну Зеленський. Дві третіх респондентів сказало: не знаємо. Так воно десь і є. Нікуди не рухаємо. Стоїмо на місці, прожераємо бюджет. Ні реформ, ні руху в Європу/НАТО. Маємо Дію - факт.
Гриби Якщо ти п'ять років споживаєш гриби, від яких не відчуваєш і не фіксуєш погіршення стану здоров'я, то на якій підставі називати їх мухаморами? Якщо це відбувається не лише із тобою, а із великим числом інших людей, то впевненість в їхній безпечності росте. Однак, коли через п'ять років, ти переходиш на невідомий гриб із ознаками токсичності, то тобі не до мікологів. Тут потрібні психіатри.
⚡️В Україні на складах – на 310,4 тис. тонн меньше вугілля, ніж необхідно. 62 енергоблоки на ТЕС – не працюють взагалі! Станом на 10 листопада 2021 року на складах ТЕС і ТЕЦ знаходиться 447,9 тис. тонн вугілля. Це на 310,4 тис. тонн нижче гарантованих запасів. За добу запас вугілля на складах ТЕС і ТЕЦ зменшився на 13,8 тис. тонн. На 15 ТЕС експлуатуються 26 з 88 енергоблоків потужністю близько 4,1 тис. МВт. При цьому – 62 енергоблока не працюють. 25 з них – через відсутність палива. На 4 АЕС експлуатуються 11 з 15 енергоблоків потужністю близько 9,9 тис. МВт, 4 енергоблоки знаходяться на ремонті. Як ми бачимо, ситуація в енергетиці України критична! Досі незрозуміло, що планує робити влада, щоб вирішити це вкрай важливе питання.
Нагадати? Легко: View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA Нічо не виконано. А найважливіше - не можу пробачити фонтан в Житомирі. Де фонтан, с@ко?
Циган, я ж кажу що ти малорос. Ось таке тобі заходить. А для виправдання - відмовка про фонтан у місті де ти не живеш. View: https://youtu.be/YCpeU6_2gAw
Міську-поц, мені десь, що ти на мене кажеш) Те, що ти дивишся сам і шо мені тут хочеш показати, мене не цікавить ні разу, так що не тиснися. І нічого я не виправдовуюся і не шукаю ніякої відмовки. Кажу вже який раз - Порошенко брехун, бо збрехав перед виборами, що побудує фонтан в Житомирі кращий за вінницький. За п"ять років не побудував. Брехло, однозначно
То гроші які потрачені на ПВО, снайперські гвинтівки та інше військове спорядження треба було потратити на фонтан в Житомирі, щоб псковські і рязанські десантники разом із тобою мали де скупатися в їх день десантника? Нічого не видавало в Штірліца світського розвідника.
Міську-поц, кажу тобі - не тиснися. Пєтька на весь писок пообіцяв, а не зробив. Він ще багато чого наобіцяв, і нічого не зробив. Але фонтан - це ж найголовніше... Брехло View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA
зі До речі, Міську-поц, ти також брехун, звіздун і поц, бо пообіцяв зафундувати якісь таблетки в лікарню, а не зробив. Брехло
На фоні непобудованого фонтану, циган, тебе не цікавить чому три роки ці потвори вільно живуть в Україні Куліковський "Палич" з катівні Ізоляція переїхав до Києва в 2019, саме тоді коли повернувся Портнов, Богатирьова та багато інших цікавих осіб. Що ж це за події відбулися в 2019, які дозволили всім виродкам почувати себе вільно? Загадка для 73%.
Міську-поц, ти передвиборчий відосик з Порошенком дивився до кінця? Там на кінці є тлущ. Во, я підсуєтився спеціально для тебе: "А я людина, яка вміє і звик не брехати. Це означає жити по новому. Перестати брехати, перестати давати обіцянки, які на сьогоднішній день ніхто не збирається виконувати" П.Порошенко А на початку відосика є фонтан. І тепер ці потвори знову хочуть повернути все взад. Міську-поц, я вкотре тебе запитую: "А чого ти чекав від Зе і його команди?" Не знаю, може це і загадка для 73%. А от для 2% це ні разу не загадка. Я в 2019 відразу після оголошення екзит-полу це все назвав одним словом. І наразі не помилився. Так що, Міську-поц, не бзди, все буде добре. зі Чуєш, Міську-поц, роздаю свіжі яблука і сушку. Без ГМО. Люди кажуть, шо файні. Якщо хочеш, або маєш кому дати - маякни, вишлю НП.
То гроші які потрачені на ПВО, снайперські гвинтівки та інше військове спорядження треба було потратити на фонтан в Житомирі, щоб псковські і рязанські десантники разом із тобою мали де скупатися в їх день десантника? Нічого не видавало в Штірліца світського розвідника.
Міську-поц, ти вже мене закохав якимись тими грішми, які потрачені на ПВО, снайперські гвинтівки та інше військове спорядження. Не треба було обіцяти фонтан в Житомирі - і вся історія пішла би іншим шляхом. Або вже якщо пообіцяв фонтан в Житомирі кращий за вінницький, то треба було слова дотримати. і вся історія пішла би зовсім інакше. Я Петру пропонував варіанти на вибір, а він мене взяв і забанив. зі ше сі раз питаю, це передостанній раз Чуєш, Міську-поц, роздаю свіжі яблука і сушку. Без ГМО. Люди кажуть, шо файні. Якщо хочеш, або маєш кому дати - маякни, вишлю НП
⚡⚡⚡Заяви Петра Порошенка, Олександра Турчинова та Вікторії Сюмар на брифінгу з безпекових питань Друзі, підписуйтеся на офіційні канали партії! Telegram bit.ly/2KOngQh Instagram bit.ly/34ZDz6H Twitter bit.ly/33Uld4F YouTube bit.ly/2GZgFTE View: https://www.facebook.com/EuropeanSolidarity.official/videos/436409334621161/
І по третьому разу кланяюся кажу Чуєш, Міську-поц, роздаю свіжі яблука і сушку. Без ГМО. Люди кажуть, шо файні. Якщо хочеш, або маєш кому дати - маякни, вишлю НП
Судячи з того, що у тебе, циган, нема претензій що до виконання зобовязань до Януковича, Кучми, Зеленського, ти є гнила людина. Нема жодного президента, який би виконав все, що обіцяв. Жодного. Але є гнилі люди. котрим потрібен фонтан в Житомирі.
Курва, всі на ЛФ / це я @mypucm -а згадав/ радять, куди і кому я маю ті яблука і сушку віддати чи відвезти. А самим не хочеться мені допомогти. Я один, а шпиталів і лікарень багато. Міську-поц, а тобі шо, тяжко цю мою посилку віднести в найближчий військовий шпиталь? Корона тобі з голови впаде, чи шо?
Львівець @Мих -уїл, мені десь Янукович, Кучма, Зеленський. Най ними переймаються їхні виборці. Мені розходиться в Порошенку. Бо тільки він пообіцяв, що побудує фонтан в Житомирі ліпший за вінницький. І я через то за Порошенка голосував. А Петро взяв і здурив. І як далі бути? Кому вірити?