ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Рейтингам ПП вже вірив, і що вийшло? Які були рейтинги у Зеленського, що він його проморгав - все топив і топив Толіка?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я вже казав раз: реальні рейтинги показали недавні довибори до ВР в Херсонській і Черкаській областях. З розгромним рахунком перемогли кандидати від Слуг народу (читай - Зеленського).

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вірю не рейтингам, а конкретним людям. Якщо Порох, чи інший достойний матиме рейтинг 1%, я все одно голосуватиму за нього.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Смішні зебіли. Вони так прикольно намагаються якось вилізти зважкої депресії.
    Буля, я маю таке питання: якшо згідно Вашим словам "Прямий" ніхто не дивиться, навіщо падлокловун намагався його знищіти?
    Ви відповісте, або я Вас ткнув складним запитанням пикою в смердюче кловуняче лайно?

5. Blaberus

В Харкові кандитура від палокловуна отримала декілька процентів. Банда кловунів в лайні.

6. Blaberus

Цікаво, скільки процентів отримає падлокловун на наступних президентских виборах? Якшо дотягне до них.

7. Blaberus

Навіщо тоді за цей закон роздавали слугам гроші в сортирі?

8. Blaberus

Це від стресу.:crazy:

9. Blaberus

Серьозно? Можливо Ви цю лахудру порівнюєте з собою? Тоді можливо навіть можна погодитись.
    Тільки не слід стрибати з балкона з парасолькою.

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

По суті, ви праві.
    "Закінчити війну за години, долар по 10 і фонтан в Житомирі" він вже просвістав в 14-му році.
    "Армію, віру, мову" Порошенко розтринькав в 19-му.
    А якщо зараз Разумков почне юзати "розумну політику", то Петру нічого й не залишається, хіба Маруся, Соня і Марина...
    Але хай тріпається, чисто для піни)

11. View: https://www.facebook.com/724192162/posts/10157959304977163/

• Смішно Смішно x 1
  12. За розмовою цих двох дурнів криються страшні слова:

Війна, економічна та енергетична кризи, дефолт, десятки тисяч смертей, яким можна було запобігти....

Який треш...

13. medwedo berlogsoni

Це похвально. Ви кажете, що голосуватимите за Порошенка навіть тоді, коли у нього буде рейтинг клоуна? Похвально, похвально.
    А он Хомчин сліпо вірить рейтингам.
    До речі про Харків... Там випадково не представник Порошенка переміг, ні?
    А от Верховна Рада поповнилася двома депутатами від Слуг народу.

14. medwedo berlogsoni

Можна про дефолт детальніше?
    А Ви завжи дурнів слухаєте?

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Головне, щоб людина відповідала європейським критеріям. Якщо Порошенко завтра стане прихильником Росії, або ідеї братскіх народов, або прихильником багато векторності, то я не буду його підтримувати.

• Смішно Смішно x 1
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А що - Зеленський прихильник? Зеленський за ЄС і НАТО, без всяких умовностей.
    А що вангують і нав'язують нечистоплотні політики, зацікавлені в приході до влади, і їхні прихильники - на те наплювати і розтерти.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-перше, він це робить неграмотно і безініціативно.
    по-друге, він сказав про НАТО наступне: не люблю ходити туди, куди мене не кличуть, забуваючи, що НАТО потрібне нам, а не ми - НАТО.
    по-третє, не бачу жодних реальних кроків на зустріч НАТО.

Не було в Україні президента, якому б політики не намагалися щось навязувати.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)