Українці більше не хочуть бачити Зеленського президентом. Нове дослідження групи СОЦІС підтвердило, що Зеленський – лідер антирейтингу серед українських політиків. Майже 30% виборців ні за яких обставин не проголосують за бубочку. 56.6% українців проти, щоб Зеленський балотувався на другий термін. ❗️Загалом соціологи відзначають, що рейтинг Зеленського за осінь обвалився вже на 7%. І ця тенденція продовжиться, зважаючи на вал проблем, які очікують Україну вже в найближчі місяці. Але це не всі страшні новини для Вовочки. Соціологи традиційно провели дослідження потенційного другого туру виборів між Зеленським і Порошенком. І виявилось, що півшостого від п’ятого відділяють жалюгідні 7.8%. 53.9% - за Зеленського 46.1% - за Порошенка Минуло всього половина каденції «найвеличнішого», а вже прозріли не лише Гордон із Комаровським, а майже половина всіх виборців.
Навіть бидло зрадило падлокловуна. Звертаємо увагу що ці два покидька переводять стрілки на хохлов-дебілів. Але так чи інакше вони набагато тупіші за мене. Бо вони лоханулись, а я ні!
Хомчин, не згори на роботі)) при тому що нема причини для екзальтації. Ніякої. Ну і що з того, що Порох роздав права на канали? Мабуть, вигода з цього є - не сам покриває витрати - а вони не малі, бо хто його канали дивиться? А покриватимуть тепер спільно. Але поки Зеленський заходить з козирів. Що б не казали, а ОПЗЖ пішло в жопу. Ахмєтов як постраждалий шукає вихід, Коломойша стрімко пішов вниз у списку найбагатших. У Пороха нема спокійної минути. Далі буде) Верещіть, ми слухаємо.
Подивимося через скільки анальна гикавка настане у булі Кацалапий промовчить, бо в нього вже анальна гикавка почалася. 5 листопада Президент Володимир Зеленський підписав антиолігархічний закон, який "докорінно змінює відносини між великим бізнесом і політиками!", - пафосно написав Зеленський у Twitter. В той самий день колишній партнер Ігоря Коломойського - Геннадій Корбан(інтерв‘ю з яким ми покажемо цього тижня у Соромно) розкрив хитрозроблену схему пограбування держави, яку спільно з командою Зеленського прямо зараз реалізовує олігарх. Якщо коротко, то Україна заплатила йому 30 млрд грн за газ «Укрнафти», який в 2006 році постачався населенню за державною ціною. Найближчим часом держава має заплатити ще від 20 до 100 мільярдів (в залежності від умов мирової угоди) за газ, поставлений в 2007-2011 роках. Контрольний пакет акцій «Укрнафти» належить державі, але Коломойський вже 20 років контролює і грабує це підприємство. І вимагає, щоб Україна розразувалася за той газ по ринковій ціні. Ціна на сьогодні аномальна – 1000 доларів за тис. м3. Або віддала газ зі сховищ, якого Україні ледве вистачає аби пройти зиму. І держава йде йому на зустріч. В зв’язку з цим у мене кілька питань до пана Зеленського: 1. Чому багато років держава непохитно стояла на своєму і була готова платити «Укрнафті» за газ по тій ціні, по якій він реально продавався населенню. І тільки після обрання Вас, Володимире, президентом України ситуація докорінно змінилася на користь олігарха? 2. Чи усвідомлюєте Ви, що можлива експропріація Коломойським частини ресурсу з газосховищ (у жовтневому звіті «Нафтогаз» вказує, що зберігає 0,7 млрд кубометрів газу «Укрнафти», чого раніше в звітах не згадувалося) ставить під загрозу енергетичну безпеку країни в опалювальний період? 3. Чи можна вважати дарунок десятків мільярдів гривень Вашому давньому діловому партнеру тією «докорінною зміною відносин між великим бізнесом і політиками», яку ви проголошували підписуючи закон про олігархів? На останнє питання можете не відповідати...
Верещук - це голова. Вона вмить орієнтується в ситуації. Молодець. Такий ясний розум, де там чоловікам-політикам. А Геращенко тетьоха - тупа-тупенька. До речі щось не видно ніяк Марусиної подружки?
Хомчин, ви хоч 10 разів тут про кубометри для Коломойші запостіть, а Нафтогаз вже спростував - це ваш суцільний фейк. Нічого йому не давали, і ніяких мільярдів для нього в помині не було. Думаєте брехнею натягнути Пороху 4 %? О.мамма миа Яка ганьба.
Та що мені Геращенко? Вона може і не далека, зате на парасолі не літає. А у Раві Руські, де Верещук була мерихою, ніхто її не поважає. «Ірка – вона така». Репортаж з Рави-Руської про колишню міську голову Ірину Верещук - YouTube Але для зЕлені підійде. Дурне до дурного швидко липне. Верещук. Рава-Руська. Що думають жителі міста - YouTube
Бо такий заказ. Я таке не дивлюсь) А від СН підуть опитувати і вийде ролік " В Р.Руській всі Ірину Андрійовну поважають".
Який Порошенко розумний! Як він сміливо прореагував на антиолігархічний закон Зеленського, який - пустий папірець і якого нічого боятися. Порошенко сміливо і мудро переписав свої канали на Ірку Геращенко і Ко, а сам всунув голову в пісок і виставив голу ...(ой, тут же жінки присутні!) для нанесення чергового удару по (йой, що це мене понесло...) Я, здається, уже розповідав про те, як простий сільський дядько переказував почуте. Він почув: "Птица - страус, ноги - длинные, хвост - короткий, туловище яйцеобразное" А повторив "Птиця всрався, ноги - довгі, хвіст - короткий, яйця видно".
От ви дундук)Ніяк розпенькати: хто пішов опитувати, знімати ролік - з якою метою? Який був у людини інтерес? Яких людей йому підставляли, мо хтось ображений нею, може комусь просто заплатили, щоб швидше з тим завданням покінчити. Я ж кажу - а підуть від СН про неї знімати- буде зовсім інший колєнкор. Що за дурня "ВСІ не поважають". Там що - 4 особи живе?
Важко повірити, чесне слово. Щоб викласти мільйони і отримати результат Юща? Повернутись до того, де був...При тому він буде вже не цікавий нікому - ні в ЄС, ні в "ЄС".