ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як ви посміли таке страшне фото виставити? І то після після виборів у мери другого Кернеса!!!!:))):))):)))

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вона за Добкіна голосівала.

• Смішно Смішно x 1
  4. Silver bullet

Для вас особисто. Правда, гарна компанія?Всі свої, одної крові. Ваш поки стоїть позаду, набирається досвіду. Ще не сивочолий.
    Дуже характерне фото.

• Смішно Смішно x 2
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

:)
    Порох позаду не через брак досвіду.
    Просто правило "каждий свєрчок знай свой шесток" актуальне у всі віки. Порох там ні разу не "влада")

6. Blaberus

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам більше скажу. Ззаді Ахмєтова, за лівим плечем - я стою і нічого, теж набираюся досвіду. Ви ж там на сході постійно голосували за Риги Ахмєтова, а чого така ненависть?:)))

• Подобається Подобається x 1
  8. Silver bullet

А хіба не ПОП один з засновників ПР? Ой, йой.Такого не знати..
    Так то ви за лівим плечем Ахметова і правим плечем Саші стоматолога виглядаєте, стоячи навшпиньках? Будемо знати, що ви з тієї ж компанії.:)

• Смішно Смішно x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

А как же Молодь за Януковича"?;)

10. Good man

Good man Обычный человек

Сосна, хочу напомнить тебе, что по словам самого Зеленского он неоднократно пил с Януковичем наедине. Причём, конкретно пил. Это тебе не фоточки, один стол на двоих разделяют только близкие люди.

11. Blaberus

Для Булі харківській це занадто складне запмиання.

12. Blaberus

Буля харківська, чому Ви так нервуєте? Ну пролетів Добкін. Це, можливо не перша і не напевне не остання трагедія в Вашому житті. Віднесіться до цього філософськи: зебіли повинні страждати.

13. Я намагаюся не бути порохофілом - просто через те, що 21 століття і культ особистості, м'яко кажучи, недоречний.

Але, блять, режим Зеленського не залишає мені жодного шансу.

Куди не тицьни - скрізь при Пороху було краще.

Оборона. Армія отримувала гроші, армія реформувалася, армія з оптимізмом дивилася в далечінь. Армія отримувала байрактари та джавеліни.

А зараз армія на такому підсмоктуванні, що і ДШВ і арта займають у мене гроші до зарплати. Бо бойові не сплачують по 8 місяців.

Економіка. Стабільне зростання ВВП протягом 13 кварталів, покращення міжнародних рейтингів, профіцитні бюджети, довгі кредити від МВФ.

А зараз повний хаос та пиздець.

Енергетика. Нагинання газпрому у Страсбурзі, не закупівля російського газу, санкції проти північного потоку 2, експорт електроенергії.

А зараз морок і Палестина. Вугілля у ТЕС немає, газпром нас страпонить, газові сховища жебраки, як інтелект Верещук.

Міжнародні відносини. При Пороху – поважуха та суб'єктність. При Зеленському - за щічку лоха пошматували.

Куди не тицьни, нинішній голобородько змушує мене бути порохофілом.

Петро Олексійович. Я сумую за Вашими кадровими проїбами і ко-ко-корупцією. Ви якось так талано «крали», що бюджет наливався жирком.

Come back, please!

#вголос
    Автор: Ярослав Матюшин

• Тупо Тупо x 1
  14. Gyppsy

Міську-поц, так не буває)))

Пороха підтримало 15% виборців. Це вирок.

15. А конкретно по перерахованому заперечити Матюшину можеш?

16. Gyppsy

Ти думаєш, я все читав уважно? Тим більше - нафік мені щось заперечувати якомусь Матюшину? Хто він такий?

Міську-поц, я той твій допис читав відразу цілими фразами. Звернув увагу на те, що процитував.

17. FB_IMG_1636292891232.jpg

18. Gyppsy

Міську-поц, а ти шо, бідуєш, чи шо?

19. Gyppsy

Міську-поц, ну і нашо ти мені то пхаєш?
    У мене по обійсцю розставлено три радейка, і всі налаштовані на хвилю НВ. Не виключаються практично ніколи - ні вдень, ні вночі, чи їх хтось слухає чи нє. Так шо я трошки в курсі.

Я тебе питаю, "Міську-поц, а ти шо, бідуєш, чи шо?", а ти мені пхаєщ фотку Порохового дружбана )))

зі

Давай ще раз

Міську-поц, а ти шо, бідуєш, чи шо?

а де твій аватар? :)