ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, що тризуб є на картинці. Зразу видно звідки ноги ростуть, ну а хто поширює - теж видно.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, не гони хвилю.
    Чим це герб спаплюжений?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порошенко - лицемір, яких ще пошукати.
    Він вчора був присутнім на Шустер-Лайв. На шоу того Шустера, яке він колись закрив, будучи президентом, а самого Шустера вигнав із України.
    Так от, зараз Савік Шустер знаходиться на лікуванні за кордоном і вів шоу в режимі відеоконференції. А Порошенко казав йому: "Повертайтеся, видужуйте скоріше, повертайтеся в Україну".
    Шустер-Лайв ведуть на каналі Ахметова, на тому каналі, куди запрошують Гордона, Юлю Тимошенко, Тарасю Чорновола, Разумкова... Аваков (якого називають чортом) зачастив, а от тепер на тій помийниці почав уже ритися в пошуках політичного щастя і Сивочолий.

Треба перевірити кожного пса, якого звати Сірко, щоб узнати, у якого саме Сірка Порошенко позичив очі.
    Порошенко відповів, чи піде на вибори президента 2024 року
    На каналі Ахметова "Україна 24"

Останнє редагування: 6 лис 2021
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Далі не читав. Нецікаво. Але хочу зазначити що лицемірство це якість необхідна для політика і дипломата. А такі якості як сцикливість, тупість і вірогідна наркозалежність це якості дуже шкідливі.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

medwedo berlogsoni,ти лицемір, бо ходиш на ЛФ, туди, куди ходять Blaberus, Михайло Хомчин, Майор та інші порядні люди.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Помилка, Брехло.
    Одне слово лишнє.
    Правильно писати так,- куди ходять Blaberus, Михайло Хомчин, Майор та порядні люди.

7. 1. Упіймав себе на думці, що вже якось давно у відповідь не чув оте "мудронарідне": "А ваш Порошенко шо лучче був?!!!".
    Невже, "як до жирафів", але нарешті дійшло, що таки "лучче"?

2. Ніяк не можу второпати, і чому це фаховий найбільший чотириразовий ухилянт має низький авторитет серед військових?!!!

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

йди до дупи.

9. medwedo berlogsoni

Я так переживаю, що @Мих @Mykhaylo Khomchyn і @Blaberus можуть не почути, що говорить Мотя Ганапольский про Порошенка в присутності юриста Тарасю Чорновола та ще якоїсь Федини, що вирішив запостити цей ролик і сюди.
    Послухайте, це ж - дуже важливо.
    Якщо Ви глухі вухами (голова - суцільна кістка), там є сурдопереклад.

View: https://youtu.be/nNo8YHRkZLw?t=4190

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  11. Gyppsy

Вночі радейко шипіло, ніби Разумков створив /чи створює?/ свою групу в ВР
    А на маєш...
    Петро зійшов на пси - з Верещук міряється цюниками :)))

12. medwedo berlogsoni

Я - не експрезидент. Мені можна. І не збираюся ним бути.

Крім того, я не закривав ЛФ. Якби я закрив ЛФ, а його потім відкрили, а я зайшов би на ЛФ після цього, тоді Ваше порівняння було б доречним.
    А так - ні. Ще раз нагадаю: Порошенко закрив програму Шустера, потім її за свої вкрадені гроші відкрив Ахметов, після цього Порошенко з Сірковими очима заявляється на ток-шоу Шустера, ще й жалкує, що Шустер лікується, і бажає йому швидкого одужання.
    А Ви, Миху, краще б прореагували на слова Ганапольського, який назвав три прізвища Ахметов, Пінчук, Порошенко, які зустрінуться за пляшкою білого вина десь у когось на дачі чи на Сардинії і порадяться. що робити із Зеленським.
    Ви слухали хоча б пару хвилин того ролика, на який я дав посилання?

Останнє редагування: 6 лис 2021
  13. FB_IMG_1636204199554.jpg
    Не зли львівських броварів - бо увіковічать.

У Львові в броварнях пропонують новий сорт пива "Зелене чмо". Всього 60 грн за пляшку. В рекламі так і кажуть "Після довгих експериментів ми нарешті змогли сказати: "Стоп! Це те Зелене ChMO, яке ми заслужили!"

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що тут реагувати?
    Ганапольський перед трьома прізвищами сказав слово "якщо". А якщо не зберуться? Мотя собі пофантазував. На що реагувати?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто сказав? Щоб бути лицеміром, тре бути експрезидентом?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

зеленський ідіть у сраку - YouTube

17. Gyppsy

18. А ми послухаємо ті, які суд витребує, а не монтаж.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)