Ще навесні 2019 Коломойський на куражі чітко розповідав про свої політичні плани: - відновити економічну співпрацю з РФ: - максимально сповільнити євроінтеграцію; - зупинити реформи та обібрати населення до рівня "волки сыты и овцы целы"; - підірвати боєздатність, бо "воюєм самі с собой" та "оні забудут кровь" Тепер скажіть що з цього не виконали його протеже з ОП? - відновлено поставки російської електрики, на підході газ; - українське керівництво стає нерукопожатним в світі; - економіка в кризі, населення тиснуть податками, тарифами та цінами; - в армії борги, зриваються спецоперації, військові заарештовуються. Це не помилки або некомпетентність - це план. І реалізується він не полудурками на посадах, умовні Мілованови лише картонні дурілки для обивателя - а тіньовими кукловодами, які системно впроваджують крах державних інститутів. Суспільство починає реагувати падінням рейтингів "слуг", але політичної відповідальності замало - має бути покарано замовників керованої руїни на чолі з Коломойським.
Ану, Хомчине, тикніть перстом, де тут на фото Порошенко? Адже тема - про Порошенка. Чи Вам фіолетово? Зелено, я би сказав, як морда Порошенка?
Ха, прокольно получилося - я не переключив розкладку клави після теревенів з москалями і кацапами))) Так що в конторі кілька рошенок у мене знімуть, за неуважність) Ну та менше з тим... Чуєш, Міську-поц, ти можеш нормально відповісти - хто такі ті генерали Марченко і Павловський? Шо там сі стало? Але давай своїми словами, бо якщо хочеш пхати чиїсь дописи - навіть не трать часу і чорнила з папером, читати не буду.
@Gyppsy, та не робіть папі нерви) він на конвейєрі сидить, а лізти в Вікі за генералами - збити його з ритму.
MARTIN, коли хоч яка модерація буде на форумі? Оця нова на форумі істота @Blaberus ні в чому собі не відмовляє, і майже за кожний його месідж можна його банити. Чому через таких провокаторів, виконуючих заказ, ЛФ повинен так ганьбитися?? Що читати в нього нічого, я вже мовчу.
Яке брехливе падло! А писало що завжди спілкується українською. Silver bullet, чи не маєте бажання смачно харканути в брехливе циганське рило?
Форум зійшов на ніц. А про Бляберуся і говорити нічого: Додаток:Тлумачний словник львівської ґвари — Вікісловник
Країна теж. Завдяки хохлячому бидлу. Безумовно! Що Ви взмозі сказати, коли Ваш поважний співбесідник ткнув Вас пикою в лайно і Ви взмозі лише бульбашки пускати.
От така таблиця - це за весь час епідемії смертність на мільйон населення. Ми не на першому місці, і не другому. Одинадцяте місце з 16 країн! Блогери:
А подонки, которые делали лишь одно - истерили на каналах, что все мы завтра умрем из-за того, что власть отвратительна и все делает плохо, украла деньги из ковидфонда на дороги, т.е. люди в эпидемию и войну разрушали доверие, которое необходимо - ЭТО ПОДОНКИ.
Не то слово! Как они могут не целовать задницу богоподобного Зелечки! И нежелание кушать его какашечки есть признак морального падения и дурного вкуса!
Spoiler: Для кінченого довбойоба Придурку, я завжди спілкуюся українською мовою на українських ресурсах. Інколи і на неукраїнських послуговуюся рідною мовою. А прокол з "Мыську-поц..." це той випадок, коли я перед тим спілкувався на чужому ресурсі. Там в Правилах всього п"ять пунктів. І пункт п"ятий гласить 5. אנו מדברים רוסית
Тут питання своєчасності. Тоді, коли вакцинація у Європі йшла повним ходом, зелена влада робила дороги і цим тішилася. А коли прийшла нова хвиля ковіду, країни Європи були провакциновані, а Україна тільки почала вакцинуватися, від чого Медведо дуже тішився. Але є таке прислівя - дорогА ложка до обіду. Тому й пасем задніх, як завжди.
Яка влада, така і статистика. США, наприклад, відносять до смертності на ковід всіх, у кого підтверджено ковід. В Україні більшості селян, померлих в останні два роки, ніхто ніякі тести не робив. Брехуни.