Порошенко на запрошення Туска 17-18 листопада візьме участь у Конгресі та Саміті ЄНП (interfax.com.ua)
Експеримент не вдався. Клоун залишився клоуном, а президент залишився Президентом. View: https://www.facebook.com/100002709576812/posts/3967529360014011/
Тримай срачогон Пропозицію Зеленського надати Газпрому 50% знижку на транзит газу можна б було розглядати як хитрий політичний хід - якби не 2,5 роки системних поступок Кремлю з боку "нових ліц". "Відведення військ і заборона розвідки?" - на, Владім Владіміровіч, нам нє жалко! Віддати Цемаха і беркутню? - натє! Відновити закупки електрики з РФ? - та пожалуйста! Не заважати будівництву "Потоку-2"? - зробимо! Зірвати спецоперацію по вагнерівцям? - будь ласка! Не виконувати оборонне замовлення, затримувати виплати і тримати військових в клітках? - оценітє! Розвалити антипутінську коаліцію та допомогти відновити міжнародні позиції РФ? - отримуйте! Тому треба бути дуже наївними, щоби розраховувати на якісь адекватні ходи від тих, хто не дав ЖОДНОГО результату в сфері захисту національного інтересу. Так що "хуже будєт", запам'ятайте - як це не дивно, але ще є куди.
Міську-поц, то ти мене так тролиш, чи шо? Я ж тобі вже казав - на язікє я читаю лише при великій потребі. А тут написано невідомо ким, ще й так багато і дрібними буквами... Нашо ти мені то пхаєш?
Міську-поц, ті всі картинки якісь галімі Мені подобається та, котру ти постив перед тим Міську-поц, то твоя кантора такі плакати штампує, чи шо?
Зеленский победил не потому, что верили в его успех, а потому что точно знали, что несет с собой Порошенко и вообще "старые элиты". Этим не верили ни на грош и с основаниями: все эти тимошенкобойкопорошенко были у власти тридцать лет. Сменяли друг друга, договаривались друг с другом, все жутко разбогатели, а страну довели до убожества. И деятельность Пятого президента не оставляла сомнений, что его такое положение очень даже устраивает. И что любые перемены он может делать только под огромным внешним давлением (за смену прокурора Шокина американцы выложили миллиард - и его заменили... на Луценко).
Давление Порошенко и его команды только в одном - "шоб ты, сука -жидовская морда сдохла и освободила нам место для воровства". В этом направлении давление огромное. Но только не в сторону прогрессивных перемен. Это видно прекрасно: и по обстановке на его ТВ-каналах, и по поведению его интернет-борцов. Боты, с которыми мы здесь сталкиваемся - это уже низкопробные юзеры-говнокидатели, от которых Пеци только вред, настолько они мерзки и примитивны.
Міську-поц, а чо ти копіпастиш кацапські плакати? Ти в них на роботі, чи шо? Платять хоть правильно? Але най вже буде, мені Петро там також сподобався - як намальований! Я буду час від часу той плакат також виставляти, може тобі більше капне А картинки від друзів України я вже колись бачив. Твоя все одно краща