Немає. Виплата щомісячних основних видів грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил Міністерством оборони України здійснюється у повному обсязі. Робота з фінансування належних соціальних виплат військовослужбовцям є пріоритетом діяльності керівництва Міноборони та Збройних Сил, яке наразі вживає усіх заходів щодо його забезпечення. https://www.mil.gov.ua/news/2021/06...plat-vijskovosluzhbovczyam-u-povnomu-obsyazi/
Переключаюсь на патриотический ПРЯМИЙ. На экране крупная таблица, отражающая голосование зрителей канала ЧЕМ ЗАКОНЧИТСЯ ВИЗИТ ЗЕЛЕНСКОГО В ВАШИНГТОН: - укреплением и углублением сотрудничества двух стран - 12% - пустой болтовней и рекламными обещаниями - 88% Характер подачи материала вполне виден из процентов, голосования: ведь публика вполне формируется характером передач. И вот ЭТО у нас почему-то называется патриотизмом. Ахметов далеко не в восторге от Зеленского и его администрации. Потому что опять отменены повышения тарифов на электричество. Потому что проект закона 5600 получил прямое название антиахметовского. И канал критикует правительство и президента за его шаги в экономике - весьма и весьма агрессивно. НО у Ахметова (или лиц которые определяют политику канала и назначены на эту работу Ахметовым) хватает ума понимать: как бы мы ни грызлись в политике внутренней, во внешней политике мы должны быть едины. Ахметов один раз попробовал сыграть на Донбассе против Киева - и он сделал выводы. НО! - Порошенко этот вывод ну никак не удается сделать. Он во внешней политике еще злее кусает украинскую власть чем во внутренней, он и его люди просто изрыгают злобу -он при этом, что неизбежно, зачастую неприкрыто и явно воюет против Украины и... во многом де-факто работает на Путина (так же как скажем работают на Россию такие персонажи, как Фарион или Федина). Это выбор Порошенко - он считает такую политику правильной. Это его право - и у него есть деньги на ее реализацию. Это я понимаю. Но вот почему такая политика называется патриотизмом этого я ну никак понять не могу
Убедительная просьба в следуюший раз давать ссылочку. Иначе складывается впечатление что это литературное творчество пациентов дурдома.
Нема. Виплата щомісячних основних видів грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил Міністерством оборони України здійснюється у повному обсязі. https://www.mil.gov.ua/news/2021/06...plat-vijskovosluzhbovczyam-u-povnomu-obsyazi/ Різницю побачили?
В чому різницю? Це все є грошове забезпечення військовослужбовців. Чомусь так любимий кацалапим серлещ квартирович не забуває виплачувати собі по 300000 зарплати + на оздоровленя+премії. А тут зразу нещасних 20000+- грн соцдопомоги військовослужбовців - недоплата бюджету. ДеБіл, хрестик зніми або труси одінь
Отже, що ми дізналися сьогодні від президента Зеленського. Досягнути миру він не може, бо це питання на 90% залежить від Путіна. Так може тепер пора вибачитися перед Петро Порошенко? Чи може Зеленський заробляє на крові? Бо Державне оборонне замовлення не виконується вже 8 місяців, виплати армії затримуються... Зеленський барига? Тільки при Порошенко звільнили 2/3 окупованого Донбасу, а не при Зеленському.... Зеленський каже українцям, що вважають себе росіянами їхати в Росію. Правильно, а чого ж ти це під час виборів не казав? Отже плану реінтеграції Донбасу немає. А може вже є закон про коллобарантів? Ні, немає. Може є діючі соціальні програми для переселенців, доступне житло? Ні, немає. Може запрацювали, відключені при Зеленському, українські канали в супутнику? Ні. Обманути стільки народу заради нічого - це означає кинути тих хто ще невизначився, або намагався зберігати нейтралитет у обійми руського миру. Сьогодні Зеленський прямим текстом сказав - Я Вам брехав. Від мене мало що залежить. Плану у мене, в сенсі програми дій, не має. Дякую, дуже дякую. Два роки псу під хвіст, та які два, п'ять, бо ситуація погіршилась. І тепер моє улюблене - ми попереджали.
Я вам також кажу, що "мир і спокій" в Україні залежить від Москви, хоча... якщо точніше від того, хто вирішує це питання на небі - чи довго правитимуть у Москві вороги України. Шаман Габьішев пророкує падіння демона в Кремлі у серпні 2021 року. View: https://youtu.be/psttQaz4vpM Так що...час покаже, хто то брехав чи прикидався, що бреше... я ж також не все кажу як буде, аби не зірвалося) А от що потім буде, як Зе ніхто не буде заважати? Хоча у вас не вистачить фантазії, як у Порошенко... "стадіон, так стадіон..."
Таким чином, війсковослужбовці при Порошенко заслуговували на виплату додаткових видів грошового забезпечення, а зараз не заслуговують. Напевне тому що тоді був Головнокомандувач, а зараз зрадник-гівнокомандувач. Це якшо перепустити що Ваше джерело не бреше.
Перебої з виплатами почались задовго до Зеленського. Я пам'ятаю, як давали матеріалку в 17-му, 18-му, 19-му... Така сама історія. Головне що зарплату дають вчасно, гроші за відрядження повертають вчасно, всі винагороди платять вчасно. А решта дрібниця. Візьмемо грубо 1 000 000 000 грн поділимо на 250 000 військових. Маємо якісь 4 000 грн на душу. Сльози.
Останься Порошенко еще на один срок, и в Украине остался бы один суперолигарх и пара его альфаподельников(Медведчук, Ахметов). Зеленский свое дело сделал: ослабил олигархический синдикат, навсегда похоронил политический мусор(Тимошенко, Порошенко, Медведчук, Ляшко .... ). Так что правда такова: ваш Пеця рошеновский однотуровым обманом во власть въехал, но потом войну проиграл, подписал минскую капитуляцию, обосрался и был народом нах послан. И если его против клоуна снова выставят, то быть клоуну еще раз президентом. Вот такая неприятность, Мих. Голосовать будут за "новые лица".
О, пані. Ви тут просто обісрали Зеленського з ніг до голови. Пояснюю. Зеленський сказав, що закінчить війну - просто перестане стріляти, а ви кажете, що Петя вже програв війну. Ваш Зеленський закінчував війну, яка вже була програна? Ви вже щепилися? Бо це може бути побічка, нє?