ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Немає.
    Виплата щомісячних основних видів грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил Міністерством оборони України здійснюється у повному обсязі. Робота з фінансування належних соціальних виплат військовослужбовцям є пріоритетом діяльності керівництва Міноборони та Збройних Сил, яке наразі вживає усіх заходів щодо його забезпечення.
    https://www.mil.gov.ua/news/2021/06...plat-vijskovosluzhbovczyam-u-povnomu-obsyazi/

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Переключаюсь на патриотический ПРЯМИЙ. На экране крупная таблица, отражающая голосование зрителей канала

ЧЕМ ЗАКОНЧИТСЯ ВИЗИТ ЗЕЛЕНСКОГО В ВАШИНГТОН:
    - укреплением и углублением сотрудничества двух стран - 12%
    - пустой болтовней и рекламными обещаниями - 88%

Характер подачи материала вполне виден из процентов, голосования: ведь публика вполне формируется характером передач.

И вот ЭТО у нас почему-то называется патриотизмом.

Ахметов далеко не в восторге от Зеленского и его администрации. Потому что опять отменены повышения тарифов на электричество. Потому что проект закона 5600 получил прямое название антиахметовского. И канал критикует правительство и президента за его шаги в экономике - весьма и весьма агрессивно.

НО у Ахметова (или лиц которые определяют политику канала и назначены на эту работу Ахметовым) хватает ума понимать: как бы мы ни грызлись в политике внутренней, во внешней политике мы должны быть едины. Ахметов один раз попробовал сыграть на Донбассе против Киева - и он сделал выводы.

НО! - Порошенко этот вывод ну никак не удается сделать. Он во внешней политике еще злее кусает украинскую власть чем во внутренней, он и его люди просто изрыгают злобу -он при этом, что неизбежно, зачастую неприкрыто и явно воюет против Украины и... во многом де-факто работает на Путина (так же как скажем работают на Россию такие персонажи, как Фарион или Федина).

Это выбор Порошенко - он считает такую политику правильной. Это его право - и у него есть деньги на ее реализацию. Это я понимаю.

Но вот почему такая политика называется патриотизмом этого я ну никак понять не могу

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Є:
    https://www.mil.gov.ua/news/2021/06...plat-vijskovosluzhbovczyam-u-povnomu-obsyazi/

4. Blaberus

Убедительная просьба в следуюший раз давать ссылочку. Иначе складывается впечатление что это литературное творчество пациентов дурдома.

5. VasMT

Нема.
    Виплата щомісячних основних видів грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил Міністерством оборони України здійснюється у повному обсязі.

Різницю побачили?

6. В чому різницю? Це все є грошове забезпечення військовослужбовців.
    Чомусь так любимий кацалапим серлещ квартирович не забуває виплачувати собі по 300000 зарплати + на оздоровленя+премії. А тут зразу нещасних 20000+- грн соцдопомоги військовослужбовців - недоплата бюджету. ДеБіл, хрестик зніми або труси одінь

7. Отже, що ми дізналися сьогодні від президента Зеленського.

Досягнути миру він не може, бо це питання на 90% залежить від Путіна.

Так може тепер пора вибачитися перед Петро Порошенко? Чи може Зеленський заробляє на крові? Бо Державне оборонне замовлення не виконується вже 8 місяців, виплати армії затримуються... Зеленський барига? Тільки при Порошенко звільнили 2/3 окупованого Донбасу, а не при Зеленському....

Зеленський каже українцям, що вважають себе росіянами їхати в Росію. Правильно, а чого ж ти це під час виборів не казав?

Отже плану реінтеграції Донбасу немає.

А може вже є закон про коллобарантів? Ні, немає.

Може є діючі соціальні програми для переселенців, доступне житло? Ні, немає.

Може запрацювали, відключені при Зеленському, українські канали в супутнику? Ні.

Обманути стільки народу заради нічого - це означає кинути тих хто ще невизначився, або намагався зберігати нейтралитет у обійми руського миру.

Сьогодні Зеленський прямим текстом сказав - Я Вам брехав. Від мене мало що залежить. Плану у мене, в сенсі програми дій, не має. Дякую, дуже дякую.

Два роки псу під хвіст, та які два, п'ять, бо ситуація погіршилась.

І тепер моє улюблене - ми попереджали.

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я вам також кажу, що "мир і спокій" в Україні залежить від Москви, хоча... якщо точніше від того, хто вирішує це питання на небі - чи довго правитимуть у Москві вороги України.
    Шаман Габьішев пророкує падіння демона в Кремлі у серпні 2021 року.

View: https://youtu.be/psttQaz4vpM

Так що...час покаже, хто то брехав чи прикидався, що бреше... я ж також не все кажу як буде, аби не зірвалося)
    А от що потім буде, як Зе ніхто не буде заважати?
    Хоча у вас не вистачить фантазії, як у Порошенко... "стадіон, так стадіон..."

9. Blaberus

Таким чином, війсковослужбовці при Порошенко заслуговували на виплату додаткових видів грошового забезпечення, а зараз не заслуговують. Напевне тому що тоді був Головнокомандувач, а зараз зрадник-гівнокомандувач.
    Це якшо перепустити що Ваше джерело не бреше.

• Подобається Подобається x 1
  10. Blaberus

Я щось не зрозумів. Ви християнин або поганець? І чи не зайчаєтесь Ви ритуальним канібалізмом?

11. VasMT

Перебої з виплатами почались задовго до Зеленського. Я пам'ятаю, як давали матеріалку в 17-му, 18-му, 19-му...
    Така сама історія.
    Головне що зарплату дають вчасно, гроші за відрядження повертають вчасно, всі винагороди платять вчасно.
    А решта дрібниця.
    Візьмемо грубо 1 000 000 000 грн поділимо на 250 000 військових. Маємо якісь 4 000 грн на душу.
    Сльози.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Йой, мені вже львівеця @Мих -уїла аж шкода... Він зі сцяк не вилазить

:)

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) Останься Порошенко еще на один срок, и в Украине остался бы один суперолигарх и пара его альфаподельников(Медведчук, Ахметов).

Зеленский свое дело сделал: ослабил олигархический синдикат, навсегда похоронил политический мусор(Тимошенко, Порошенко, Медведчук, Ляшко .... ).
    Так что правда такова: ваш Пеця рошеновский однотуровым обманом во власть въехал, но потом войну проиграл, подписал минскую капитуляцию, обосрался и был народом нах послан. И если его против клоуна снова выставят, то быть клоуну еще раз президентом. Вот такая неприятность, Мих.
    Голосовать будут за "новые лица".

Last edited: Aug 6, 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. І ні разу ні один зедовбойоб не згадує Коломойського. Скалку бачать, а колоду у власному оці - ні!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

що? протрезвів?

А какая разніца?:))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даю слово: Зеленський не замахнется на Коломойського ніколи, хоч би той йому на голову наложив.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А при Зеленському залишаться всі олігархи.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

І коли ці похорони були? Я щось не помітив.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

І вас обманув? Та не може бути... Ви ж так вміло варите борщ. Я не повірю. :))):))):)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, пані. Ви тут просто обісрали Зеленського з ніг до голови.

Пояснюю.

Зеленський сказав, що закінчить війну - просто перестане стріляти, а ви кажете, що Петя вже програв війну. Ваш Зеленський закінчував війну, яка вже була програна?:))):))):)))

Ви вже щепилися? Бо це може бути побічка, нє?:))):))):))):)))

а де твій аватар? :)