ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Справа не в гордині.
    Цей питання дуже глибоке і широке.
    Але я спробую пояснити еволюцію ЗСУ на прикладі одного полку.
    Був полк оснащений комплексами Бук-М1.
    Мав чотири дивізіони, мав чотири комплекси, мав запас ракет, мав більш-менш навчений особовий склад, раз на два-три роки їздив стріляти.
    ...
    Пройшло сім років.
    Є полк, є ті самі чотири комплекси, є той самий запас тих же ракет, більш-менш навчений особовий склад, раз на два-три роки їздять стріляти.
    Різниця: дубок поміняли на піксель, звільнили фахівців, які знали закон Ома, набрали фахівців будь чого, окрім електроніки + фізичне старіння і так древньої техніки.
    Ось вся еволюція, весь розвиток, вся розбудова.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. VasMT

А що там державник заробив після знищення літака?

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

про що мова?

5. VasMT

А колись Мих розповідав, що Марчук непогано заробив на збитому нашим ППО російськиму літаку.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

що зробив? вкакався.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

От і все:

Чауса призначили головою Чернігівської ОДА (suspilne.media)

:))):))):))):))):))):)))

Це 95 квартал, дєтка.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

Я спитав що зАробив?

9. VasMT

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Таким чином, робимо наступні висновки:
    1. Зрадник-падлокловун звільнив професіоналів, замість яких прийшли тамади, весільні фотографи, зірки кавеену та інша наволоч.
    2. Зраднмк-падлокловун не займається оновленням техніки, при тому що оборонка не має держзамовлень.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. VasMT

Висновки дилетанта.
    Бо:
    Фахівці в силу різних причин (вік, вислуга, сім'я, здоров'я, отриманий статус УБД, зарплата тощо) звільнялись з 14-го і по сьогоднішній день.
    А приходять ті, хто приходить. Як правило нездари і нероби. І це теж тягнеться з 14-го.
    А брати треба, то некомплект, який не можемо здолати з того ж 14-го.
    Друге. Оновити Бук - це не зкрутити докупи МАЗ, вчепити до нього інший лейбл і покласти в кишеню круглу суму. Нема у нас як оновити БУК.

12. Blaberus

Тобто, до 14 року нездарів і нероб не було, а з 14 як попруть? Дивно що головнокомандувач за два роки їх не позбувся і не набрав професіоналів. Напевне він зрадник. Подейкують, що воно навіть здало операцію по затриманню вагнерівців ворогу.
    Може гівнокомандувачу слід меньше красти і більше платити людям, яки захищають жидивську сраку?
    Прицьому оборонка другий рік без держзамовлень.

13. VasMT

Гівнокомандувач зараз голова мікроскопічної парламентської фракції, але впевнений, що охоронцями своєї сраки він платить справно.
    Ну а щодо грошових виплат військовим, то при Зеленському їх збільшили, як збільшили і винагороду командирам всіх ланок за підтримання дисципліни і порядку в підрозділі. І саме Зеленський намагається збільшити чисельність ЗСУ.
    Але некомплект є. І покрити його важко.
    Але про це мені з дилетантом говорити безглуздо.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я все в роздумах: Мих просто дурний, чи тролить?
    Адже, як кажуть у народі "Не один пес - Бровко".
    Вячеслав Чаус і Микола Чаус, це якби зовсім різні люди.
    Я навіть пошукав, що може означати таке незвичне прізвище Чаус. Одне із тлумачень - сорт винограду, стиглі ягоди якого мають рудий колір. Тому рудих інколи прозивали Чаусами. В усякому випадку, я схиляюся до думки, до Мих - дурний.
    І двічі дурний, якщо мені зараз поставить "тупо" І тричі дурний, якщо прореагує на цей мій допис.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  15. Головного нездару француза ДеБіла вигнали до 2014. На жаль, він скористався важкою ситуацією в країні в 2014 і вернувся на заробітки.

16. Повторюю спеціально для ДеБіла:

Эпиграф : «Бумеранг – это такая злопамятная х…ня, которая непременно возвращается и трахает запустившего её по башке.»
    `````````````````````````````````````````````````````````````````````
    Только что наткнулся на одного своего знакомого. Он бывший мент-прапорщик. Лет десять как отставился, всегда жаловался на маленькую пенсию – 2,5 тыс грн. (Да, не густо, правда.)

При проклятом «барыге» (за которого он, разумеется, не голосовал два года назад) его пенсия потихоньку, но регулярно росла - пока не достигла отметки в 5,5 тыс. (Более-менее, учитывая его невысокий чин и выслугу лет.) Но он всё равно был жутко недоволен "моим Порошенкой". Ну-ну.

И вот сейчас мне пришлось выслушать трагическую историю в его исполнении. Недавно ему пришло письмо с уведомлением о том, что, оказывается : его пенсия в последние годы (при «барыге», то бишь) не росла – а просто индексировалась! (Я, хрен его знает, что это означает. Может специалисты в комментах разъяснят.)

Так вот, как внезапно выяснилось (при новом чудесном презеденте), таким образом, бедная родина переплатила бывшему прапорщику херову тучу денег – и теперь, в течение года, он будет снова получать свои две с половиной тыщи, пока не покроет этот долг!!

(Гыыыы. Честно, мне стоило больших усилий, чтобы не заржать ему в лицо конякой. На ум сразу пришёл Пушкин с его "Сказкой о рыбаке и рыбке". Усилием воли ограничился лишь недоумённой ухмылкой. Мол, как это???)

Далее ещё смешнее : как и следовало ожидать, это не частный случай. Их, таких обиженных «заслуженных ветеранов», уже насобиралось аж штук сто, они нашли адвоката – и сообща накатали в суд групповое исковое заявление в адрес МВД, Пенсионного фонда и, по-моему, Папы римского.

(Мой невинный вопрос, а почему не подают иск сразу против зеленского, поставил его в тупик. Точно, как в известной картинке-меме с обезьяной : «А при чём здесь зеленский?!»)

По Украине, думаю, таких, «обманутых «барыгой» вкладчиков», насчитывается не один десяток тысяч, процент голосовавших #противбарыги среди них наверняка зашкаливает – а впереди, как это ни странно, зима, новые, «улучшенные», тарифы, чудные цены на всё… короче, полный мрак и пиии…ц.

Поэтому напоследок он, едва не плача, сообщил, что ему, очевидно, придётся зимовать с супругой на даче (там у него есть запас дров) – а свою двухкомнатную квартиру сдавать, чтобы хоть как-то свести концы с концами и дотянуть до весны. Супруга, конечно, в шоке от такой перспективки.

(«Дебил. Долбоёб. Дегенерат. Я ж тебе говорил. Сука, какие же вы все идиоты, зебилы. Мать бы вашу всех за ногу. Хоть бы никто из вас не дожил до весны…»)

Примерно такой монолог крутился у меня в голове в течение всей нашей содержательной беседы. Вслух я ему, конечно, ничего этого не сказал. В последнее время пытаюсь довериться известному постулату : «Жизнь мудрее нас».

Так вот пусть эта долбанная жизнь и учит этих дебилов. У меня уже нет ни моральных, ни физических сил на идиотов. Пусть суетятся и судятся. (Хотел написать «и суицидятся» - но передумал. Я не настолько бесчеловечен.))

P.s. И, плииз, не нужно писать в комментах, що ці виборці в следующий раз проголосуют ещё за какого-нибудь морального урода. Не мешайте мне наслаждаться злорадством и упиваться своим здоровым цинизмом. Я живу здесь и сейчас. Завтра будет завтра.

Благодарю за понимание. Пошёл готовить ужин

17. Blaberus

А хто з них більш красивий?

18. Blaberus

І знов пійшла казуїстика. Михалич, це прикольно, я і сам таке полюбляю. Але прикольні речі лише тоді прикольні, коли вони не перебільшують критичну масу.
    Дуже цікаво. А що там з боргами по заробітній платі військовослужбовцям? Просто дуже дивно виходить. Гроші для ворога є, грошей для захистників нема.

19. VasMT

Немає боргів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Blaberus

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)