ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мабуть так, сказав спец по варінню борща.

Але от така фігня - у ролику хвалять надійність. А ще, Білорусь грає на стороні Путіна.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Якось я мав справи з белоруськими верстатами 16К20. Лайно! Ці белоруси гірші ніж китайці. Лише тупе зеділоїдне падло може радіти знищенню нашлї промисловості і мастурбувати на білоруський непотріб.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))
    Мне моя брезгливость дорога,
    Мной руководящая давно:
    Даже чтобы плюнуть во врага,
    Я не набираю в рот говно. (Губерман)
    * * *
    Женщиной славно от века
    Всё, чем прекрасна семья;
    Женщина - друг человека.
    Даже, когда он свинья.(Губерман)

Кст, на днях Игорю Губерману исполнилось 85)

4. У кожного народу свої поети:
    У українців Шевченко, Франко, Стус і т. д.
    У малоросів Пушкін, Тютчев, Єсєнін, Губерман

5. Blaberus

Это что, жалкая попытка прорекламировать свою духовность?
    А смысл? Все зебилы тупое дерьмо.

6. Справу Бігуса-Зеленського передано до Верховного Суду

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Добрянської Я.І. ухвалою від 12 липня 2021 у справі № 640/19158/21 передав за підсудністю на розгляд Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду адміністративну справу за позовом Петра Порошенка до очолюваної Денисом Бігусом Громадської організації «ТОМ 14» та Президента України Зеленського про зобов’язання опублікувати оригінали “прослушок Медведчука”.

Після публікації тексту позовної заяви дехто дивувався, чому ми спрямували позов до ОАСК, адже дміністративні позови до Президента має розглядати Верховний суд?

Наша історія дещо складніша, адже протиправні діяння на наше переконаня спільно і скоординовано вчиняють Президент і громадська організація.

І ми впевнені, що відповідати за свою спільну акцію Зеленський і Бігус мають разом, в рамках однієї справи. Адміністративної справи. А підсудність саме Верховному Суду позову до двох відповідачів, хай один з них і Президент - далеко не очевидна.

ОАСК наші сумніви розвіяв. Справа адмністративна, підсудна Верховному Суду.

Далі буде…
    Андрій Головань

• Подобається Подобається x 1
  7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Зашпортався на гігантці мислі;)
    Сам не читав, та й не буду, але там на споді є файна фотка )

Чому Порошенко більше не стане Президентом.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вчора Зеленський віддав 100 млрд грн з наших кішень Фірташу та іншим олігархам

За вчорашніми подіями майже непомітно для широкого загалу пройшло голосування за законопроєкт Зеленського 3508-Д. А тим часом, цей папір завдав чергового нищівного удару по економіці країни.

Згідно з прийнятним законом заборгованість газових компаній перед державою у розмірі 100 мільярдів гривень (обленерго, 70% з яких належать Фірташу, а 30 іншім олігархам, у тому числі російським) будуть «обнулені». В ці борги входять «температурні коефіцієнти» і завищені норми споживання,які малювали обленерго олігархів від балди. Мало того, вартість використаного газу будуть компенсувати за рахунок бюджету, тобто замість того, що вибити з олігархів гроші, які вони винні бюджету, Зеленський "прощає" їм борги та ще змушує кожного українця віддати цим олігархам по 3500 грн зі своєї кишені. "Чудово", чи не правда?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж треба.... залізти в гавно по шию, обісратися перед всією Україною, але давати пояснення: чому Порошенко не стане президентом. Всяке може бути і Порошенко може не стати президентом, а ви не відчуваєте, що від гавна ви вже ніколи не відмиєтеся?
    Скоріше Порошенко стане президентом, ніж ви відмиєтеся від гавна.:)))

10. Blaberus

Це перемога!:rock:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що тут дивного? Згідно клоуна, Фірташ - чесний підприємець, а Порох - олігарх. :)))

Боротьба з олігархією триває.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Думаю, цікаво буде взнати, що "Петрик" іспанською буде "Педріто".
    Так що коли Петро злиняє в Іспанію, в свою віллу, сусіди будуть ласкаво його називати "носотрос Педріто" (або Педріло)
    vlcsnap-2021-07-19-10h29m51s187.png

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. Господи, коли вони перестануть мріяти, що Порошенко одного дня кудись втече.
    Віслюк скоріше накиває копитами.

• Смішно Смішно x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Журналізди вишукують дачі Зеленського, бо іспанська вілла Порошенка не по зубах - можна в іспанську кутузку влетіти. Та і дороге задоволення. Господарі ЗМІ самі там відпочивають..

15. Прохвессорша вже того - купою поїхала. Віллу Порошенка бачить, а віллу віслюка в Італії, квартири в Ялті, Лондоні не бачить.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, вони самі незаціквлені у тому, щоб Порошенко втік. Про що тоді говорити ? Кого "садити"? Про кого плести всякі дурниці?

Але це все фігня. Це, я б сказав прогрес! Вже ніхто не каже, що Порох втече в Ростов. А чому? Чому не до "друга" Путіна?
    Щось ви тут зебебіки дали маху з Іспанією.

Мене сьогодні цікавить інше. Путін вИдав цілу статтю про те, що Україна - то губєрнія Росії. Що ми недонарод і що розмовляємо нарєчьєм і що ми взагалі ніхто. Ок. Путін є Путін. А де відповідь придурка клоуна??? Ти ж президент, захисти свою честь, честь українського народу! Може досить пальцем в носі колупати і лисину Кошового цілувати! Чому би з того не зробити міжнародний скандал? Україна входить в ООН! Де реакція??????

Ганьба !!!!!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите пані, виявляється, продавати цукерки по всьому світу - значно серйозніший бізнес, ніж відосики продавати в одну Росію. Тому отаке... Бідніші, бо дурніші.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мих, а скажи но, який сенс реагувати на хворобливу маячню русскага малоросліка?
    Це рівне реакції на слова нашого москалика Гудмана. Собаки брешуть, караван іде.

а де твій аватар? :)