ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Перегрілися на сонці... Буває...
    Я, між іншим, вдома (і не тільки) розмовляю на страшенному суржику. І ніяк не можу того позбутися.

2. "... Уважно прочитайте всі пункти і скажіть, хто використовує таку риторику в Україні? Правда, цікаво виходить?" (С)

Відкрию страшну таємницю
    Я не порохобот. Відправною точкою для всіх моїх суджень є логіка, доцільність і раціональність. Але так виходить, що саме у Порошенка і його команди і тих, хто його підтримує, ось ці логічність, раціональність і доцільність на найбільш високому рівні.
    Я не фанат Порошенко, а прихильник його вчинків. Вони не ідеальні, але в даний момент вони на голову вище його опонентів.
    Простий приклад. Порошенко звинувачують в тому, що він зливає країну, в змові з пуйлом, ненавидить патріотів і т.д. Якби я був Президентом і хотів злити країну під рашку, я б:
    1. Оголосив військовий стан і поклав би економіку. Воєнний стан - це форсмажор. Абсолютно всі договори в країні автоматично б стали туалетним папером.
    2. Відмовився б від Мінських домовленостей і відштовхнув від себе Захід з усією його фінансовою, політичною і військовою підтримкою. Що добило б економіку і при цьому б розв'язало руки для повномасштабної війни.
    3. Почав би повномасштабний наступ і пустив би на забій всі боєздатні частини, знищивши, фактично українську армію.
    4. Почав би шалену антиросійську риторику, з конфіскацією майна росіян, перекриттям труби, поставок товарів, газу, закликами до знищення всіх незгодних (проросійських) без суду і слідства і т.д. Тобто дав би Росії всі законні і виправдані приводи для відповідного повномасштабного вторгнення.
    5. З криками про національну революцію почав би зіштовхувати лобами між собою українців, ділячи їх на правильних і неправильних, підняв би проти держави неореволюціонеров, провокуючи громадянську війну і легалізуючи російське вторгнення через миротворчі мотиви.
    А тепер уважно прочитайте всі пункти і скажіть чи є така риторика у Порошенка? Ні ж. А хто використовує таку риторику в Україні? Правда, цікаво виходить?
    Мені часто кажуть, що я агресивний, грубий. Так є таке. Тому що не виходить спокійно дивитися на українців, які не можуть включити голову і побудувати логічні зв'язки на рівні "засунь пальці в розетку - стане хреново". Ці люди або ідіоти або свідомі рашенскі провокатори. Той випадок, коли краще, якби вони були просто ідіотами.

(С) Філіп Духлій (Pylyp Dukhliy)
    Червень 2017

• Смішно Смішно x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Нє, поки жара я дрихну, виходжу з хати аж під вечір )

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тебе що, випускають?

• Смішно Смішно x 1
  5. medwedo berlogsoni

... коли комарі починають вечеряти.
    У мене інший режим. Зранку - іспанська, поки роса трохи не спаде. Потім - на городі з перервами на водопій. В навушниках не так спека відчувається - забуваєш. А ввечері - до перших комарів. Сьогодні рачкував, збираючи садові суниці. Майже два кілограми уже почищених. Кіло-на-кіло цукру. А син збирав, щоб сушити. Живемо по-новому.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми згідні, що ти тупий.
    Бо якби мав розум, то розумів би, чому Росія не хоче виконувати мінські угоди, якщо вони не вигідні Україні. Навіть при Порошенку. Порошенко вимагав виконання мінських угод, а Росія - ігнорувала. Чому?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Gyppsy

Я вже кілька місяців гуляю по саді-городі /чи правильно буде "по саду-городу"? :scratch_one-s_head:/ без навушників - угробив останній плеєр, новий купляти не хочеться)

Комарів я не боюся, та й цього року їх у нас чомусь мало. Так що приходжу до хати після десятої год.
    Сьогодні трохи дощ допоміг - поливати менше.
    Дружина мене до суниць і близько не підпускає, каже що я все перетопчу) Я вже наминаю готові:yahoo:
    Черешня, малина ням-ням прямо з куща
    Стараємося ЖИТИ ПО НОВОМУ :rock:

8. medwedo berlogsoni

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. medwedo berlogsoni

• Подобається Подобається x 2
  10. Blaberus

Що, далі огорожі не випускають?
    Безумовно: бо хочеться вкрасти.

11. Blaberus

Шановний Мих, це марне запитання. Я вже запитував у мавпи щось подібне. Але не доходить, бо це нє хєром по роялю.

• Подобається Подобається x 1
  12. А тепер про брехню. І не тільки кацалапого.

Завтра нас поставлять раком. Кожного з нас.
    Всіх і кожного, незалежно від добробуту, віку або політичних уподобань.

Всіх.

Завтра моносброд голосуватиме законопроект №5600.
    Так ось, коли вам розповідають про те, що якщо підвищити рентні платежі при видобутку залізної руди, то це сильно якось там вдарить по Ахметову - то вам брешуть. З тієї простої причини, що втрати будуть компенсовані підвищенням відпускної ціни, а ось це раком поставить всіх внутрішніх споживачів. Удар по Ахметову - в теорії - це різке підвищення податків на особистий капітал. На нерухомість, яхти, літаки, футбольні клуби. Це ще якось. А підвищення ренти - це удар по споживачах.

Але Зеленський пішов далі. І під прикриттям "боротьби з Ахметовим" вирішив боротися з усім населенням країни.

Підвищуючи екологічні збори - підвищують ціни на всі товари і послуги.
    Вводячи ПДВ на продаж будь-якої нерухомості - підвищують на 20% ціни на всю нерухомість.
    Підвищуючи рентні збори за радіочастоти - підвищують ціни за мобільний зв'язок.
    Підвищуючи акциз на пиво - підвищують ціни на пиво.
    Вводячи оподаткування мікрофермеров (від 50 соток) - підвищують ціни на продукти.

Це все в законопроекті №5600
    Але і це ще не все!
    Дрібним шрифтом там прописано, що тепер акциз на тютюн буде платити не роздрібна торгівля, а виробник / імпортер. Ну, типу - від змін місць доданків сума не змінюється, чого обурюватися?

Ось тільки величезна частка невеликих ОТГ наповнювали свій бюджет саме за рахунок акцизу з роздрібної торгівлі. Це ремонт доріг в селах, це вуличне освітлення в селах, це дитячі майданчики і ремонт місцевої інфраструктури. Тепер акциз буде платити виробник безпосередньо в центральний бюджет, а села ... поставлять раком.

І це ще не все в цьому законопроекті. Там багато всього. І купа порушень взятих на себе перед ЄС зобов'язань. І купа порушень прийнятих раніше законів і постанов КМУ.

І все це - ага, під красивою картинкою боротьби з олігархами.

Ось тільки раком поставили нас.

13. Gyppsy

Міську, не бзди, все буде добре

14. Славі віслюку і його баранам

15. Gyppsy

Міську, ти знову блудиш...
    Якому ще Славі? о_О

Міську, може таки попробуй пити зільонку, га?

16. navav

navav Well-Known Member

Дурачок у твому дзеркалі,я сою думку не навязую...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щоб легше було красти:

Зеленский подписал закон, который разрешает ремонт аэропортов и дорог в обход Prozorro. Это значит, что чуть меньше 100 миллиардов гривен можно распилить без тендеров и по любой цене. Я в шоке.
    В частности, закон разрешает выбрать подрядчика без тендера на строительство Большой кольцевой дороги вокруг Киева (оценивается в 85 млрд грн), а также работ и услуг на 5,4 млрд грн для празднования 30-й годовщины независимости Украины (сюда входит модернизация аэропортов в Виннице, Днепре, Одессе, Ровно, Херсоне и Закарпатье).
    Я представляю, какую истерику бы подняли антикоррупционеры и все гражданские активисты, если бы наш созыв такое принял, а Порошенко бы подписал подобный закон. Да я и сам бы тогда возмутился бы. А сегодня молчат. Тишина. Разве, что я и ещё несколько человек возмущены подобным. Гнустное двуличие. И безразличие к происходящему. И ведь действительно - какая разница будут тендеры на 100 миллиардов или нет? Или все же разница есть?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бо таким, як ти, Брехло, головне погавкати-збрехати...
    Що ви і робите денно і нощно.

19. Olexandrapoli

Olexandrapoli Member

Рекомендую Галину. Очень сильная женщина. Гадает на картах, смотрит на судьбу, по бизнесу. Ставит защиту на семью. Выкатывает порчу,убирает сглаз. По семейным проблемам. Номер телефона +380932261977

20. Blaberus

а де твій аватар? :)