ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шо, Міську, не можеш сказати, чиїм газом тоді користувалася Україна? :)))
    Таке простеньке запитання, а порохобот в глибокому цугцвангу :)))

От і все решта, про що ви, ПЄСи і пєсєта, скавулите - з тієї ж опери. Брешете на кожному кроці, кидаєтеся лозунгами, берете на горло, а насправді получається пшик в калабаню ;)

Останнє редагування: 29 чер 2021
  2. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а звідки Ви знаєте точку зору цигана? :)))

3. Стаття 110 Конституції України передбачає дострокове припинення повноважень президента а разі неможливості виконувати обов‘язки через хворобу.
    Як думаєте, виражена розумова недорозвиненість може вважатися хворобою (або прирівнюватися до неї) чи ні?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Фракція Порошенка (а також Юлії Тимошенко і ОПЗЖ) виступають в ВР проти того, щоб збільшити ренту на видобуток залізної руди, яку має платити Ахметов (зараз він платить три долари з кожної тони, продаючи Китаю за двісті). От і весь патріотизм Європейської Солідарності.
    Щоб не вступати в непотрібний срач, порохоботам рекомендую знайти результати голосування в
    Телеграмканалі Гетьманцева
    @Gyppsy , якщо Вам неважко і Ви зареєстрованів Телеграм, знайдіть там Гетьманцева і процитуйте, хто як голосував.
    Я чув це в Ютьюбі від одного кореспондента, колишнього депутата, одне ім"я якого викликає діарею у порохоботів, тому бажано подати інформацію про голосування з перших уст, з уст голови комітету.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Gyppsy

О, а я чомусь не здивований :)))
    Патріотизм - це добре, але якщо на шару привикли обдирати державу, то вже тяжко це залишити

Юлю шкода :cry:
    Як же вона без граніту буде жити?

Може потім, після обіду.
    Тре йти шось робити, бо хочеться їсти хліб з маслом, так як Міську :)

Шось наш Міську зовсім скапцанів... Чисто як той Шаріков, котрий кричав "масквашвєя"
    Шкода хлопа...

6. FB_IMG_1624949555487.jpg

7. Good man

Good man Обычный человек

Подать сюда кацалапого и борщеварочку. Хотя нет, любезно их приглашаю к беседе. Дорогие мои, как же вы были правы, когда ругали Порошенко за его слова об индийской вакцине. Вынужден это признать. Правота была на вашей стороне, только идиоты делают разницу между AstraZeneca и Covishield. Я умею признавать свои ошибки, поэтому смело признаю, вы были правы.

Вы были правы, а весь Европейский Союз и Порошенко - идиоты.
    ЕС не признает "Ковишилд" и не пускает через границу привитых индийской "Астразенекой" - Reuters

Просто 500 000 000 +1 идиотов. :good:

8. Gyppsy

Так от, я вже наробився :)
    Прикинув - має хватити всій родині на хліб з маслом, на квіти дружині, на морозиво внукам, мені на пиво ну і трошки роздати, трохи віддати, а решту викинути :)
    Ну та менше з тим...

@medwedo berlogsoni, а нашо нам перші уста голови комітету в якомусь телеграмканалі?
    Гетманцев не якийсь там Портнов, Тарас Чорновіл чи тота Ганка з Колодруб /та шо Герман/ :)
    Гетманцев хлоп офіційний, тому будемо дивитися офіційно ;)

Так от, станом комітет на сьогодні
    Я так зрозумів, що законопроєкт №5600 поки що не в фаворі

Ну а це
    Пленарне засідання Верховної Ради України (оновлюється)
    Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
    Опубліковано 29 червня 2021, о 13:38

Тут також про законопроєкт №5600 поки що не згадується

А це робота наших депутатів сьогодні
    Тут вроді також нічого нема про законопроєкт №5600

І в найновіших надходженнях законопроєкт №5600 також поки що не згадується

Ну і за останній тиждень законопроєкт №5600 не згадувався
    Надійшло законопроектів : 58 Надходження законопроектів за період 22.06.2021 - 29.06.2021

А сам законопроект №5600 такі да, існує.

9. medwedo berlogsoni

@Gyppsy, не хотілося провокувати порохосрач, але що поробиш...
    От відео улюбленого всіма порохоботами Сергія Лещенка, де він розповідає, як хто голосував на засіданні комітету з питань податків за цей проект закону. Можна слухати з 9 хвилини, а можна - там де я виставляю. (Зараз порохоботи почнуть про жінку Лещенка, нє впєрвой).

View: https://youtu.be/5mmPAFZFe6k?t=610

10. Gyppsy

Проект закону - це ще не закон)
    Хоча показово, як хто голосував на засіданні комітету з питань податків за цей проект закону.
    Але Лєщенка зараз слухати не хочеться, я Вас прочитав зранку
    і мені того хватить )

А зараз я трохи змучений, та й на дворі жара...
    Тому лягаю перечитувати Книга «Лже-Нерон»
    ;)

11. FB_IMG_1624964061705.jpg

12. ЗАДАЧА.
    ДАНО:
    Підвищення пенсій українцям, котрі старші за 75 років відклали на три місяці.
    ЗНАЙТИ:
    1. Скільки пенсіонерів, старших за 75 років так і не дочекаються підвищення?
    2. Чому "смаколики" олігархам, чи й собі, улюбленим, ЗЕвлада ніколи не відкладає?

13. medwedo berlogsoni

...спека...

Це добре, що Ви мені довіряєте. Я можу в чомусь помилятися, але ніколи не брешу.
    Якби ще порохоботи довіряли Сергію Лещенку, в країні була б повна гармонія.
    (Жартую).

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

5206-
    Яке воно тупе!
    Дурнику, цунгцванг це примусовий хід в шахах та інших іграх. Мабуть ти, зі властивою тобі дурістю, мав на увазі що не є дебілом і поставив незручне питання?
    Так ось, циганське рило, я тобі відповів на це запитання. Але можливо моя відповідь занадто складна для тебе? Добре, тоді розжую.
    Ось уяви що ти не циган а людина. Для цигана красти ще нормально, але для людини нормально купувати в крамниці. Ти зайшов в крамницю, але не став красти або нишпорити по карманах людей: ти купив пакет шмурдяка.
    А зараз відповіси на запитання: кому належить цей шмурдяк? Крамниці, виробнику або тобі?
    Я розумію що ти не відповіси на це запитання. Бо ти не маєш фантазії, щоб уявити себе людиною. Тому я відповім за тебе.
    Це европейський газ. Де б його не здобували, в Швеції, Катарі чи Росії, він є власністю ЕС.
    Дійшло?

15. Blaberus

Прикольна книга. Про долю Зеленського, Єрмака та Хомчака.

16. Blaberus

До речі, дякую що нагадали.

Про московську шльодру щось є? Або про квартиру що куплена на крадені гроші? Якшо нема, на біса Ви забруднюєте форум цим лайном?

17. Blaberus

18. Gyppsy

Таки так, спека :good:

Там я ще написав і мені того хватить )
    А треба би вистачить, доволі, досить, удосталь...

Я сі буду старатисі виправитисі :blush:

:)

зі

Ха, взяв і глянув в академічний тлумачний словник :)
    У Грінченка
    Та й таке... )

Останнє редагування: 30 чер 2021
  19. Головне не Порошенко.
    Як вам зедовбойоби?
    Слава віслюку!

Велике будівництво на острові Бірючий.
    Як на острові Бірючий на колишній резіденції Хрущова облаштовують дачу для зеленського.
    Розслідування команди Watchdogs.
    На Всеукраїнському форумі «Україна 30. Економіка без олігархів» заступник голови офісу Президента Кирило Тимошенко розповідав як вони роблять все для того, щоб острів був відкрит для всіх громадян.
    Острів дійсно БУВ відкрит для всіх, але то БУЛО за часів Президента Порошенка.
    Далі Тимошенко розповідає, як вони відновлюють там інфраструктуру, будують літні будиночки, щоб всі охочі мали змогу там відпочивати. Там навіть будують «басейний комплекс для громадян, адже багато хто, може, не любе купатися в морі, – буде купатися в басейні»...
    Звісно там немає ніяких літніх будиночків і взагалі нічого для туристів але про басейн він таки не збрехав. Тільки насправді цей величезний басейн із водоспадом та прибудованим баром – особисто для Зеленського. Такий басейн може коштувати приблизно півтора мільйона гривень, але це якщо будувати його у Києві, чи в Одесі. Але Бірючий – важкодоступне місце, і басейн для Зеленського коштуватиме тут дорожче, аж до двох з половиною чи навіть трьох мільйонів.
    По всій території іде ремонт, завезли свіжу техніку, з’явився новий спортивний майданчик, для Зеленького побудували навіть окремий вертолітний майданчик.
    Президент може собі це дозволити: поки дефіцит державного бюджету б’є рекорди, офіс Зеленського вибив собі найбільше фінансування в українській історії – понад мільярд і двісті сімдесят мільйонів на рік.
    У 2015 році острів вперше відкрили для екскурсій на машинах.
    Зараз машиною без спецперепустки туди не проїдеш. Тому від воріт нацпарку до резиденції Президента розслідувачи йшли пішки – рівно двадцять кілометрів.
    Пробули вони там недовго бо місцеве керівництво як дізналось про ЧП на об’єкті, назвало подібні відвідини ͟о͟с͟т͟р͟о͟в͟у͟ ͟п͟р͟е͟з͟и͟д͟е͟н͟т͟а͟ простими смертними – страшним злочином і швиденько вивезло їх на у своєму авто назад до воріт Нацпарку. Навіть викликали назустріч озброєний прикордонний наряд...
    Подивіться повне відео розслідування за цим посиланням, там вього 18 хвилин, не пошкодуєтє.

View: https://www.youtube.com/watch?v=h3wPEdjlYnA

Пи.Си. До речі, хто там у нас головний в цьому слєпоглухонємому "Центре журналистских расследований"?

View: https://www.facebook.com/100009571485883/posts/2881799235482431/

а де твій аватар? :)